motosiklette nazar!!??

merhaba.. sabahleyın okuluma tıngır mıngır ayaklarımla gıdıyordum.neyse ısıklardan karsıdan karsıya gectım yol dortlu bı kavsak antalyalılar bılırsınız antkooplardakı dunya goz hastanesının yapıldıgı yer.. tam o ısıkta bı mobılet gozume takıldı arkasında bılıdıgımız meyve kasası vardı o kasayı gordukten sonra bu kasa bu adama bela olur basına bı ıs acar dedım ve onumu dondum tam yururken baammm dıye bı ses geldı bı baktım arkaya mobılet ılerden surucusu arkadan suruklenıyor...sonra bıse olmadı adam kalktı devam etıı...sonra okula gıttıkten sonra aklıma geldı acaba ben nazarmı degdırdım dıye..acaba ole bıse olabılırmı???ne dersınız??merak edıyorum gercekten bu olay sabah 07:50 gıbı gerceklestı...ıyı geceler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nazar duası var.. ama sana değmemesi için. başkasına nasıl değdirezsin bilmem.. kem gözle bakmamaya çalış bari

ben kotu bıse dusunmedımkı sadece o kasa o admaın basına beal olur dedım ve adam dustu motordan ...:silent:

:queen:yok yaw burasıı geyık oluyor pro abey....aynaya bakasım gelmıyor....

...elemterefiş...

Önce alışveriş sonra fish :p

Clown%20Fish%20pic%202.jpg

Birde iyi şeyler de bakıyım olacak mı ? Motorum olsun de, Yada mobilet görünce keşke scooter olsaydı de değişirse bana özelden mesaj at :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bu olay sabah 07:50 gıbı gerceklestı...ıyı geceler...

Sabah 07:50 nazar için en uygun saattir.
Bu yüzden gerçekleşmiş olduğu kesin.
İsterseniz deneyin.
Her sabah 07:50 de birine kem gözle bakın.
O artık iflah etmez.
Nazar boncuğu bile işe yaramaz.

Eğer birine nazarınız değmesin istiyorsanız,
11:45 de bakın.
11:45 nazar için olumsuz bir saattir.
Ne yaparsanız yapın nazar değdiremezsiniz.

09:25 de nazar için uygun bir saattir. Ama nazar değdirmek istediğiniz kişide nazar boncuğu varsa etkisi az olabilir.

Bildiğiniz gibi nazar boncuğu ve Maşallah yazısı koruyucu etkiye sahiptir.
Hele bir de "Allah Korusun" yazdınızmı katmerli emniyet tamamlanmış olur.
Ülkemizde hemen her araçta bunlar mevcuttur.
Bu nedenle ülkemizde asla trafik kazası olmaz ve bu nedenle de trafik kazalarında hiç kimse ölmemiştir.

Fakat salak gevurlar bu mucizevi korumaları bilmediklerinden emniyet kemeri gibi kask gibi sıkıcı şeyler takıp bir de icat ettikleri trafik kuralları diye bir şeye uygun hareket ederler.
Meyve kasalarını da kamyonetle taşırlar.
Onlar motosikletle meyve kasası taşınabileceğini bilmiyorlar.

Ne kadar sıkıcı değil mi?

Geyik meyik ben inanırım.

Seyhan 250 ler yeni çıktığında eşimle birlikte geziyorduk, adamın biri o kadar dikkatli baktı ki motora, aynadan bakıyorum sokak bitinceye kadar gözünü ayırmadı motordan, sokağın bitiminde güümm diye bir ses, arka lastik gitti. Ertesi gün tamirciye götürdüm patladı bu diye, adam şişirdi baktı hiç bir şey yok. ??????

Sabah 07:50 nazar için en uygun saattir.
Bu yüzden gerçekleşmiş olduğu kesin.
İsterseniz deneyin.
Her sabah 07:50 de birine kem gözle bakın.
O artık iflah etmez.
Nazar boncuğu bile işe yaramaz.

Eğer birine nazarınız değmesin istiyorsanız,
11:45 de bakın.
11:45 nazar için olumsuz bir saattir.
Ne yaparsanız yapın nazar değdiremezsiniz.

09:25 de nazar için uygun bir saattir. Ama nazar değdirmek istediğiniz kişide nazar boncuğu varsa etkisi az olabilir.

Bildiğiniz gibi nazar boncuğu ve Maşallah yazısı koruyucu etkiye sahiptir.
Hele bir de "Allah Korusun" yazdınızmı katmerli emniyet tamamlanmış olur.
Ülkemizde hemen her araçta bunlar mevcuttur.
Bu nedenle ülkemizde asla trafik kazası olmaz ve bu nedenle de trafik kazalarında hiç kimse ölmemiştir.

Fakat salak gevurlar bu mucizevi korumaları bilmediklerinden emniyet kemeri gibi kask gibi sıkıcı şeyler takıp bir de icat ettikleri trafik kuralları diye bir şeye uygun hareket ederler.
Meyve kasalarını da kamyonetle taşırlar.
Onlar motosikletle meyve kasası taşınabileceğini bilmiyorlar.

Ne kadar sıkıcı değil mi?

bir konuda yanılıyorsunuz

nazar boncuğu veya maşallah yazısı nazardan hiç bir şekilde korumaz

sadece bakan kişilerin maşallah diyerek bakmasını sağlamaktır bir nevi hatırlatmadır:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar