Saatte 300 Nasıl bi duygu sizce

Ben hız yapınca dizlerim zangır zangır titriyo.. Km göstergesini görmezsem hiçbi sorun kalmıyo :mrgreen:

Bu herif kim bilmiyorum ama manyağın teki olduğu belli.Kardeşim o yolda o hız yapılırmı ya , o virajlardan o kadar dışarı taşıyor da araba gelmiyor şansına.

Bu adam bu sürüşte ölmediyse rahat bir 100 yaşına kadar yaşar:)

birinci videodaki kawasakili arkadas intihar denemis, olmamis sanki

ikinci videonun dosya adinda kawasaki yazsa da gostergeler honda blackbird 1100 xx gostergeleri, ayrica bu video, gene youtube deki baska bir videonun kisaltilmis hali, orijinalinde, kamerayi yakit tankina baglarken basliyo, almanca konusuyor iki kisi, alman otobaninda surus sonrasi saga cekip, kamerenin onune dolasip, gene almanca konusuyor surucu.

2. videoda bi dümen war sanki 2055 km de olan motor birden 2074 olyo :silent::mrgreen:

yaw ben yola bakmamışım adam 2 videoyu birleştrmş :pr::queen:

Son düzenleme:
İlk video verilmişti.

İkinci videodaki frenlemeyi gördünüz mü? Frenleri az kötü olsa, girdi öndeki arabaya arkadan. 93-94 SS almak isteyenlere duyurulur :p

6-7 saaniyede 300 den 120 ye düştü gerçekten çok iyi durdu valla zaten o hıza çıkıyosa durabilmeyi de bilmeli :)

Ek mesaj: Bu arada 1. videoda gösterge bozuk olabilirmi acaba 300 e viraja girmesi biraz ilgnç geldi bana tamam keskin bi viraj değildi ama yine de :silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar