t.dağ,keşan,ç.kale,bursa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet arkadaşlar şimdilik iki motoruz. kış,yağmur,çamur,kar ve soğuktan daraldım ben haftasonu yol yapmak istiyom diyen varsa müsait olanlar bize katılabilir. hareket saati:01.03.2008 c.tesi sabah 08:30 hareket
yol gözergahı:t.dağ,malkara,keşen,gelibolu,ecaabat,kabatepe (hoşumuza giderse) burda çadır kurabiliriz ormanlık alanda mangalda yapabiliriz,......pazar sabahı kahvaltı.ardından şehitlik,kilitbahir,ç.kale,lapseki,biga,bandırma,karacabey,uluabat,zeytinbağı,mudanya,kurşunlu,gemlik,yalova ve istanbul

Ümmet ağabey,

Ben yarın yani Cuma sabah Pendikten yalova ya geçip senin rotanın tersini uygulayacağım, yanlız hafta sonu BİGA da olacağım Pazar günü dönüşünde Bigadan geçerken bir alo dersen tanışalım, Çayımı kahvemi iç..

Hava durumu hakkında malumat vereyim Cumartesi akşam saatlerinden Pazartesi sabah saatlerine kadar yağış var Marmarada haberin olsun...

Eğer görüşmek istersen özelden numaranı bana gönder görüşelim ağabey..Allah yolunu bahtını açık etsin,tekerin düz basıp rüzgarın eksik olmasın....

ümmet abi motor dağınık olamasa cumartesi hafat tatilim olduğu için çanakkaleye kadar gelebilirdim.cumartesi bekliyorum hiç kaçmaz bana uğramadan geçersen darılırım.

Selamlar Ümmet abi Çanakkaleden Muhittin ben, bu pazar günü Yanar 17 hocamızla ve birkaç arkadaş beraber gelibolu yarımada gezimiz olacak ama senin plana uyar mı bilemem. sanırım görüşürüz yanar17 hocama haber verdim geleceğini. duruma göre ayarlar hem ziyaret hemde tanışma olur benim için...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi motor dağınık olamasa cumartesi hafat tatilim olduğu için çanakkaleye kadar gelebilirdim.cumartesi bekliyorum hiç kaçmaz bana uğramadan geçersen darılırım.
özgürle geliyoz uğrarız merak etme,köfte molası vercez zaten oralarda:p

Ümmet abi, gezi notlarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz. 2 yıl önce eski motorum Xmax ile büyük bir Batı Anadolu turu yapmıştım. Bilecik-İznik üzerinden Bursa'ya gelmiştim. Bursa'dan Marmara denizi Güney kıyısı boyunca gidip Çanakkale'ye vardım. Bursa'dan Mudanya'ya geldim, hayatımda ilk kez görüyordum Mudanya'yı. Ne kadar güzel bir sayfiye yeriymiş, bayıldım. Mudanya Mütarekesi evini de gördüm orada. Sonra kıyı yolundan Karacabey'e geldim. Nefis bir yol. Virajlı ve dar ama o kadar güzel deniz ve orman manzaraları çok az yerde rastlanılır nitelikte. Karacabey'den Bandırma'ya ulaştım, orada palamut ızgara ile bir öğle yemeği ardından Çanakkale... Harika bir gezi olmuştu. Mudanya-Karacabey arası yolu gidip benim için de birkaç fotoğraf çekip buraya koyarsan sevinirim. Hürmetler, iyi yolculuklar abicim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet abi, gezi notlarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz. 2 yıl önce eski motorum Xmax ile büyük bir Batı Anadolu turu yapmıştım. Bilecik-İznik üzerinden Bursa'ya gelmiştim. Bursa'dan Marmara denizi Güney kıyısı boyunca gidip Çanakkale'ye vardım. Bursa'dan Mudanya'ya geldim, hayatımda ilk kez görüyordum Mudanya'yı. Ne kadar güzel bir sayfiye yeriymiş, bayıldım. Mudanya Mütarekesi evini de gördüm orada. Sonra kıyı yolundan Karacabey'e geldim. Nefis bir yol. Virajlı ve dar ama o kadar güzel deniz ve orman manzaraları çok az yerde rastlanılır nitelikte. Karacabey'den Bandırma'ya ulaştım, orada palamut ızgara ile bir öğle yemeği ardından Çanakkale... Harika bir gezi olmuştu. Mudanya-Karacabey arası yolu gidip benim için de birkaç fotoğraf çekip buraya koyarsan sevinirim. Hürmetler, iyi yolculuklar abicim..
rigel oralardan ilk olarak geçmiyorum önceki motorlarımla defalarca geçtim oralardan,bende çok beğendim oyüzden tekrar görmek istedim.elbette resimleri çeker atarım buraya.

Selamlar Ümmet abi Çanakkaleden Muhittin ben, bu pazar günü Yanar 17 hocamızla ve birkaç arkadaş beraber gelibolu yarımada gezimiz olacak ama senin plana uyar mı bilemem. sanırım görüşürüz yanar17 hocama haber verdim geleceğini. duruma göre ayarlar hem ziyaret hemde tanışma olur benim için...
tamam mutto sabahattin hocama selam söle görüşçez orda,solmaz ayakkabıdan tolgayada selam söle,onada uğrarız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar