ata_06
Sinyal camı kırıldıysa sinyal camı 7 ytl...
şu an CBR125 karbüratöre ihtiyacı olan varsa bana haber versin...
kdv dahil 632 ytl..
bugün istburak ada serviste bi öpücük vermişler
buji ön balata yağ 240 ytl:cherry:
mete abicim teşekkürler karbüratörle ilgilinemişsin ben sormuştum sana karbüratörü antalya akçor hondadan 651ytl fiyat almıştım bende. ama şükür problem karbüratörde değilmiş. teşekkür ederim ilgilendiğin için
valla kardeş motor iyi hoş sağlam kendi kategorisine göre sağlam çoğu motora kafa tutuyo ama evet pahalı bende birkaç fiyat söylimn yağ 20 buji 15 hava flitresi 105 ten 27 ytl düşmüş debriyaj balatası işçilik dahil 200 ytl ön balata 116 ytl arka balata 70 ytl farzetki kazada ön diskin zarar gördü yandın 408 ytl hımmm tabi bunlartın işçilikleride var eğer motordan çok iyi anlıyorum diyosan al kendin yap bu işleri valla motoru götürüyosun servise seni sevdiriyorlar herkeseama alımmi diyosan al kardeş hondanın ayrıcalığı herzaman sağlamlık olarak kalite var kardeşş
ya bu cbr fln yalan bisiklet gibi nası bınıyolar buna anlamıyorum gerçekten..
kakalıyor böyle millete bir de repsol yapmışlar palyaço motoru gibi rengarenk..
1000rr gibi dursun gösteriş olsun diye..
yazık yazık paranıza yazık..
(mete abi nası iyi giydirmeye başlamışmıyım senden iyi ders aldıkPP )
hey maşşallah şu fiyatlara bak...duyanda CBF500 fiyatları falan sanar hani...:farao:
bence oda sanmaz
onu bunu gelince ne kadar olucağını bilemem ama YZF R125'in yedek parçalarının CBR125'den ucuz olacağına eminim...:cat:
yaaa arkadaşlarrr bune pahalılık valla 1000rr binsem içim gam yemeyecek ama yuh valla
hocam korktum valla bukadar pahalı oldugunu bılmıyordum.tamda yarın almak uzereydım.:silent:napcam ben sımdı?ne alcam?
(mete abi nası iyi giydirmeye başlamışmıyım senden iyi ders aldıkPP )
onu bunu gelince ne kadar olucağını bilemem ama YZF R125'in yedek parçalarının CBR125'den ucuz olacağına eminim...:cat:
kardeş bizi renkleri değil sağlamlığı için biniyoruzz ve yoldada çoğu motoru yiyoruz biz çamurları değil asfaltı tercih ediyoruzz renklerde uyuyo asfalta motorun şıklığınada hee metehan abine yaranmaya çalışcam diyede laf koymaya çalışma bir ipte iki cambaz oynamaz sitede bir metehan var yetiyo ikincisi gerek yokk laf koycam diye laf yeme yorum yapalım laf koymayalım :bounce:
[
kardeş bizi renkleri değil sağlamlığı için biniyoruzz ve yoldada çoğu motoru yiyoruz biz çamurları değil asfaltı tercih ediyoruzz renklerde uyuyo asfalta motorun şıklığınada hee metehan abine yaranmaya çalışcam diyede laf koymaya çalışma bir ipte iki cambaz oynamaz sitede bir metehan var yetiyo ikincisi gerek yokk laf koycam diye laf yeme yorum yapalım laf koymayalım :bounce: