Kaza Yaptim(resimler) , Hastanelik oldum! Uzun bir aradan sonra Tekrar döndüm

HRC

dostum gerçekten ölümden dönmüşsün, allah dostuma düşmanıma kaza göstermesin geçmiş olsun.

arkadaşım büyük geçmiş olsun motorun görüntüsüne göre ölümden dönmüşsün,allah korumuş sağlığın şu an iyiyse tırın plakassını verde dorseyi adama monte edelim

çok büyük geçmiş olsun
Allah seni ölümden korumuş. inş bir daha kaza bela vermez Allah sana

dostum büyük geçmiş olsun..
bir hyo kullanıcısı olarak motoru paramparça görünce çok dokundu bana.
bacakta bağ kopmasını iyi bilirim, halı saha maçı yaparken benim de başıma gelmişti. şu an hala sağ dizimde ön çapraz bağlarım yok, onlarsız yaşıyorum.

tekrar geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun arkadaşım.keşke o kadar hızlı gitmeseydin.aramıza döndüğüne sevindim.bu trafiğe ve araçlara hiç güven olmaz umarım bu olaydan birçok arkadaşımız ders almıştır.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gerçekten

kardeş çok geçmiş olsun yaa. umarım kalıcı bişi olmamıştır

çok geçmiş olsun dostum allah beterinden saklasın benda kaza yaptım ama senin ki kadar sert değildi sadece köprücük kemiği kırıldı allah kimseye yaşatmasın

geçmiş olsun.kazalar olmaya devam edecek ne yazık ki ,ancak önlemimizi alırsak arkadaşımız gibi, bir nebze olsun kurtulma şansımız olabilir. bu yarın benim sizin yani hepimizin başına gelebilir .dolayısıyla lütfen tam koruma ve güvenli sürüşe dikkat edelim arkadaşlar.kadercilikte bir yere kadar yani....

Büyük geçmiş olsun paşam...İnan okurken şok oldum..Dizinin depoyu o hale getiren foto kazanın şiddetini anlatıyor zaten.:pale:..Tekrardan burada yazabilmen ve hayata bağlanabilmen ne mutlu ailene..Allah seni sevdiklerine bağışlasın.:rendeer:

Çok büyük geçmiş olsun abicim.Motosikletten de soğumuşsundur sen şimdi.

cok gecmıs olsun hayatta kalmana cok sevındım allah bırdaha gostermesın

arkadaşım büyük geçmiş olsun motorun görüntüsüne göre ölümden dönmüşsün,allah korumuş sağlığın şu an iyiyse tırın plakassını verde dorseyi adama monte edelim

bende yardım edebılırım sana

geçmiş olsun.kazalar olmaya devam edecek ne yazık ki ,ancak önlemimizi alırsak arkadaşımız gibi, bir nebze olsun kurtulma şansımız olabilir. bu yarın benim sizin yani hepimizin başına gelebilir .dolayısıyla lütfen tam koruma ve güvenli sürüşe dikkat edelim arkadaşlar.kadercilikte bir yere kadar yani....

evet

Çok büyük geçmiş olsun abicim.Motosikletten de soğumuşsundur sen şimdi.

bence sogumamıstır sogusa buraya gelmesdı gıbıme gelıo

asm

Çok büyük geçmiş olsun. Şükür ki cana gelmemiş.

Allah size bir daha göstermesin,bize de hiç yaşatmasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar