GSR600 mü yoksa CBF600 mü ??

Aquila kardeşim, anasayfa sol altta marka linklerinde Suzuki'ye tıklarsan istediğin ve beklediğinden daha çok bilgi bulacaksın GSR hakkında...

kullanım amacınız bu seçimde çok belirleyici olacaktır.yapacağınız uzun turlar şehirlerarası yolculuıklar söz konusu olduğunda CBF600 kesinlikle tercih sebebidir fakat yoğunlukta şehiriçi veya kısa mesafeli turlar düşünüldüğünde GSR600 olmalıdır.şimdiden hayırlısı olsun

Senede 3 ila 5 sefer şehir dışı yapabiliyoruz bende bu motorların arasında kalmıştım sonra gsr nin o hırcın duruşu ve yeni nesil bir makinaya sahip oluşu tercihimi bu yönde yapmamı sahladı bence hondanın motoru çok masum duruyo kesinlikle gsr al ben öyle yaptım rüzgarada kafanı takma bence biraz rüzgar iyi gelir şimdiden hayırlı olsun

Senede 3 ila 5 sefer şehir dışı yapabiliyoruz bende bu motorların arasında kalmıştım sonra gsr nin o hırcın duruşu ve yeni nesil bir makinaya sahip oluşu tercihimi bu yönde yapmamı sahladı bence hondanın motoru çok masum duruyo kesinlikle gsr al ben öyle yaptım rüzgarada kafanı takma bence biraz rüzgar iyi gelir şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşım bu senede 3-5 sefer şehir dışı yapabilirsin ne bileyim rüzgarıda kafana takma vs.vs.falan gibi konular tamamen kişiye özel konular...yani bunlar sana göre geçerlidir...zaten motor yarma gibi görüntüsünün yanında nokta gibi bir kafaya sahip adam nasıl rüzgarı kafaya takmasın...yazın iyi güzelde kışın vücudun tamamen rüzgar alması allah korusun insanı zatüriyeye kadar götürür...yönlendirme yapalım tamamda bu kadarda değil yani...honda'da en azından adam rüzgar yemiyecek gsr'deki kadar...yollarda yarışta yapmayacaksa bence honda ikisinin arasında ideal olanıdır...

Aquila! Bir ara cruiser düşünüyodun, caymana sevindim. Şehir içinde, trafikte biraz kullanışsız kalabiliyor.
Benim de bir ara aklım GSR'a fena kaymıştı ama sonra düşündüm ve 4 silindirin bana fazla geldiğine karar verdim. hem benzini fazla, hem gücü fazla. O yüzden hedefimi değiştirmeyip er6 için biriktirmeye devam ediyorum =)

Senin soruna gelirsek de ben CBF600 derim. Şekil ve güç olarak sorarsan düşünmeden GSR derdim ama kendi kullanım amacımı düşündüğümde CBF diyorum. Bikaç naked kullandım ve rüzgarın kışın çok can sıktığını farkettim. Şehir içinde düşük hızlarda kullanacaksan pek dert değil ama hızın 130-140ı geçince gümbür gümbür yiyorsun rüzgarı..

Ama bana öyle geliyor ki sen rüzgar dezavantajına rağmen GSR alacaksın. Alet şeytan gibi. İnsanı fena çekiyor =) Şimdiden hayırlı olsun.. Ara sıra çaldır da buluşup iki lafın belini kıralım.

sıfırda olabilir, temiz bir makina bulabilirsem ikinci elde...

Şehirlerarası yolum olacağını zannetmiyorum, belki senede 1 kere...

Çok sürat meraklısıda olmadığım için rüzgar yeme kısmını pek önemsemiyorum.

Ketchup; dediğin gibi dragstar ve shadow düşünüyodum ama ağırlıkları ve kullanım zorlukları beni caydırdı. Ondan naked a döndüm. Havalar bi düzelsin arıycam seni kardeşim..

Kararım GSR dır sonuçta..Sebebi ise görünüş,teknoloji ve yeni bir ürün olması..
Ama çok dikkatli kullanmam gerektiğini düşünüyorum,epey kuvvetli bir makina çünkü...

Geçenlerde iki kişi GSR ile izmite gittik. Gidişte hiç durmadan 130 dönüşte ise hiç durmadan 150 km yaptık.Gidiş 1 saat dönüş 1 saat 25 dk sürdü.(Ayrıca motorla Kartepe'ye çıktım ki onu hiç sormayın resmen delilikti Allah akıl fikir versin bana:)) Hava çok hafif yağmurlu idi rüzgar vardı soğuktu. 120-140 arası rüzgar rahatsız etmiyordu. Fakat 150 yi geçmeye başlayınca rahatsızlık arttı. (hava gerçekten rüzgarlıydı bunun etkisi çok) Resmen bacaklarım ve özellikle boynum ağrıdı. Arkamda biri olduğu için motorun üstüne fazla da yatamıyordum. Kısacası şuraya geleceğim. Rüzgar rahatsız edici olabiliyor. CBF600 rüzgarı engellemekte ne kadar başarılı bilemiyorum ama ben motorumdan memnunum. Bende çok düşündüm GSRyi alırken acaba hangisini alayım diye en sonunda GSRda karar kıldım. Sonuç itibariyle ikiside seni pişman etmeyecek makineler. CBF600 kullanmadım ama ben olsam yinede GSR alırdım :) Saygılar

sıfırda olabilir, temiz bir makina bulabilirsem ikinci elde...

Şehirlerarası yolum olacağını zannetmiyorum, belki senede 1 kere...

Çok sürat meraklısıda olmadığım için rüzgar yeme kısmını pek önemsemiyorum.

Ketchup; dediğin gibi dragstar ve shadow düşünüyodum ama ağırlıkları ve kullanım zorlukları beni caydırdı. Ondan naked a döndüm. Havalar bi düzelsin arıycam seni kardeşim..

Kararım GSR dır sonuçta..Sebebi ise görünüş,teknoloji ve yeni bir ürün olması..
Ama çok dikkatli kullanmam gerektiğini düşünüyorum,epey kuvvetli bir makina çünkü...

GSR600 tercih etmene cok sevindim. sana herturlu yardım ve destegide saglarız 2. el dusunuyorsan motorunu satmayı dusunen arkadaslar var sitede konusursun.
alt devirlerdeki tork u diger emsallerine gore ciddi bir avantaj saglıyor asagıya bnm ve diger uyelerin resimlerini koyuyorum cam ornekleri icin ayrıca sitede de fazlası var

29 EKIM 2007 www.gsrturkiye.org

Bu resmi ozellikle koyuyorum ruzgardan etkilenmeyle alakalı dusuncelerin icin ben 175 boyunda 113 kg :cyclopsan agırlıgında cok da dar sayılmıcak bir fizige sahibim :) montla beraber dahada genisliyor insan ve benim ruzgarla alakalı hicbir sikayetim olmadı

bir baska geziden...

ust resimdeki mavi bulldog ta 'puig' marka cam bulunuyor,yanındaki kırmızıda ise(hem ust hem alt resimde gorunuyor) orjinal GSR600 kafa grenajı var,kırmızıdan sonraki siyah bulldog da ise 'givi' nin uretmis oldugu cam takılı

Buda tum gsr uyelerinin cep telefonları ve bilgisayarlarını susleyen duvarkagıdı-arka plan logo 'mekanik bulldog'

umarım yardımcı olabilmisimdir.

resimler için çok teşekkürler... özellikle cam ile ilgili olanlar için...
önümüzde ki hafta netlik kazanacak. 2. el satmak isteyen varsa bana yönlendirebilirsin.

Bence GSR600. Kullanma fırsatım oldu. Sürerken çok keyif veren bir makine.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şubat ayı motor on dergisinde 600 cc naked ları kıyaslamışlar, cbf 600 yok ama cb600f hornet var

yeni çıkan bu tür için yorumları supert sport cadde motorları olmuş :)

gsr600 gsxr600 motorunun ehlileştirilmiş hali, cbf600 daha dışarıdan bakılınca kullanımı daha kolay daha acemi dostu olur gibi düşünüyor insan ama en doğrusunu honda nın kiler gibi eğitmenler bilir sanırım

---------------------------------------------------------------------------------
bu arada gsr orjinal kafa grenajı iğrenç durmuyor mu :) givi falan neyse de

Son düzenleme:
şubat ayı motor on dergisinde 600 cc naked ları kıyaslamışlar, cbf 600 yok ama cb600f hornet var

yeni çıkan bu tür için yorumları supert sport cadde motorları olmuş :)

gsr600 gsxr600 motorunun ehlileştirilmiş hali, cbf600 daha dışarıdan bakılınca kullanımı daha kolay daha acemi dostu olur gibi düşünüyor insan ama en doğrusunu honda nın kiler gibi eğitmenler bilir sanırım

---------------------------------------------------------------------------------
bu arada gsr orjinal kafa grenajı iğrenç durmuyor mu :) givi falan neyse de

honda eğitiminde hocaya sordum, ikiside iyi makinadır CBF daha oturaklı GSR ise seri bir makinadır dedi.

Bu arada orjinal camın ben de çok kötü olduğunu düşünüyorum...

Kararımı verdim ve hatta kaporamı bile verdim..hayırlısı artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar