[WX Ankara pardon MT Ankara] 30 Şubat Cumartesi Eldivan Gezisi 10:00

Pazar olamaz çünkü murti06'nin cumartesi gitmesi gerekiyor Çankırı'ya. Yani geziden çok onu uğurlama etkinliği bu, o gitmişken eşlik edelim dedik.

Pazar günü bazı arkadaşlar Eymir'e gideriz diyorlardı ama durum nedir bilmiyorum.

Ayrıca bu vesile ile yapmış olduğu hatırlatmadan dolayı bambu'ya da selamlarımı iletiyorum :p

O zaman pazar için bi şeyler düşünelim bu geziyi değiştirmeden.
Katılmak isterim ama ne günü nede saati uyar bana 3 vardiya bi işte çalışıyorum o yüzden fırsat bulmak epeyce zo neyse artık.
Önümüzdeki maçlara bakmak lazım...:pr::mrgreen:

Pazar olamaz çünkü murti06'nin cumartesi gitmesi gerekiyor Çankırı'ya. Yani geziden çok onu uğurlama etkinliği bu, o gitmişken eşlik edelim dedik.

Pazar günü bazı arkadaşlar Eymir'e gideriz diyorlardı ama durum nedir bilmiyorum.

Ayrıca bu vesile ile yapmış olduğu hatırlatmadan dolayı bambu'ya da selamlarımı iletiyorum :p
murat abi temellimi gidiyo çankırıya :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet, bi kiza asik olmus orda isini de birakti bu ask icin hatta, onu istemeye gidiyormus, babasi verirse bundan boyle orda yasamini surdurucekmis ama hafta sonlari gelirim diyordu ankaraya. Hey gidi dunya hey..:pale:
nasıl kuyruklu yalan söylemişsin lem ::angry2::
Alakası yok arkadaşlar pazar akşamı dönüyorum :cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
çankırı yaranlar diyarıdır dikkat etsin :p

Evet, bi kiza asik olmus orda isini de birakti bu ask icin hatta, onu istemeye gidiyormus, babasi verirse bundan boyle orda yasamini surdurucekmis ama hafta sonlari gelirim diyordu ankaraya. Hey gidi dunya hey..:pale:
özgür abi inanmıştım vallahi :p , size iyi gezmeler , foto çekin bol bol...

gezi.

sayın ark.lar,,sezonun ilk gezisine, katılmayı düşünüyorum daa itiraf edeyim buluşma yerini anımsıyamadım.(yaşlılık işte.) biraz daha bilgi verebilir misiniz? mesela, sazan mazan muhabbetini de algılayamadım.umarım ters bi durum yoktur. hoşça kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar