2 alarmdan hangisini alayım?

otm341471.jpg

# ISO 9001 , CE Belgeli
# 2 yıl sınırsız servis ve garanti
# Uzaktan motor çalıştırma
# CE Belgelidir
# Uzaktan kumanda ile panik
# Sürüş emniyetli motor kilitleme
# 6 Ton siren
# İstenildiğinde sireni uzaktan kumanda ile susturma
# Devreye sokup çıkarırken ışıklı ve sesli ikaz
# İstenildiğinde darbe sensörünü devre dışı bırakma (Güçlü ve hafif darbe ve ses kuvvetine göre sireni çaldırma sıklığını ve kuvvetini ayarlama)
# Yanlışlıkla devreden çıkarmaya karşı otomatik alarm koruma
# Tamir modu Röle hafızası

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253701&productid=otm341471
otm341425-1.jpg

# 80 ilde yetkili servislerinde montaj kolaylığı
# ISO 9001 Belegli, CE Belgeli , T.C Sanayi Bakanlığı Onaylı ,TSE belgeli 400 ün üzerinde satış noktası
# 80 İL DE MONTAJ SERVİS BİLGİLERİ ÜRÜN PAKETİ İÇERİSİNDE MEVCUTTUR
# ISO 9001 Belegli, CE Belgeli , T.C Sanayi Bakanlığı Onaylı ,TSE belgeli 400 ün üzerinde satış noktası
# Uzaktan Kumandalar kolay kırılmaya karşı demir kasa ile çevrelenmiştir.Üzeri özel aşınmaz malzemeden imal edilmiştir.
# Motorunuzun anahtarını kumanda üzerindede kopyalattırabilir ve anahtar taşıma fazlalılığından kurtulabilirsiniz
# Hareket halindeyken motorunuz çalınırsa 100 mt mesafe içerisinde kapatma butonuna 1 kere basınca 3 sn sonra motor kilitlenir ve motor stop eder.Siren çalmaya başlar
# Uzaktan kumanda ile motor çalıştırma ve durdurma
# Uzaktan kumanda ile panik
# Sürüş emniyetli motor kilitleme
# 6 Ton siren
# İstenildiğinde sireni uzaktan kumanda ile susturma
# Devreye sokup çıkarırken ışıklı ve sesli ikaz
# İstenildiğinde darbe sensörünü devre dışı bırakma (Güçlü ve hafif darbe ve ses kuvvetine göre sireni çaldırma sıklığını ve kuvvetini ayarlama)
# Yanlışlıkla devreden çıkarmaya karşı otomatik alarm koruma
# Tamir modu Röle hafızası

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253701&productid=otm341471

bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?veya ucuz araba alarmları var onlardan mı alsam?:silent:

imzamdaki motor a takıcam.ve nasıl takılacağı konusunda yardımcı olabilecek biri varmı?

ikinci daha iyi işine yarar ucunda anahtar takılacak yeride var motorun anahtarınıda takabilirsin benimkide öle:cat:

disk kilidi kullancam alarmda olur ise iyi olur.2. alarmmı alıyorum cevaplar için teşekkürler.

bu alarmın fiyat ne kadar acaba .bunlarda sonuçta çin yapımı .bu evsaftaki bir alarmı 30 ytlden fazlaya almamak gerek bilginiz olsun

59 lira fiyatı.kendim takabilirim:) benimde aklıma 2. yatıo onu almaya karar verdim:cat:

Dostum ilk alarmi ben kendi Japon motorumda kullandim. Acikcasi islevsel ucuz basit montajli bir alarm. Siyah kutunun icinde havada asili duran bir tel var , selenin uzerine biri oturunca olusan sarsinti sonucu alarm calismaya basliyor. Fakat o kadar basit bir sistemki bir zaman sonra cukura girip cikmaktan dogal yol sartlarindan o tel hassasiyetini kaybetti ve dustu. Elim ile bir kac kez geri kaynakladim ama gercekten dayaniksiz bir urun. Ikinci icin bir sey diyemem ama birinci urun konusundaki tecrubelerimi sana aktardim.

yorum için teşekkürler.bende 2.yi alıp deneyim diyorum ama okadar para vericem almış iken daha iyisi var ise onu alayım diyorum:)

xena marka alarmlı disk kilitleri var hem disk kilidi hem alarm ben de su sıra ona bakıyorum istersen sende tercih edebilirsin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
100cc ama mutluyum

100 cc lik motoruna alarm taktırmadan önce mutlu olduğunu beyan eden bu arkadaş alarmı taktırdıktan sonra mutluluktan havalara uçar her halde! :wiinkk:
(yok canım 100 cc ile en fazla 100 km. hız yapabilir, ne havaya uçması, yerde süzülür anca...) :mrgreen:

100 cc lik motoruna alarm taktırmadan önce mutlu olduğunu beyan eden bu arkadaş alarmı taktırdıktan sonra mutluluktan havalara uçar her halde! :wiinkk:
(yok canım 100 cc ile en fazla 100 km. hız yapabilir, ne havaya uçması, yerde süzülür anca...) :mrgreen:

çokmu akıllı zannedion kendini:bounce: motorun seviyorum ben o motoru kendi param ile çalışarak aldım ve yaş 18:queen: akıllı şey:pr:

xena marka alarmlı disk kilitleri var hem disk kilidi hem alarm ben de su sıra ona bakıyorum istersen sende tercih edebilirsin

hangi sitede bulabilirim?buralarda göremedim:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar