İLLA honda 600F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SEVGİLİ ARKADAŞLAR.HASTALIĞIMI ANLATIYIM YARDIMCI OLUN.Bundan 5-6 sene önce bu işe bi arkadaşımın motoruna bindikten sonra bi hastalık başladı.2 teker hastalığı.para biriktrip yamaha rx 115 motor aldım.O hevesle ilk gun uyuyamadım.1 yıl bindim.1 kere polisten kaçıcam diye düştüm.1 kerede kamyoncu aynasından beni farketmedi motordan atladım.Allaha şükür başka bşieyim olmadı.motorumua eski diye daha sonra binmedim.3 yıl aradan sonra mondial 150cc motor aldım.1 yıl kadarda buna bindim.ve bunda hiç düşmedim Allaha şükür.tekrar onu sattım.aradan 1 yıl geçti şimdide hastası olduğum honda 600f i kafaya koyduum.İnşallah nisan veya mayısta almayı duşunuyorum.Motor konusunda çok dikkatliyim.
Sizden düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.Alırken nelere dikkat etmeliyim.Teşekkurler.

valla bı surus deneyımın fazla olmus ama Antalya'da hayla fazla tutulan bı motoru sevmemıssın (Rx115 fazla tutuluo burda sesden ve performansdan dolayı)

:Ustam doğrudur aslında fena değildi ama küçük geldi bide satışını alamadım kuryenindi motor kurye kapanmış kimseyi bulamadım ortada.Soğudum yani.

herkes sever dedıgın gıbı kım sewmez kı

nan pisikiopatmısın nesin :queen: mesaj manyağa dayanamadım artıkın laf sokacam ...:)

her konuya gereksiz cevap yazman gerçekten hoş durmuyo...

hani bi tavsiyen varsa yazarsın konuda geyik dönüyo yazarsın ama sürekli birillerini onaylamak için haklısın demek için yazmamalısın..

arkadaş bende 2002 modeli var çok memnunum hem hız hem tork hemde rahatlık hepsi bir arada diğer racing makinalar gibi yormaz

Bana akıl verin tecrubelerinizi anlatın.çevremdekiler sen manyakmısın enduro tarzı bişey al diyorlar.race nabacan diyorlar ama benimde aklımda sedec 600f var.Az kaldı 1 yada 2 ay sonra inşallah rabbim nasip ederse alıcam.bu arada yakıtı ve yedek parça olayı nasıl?

Son düzenleme:
yakıt 6000 devirden sonra içiyor benzini parça pahalı her japon makinasında olduğu gibi.

Polisten kaçmanın sebebi sanırım ehliyet. Peki onu aldın mı ?

polisten ehliyet için değil ruhsatı yoktu elimden almasınlar diye kaçıyordum.

Hem rahat hem hızlı hemde görüntüsü güzel bir motosiklet. Daha önce bir tanıdıkta vardı ve kullandım. Yakıt konusunu bilmiyorum. uzun süreli kullanmadım.

anlattıklarına bakılırsa 600f senin için biraz tehlikeli görünüyor
bu benim naçizane görüşüm yani yinede sen bilirisn

anlattıklarına bakılırsa 600f senin için biraz tehlikeli görünüyor
bu benim naçizane görüşüm yani yinede sen bilirisn

mesajlardan anlaşılan kişilik ve tecrübe sentezi ile şu sonuca vardım ki yedek parça fiyatlarını öğrenmesinde fayda var bu arkadaşın :p Ayrıca tez zamanda bir sağlık ve hayat sigortası da fena olmaz hani :cat:

Umarım kavuşursn...
Bu fotoğraftakinin grenajı farklı..
Dğn aklşamda 2001 model 600 F gördük sarı, onunda böyleydi...
600 F cici motordur bu arada:cat:

600 F benim bildiğim ve öğrenmeye çalıştığım kadarıyla, Mustafa arkadaşımızın tecrübelerini de dinledikten sonra,
kesintisiz bir hıza sahip olduğunu söyleyebilirim...
Şehir içindeki kıvraklığı etkili..
Yol tutuşunu geliştirmek istebilmiş ve süspansiyonlar aliminyum..
Bu en son bilgim maGma kişisinin sayesindedir:) Önemli olan aklıdmda tutmam:)

Son düzenleme:
Çok şükür ehliyetim var ve bağkurluyum.:Yaw su an söylenenlere ve çevreme göre çizgi ortasındayım.Beni caydırmaya çalışanlar çevrem ve evli olmam. onun hariicnde hiçbirşey beni yıldırmaz.Dikkatli kullanacağımdan eminim.fazal hız yapmam zaten.aldıktan sonra koruma elbiseside alıcam inşallah.ama neolur korkutmayın yahu.Kırmayın hevesimi.Biraz gaz verin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar