Honda Türkiye 2008 Fireblade'i web sitesinde yayınladı

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2008_1000RR.jpg
Sadece 2008 kasa CBR1000RR Fireblade'i duyurmamışlar, aynı zamanda giriş sayfasında Kenan SOFUOĞLU'nun SS motorlar hakkında konuştuğu video'ya da yer vermişler.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
2008'ler içinde CB1000R ın olmaması ne kadar acı.

Bence Honda Türkiye web sayfasında yedek parça fiyatlarınıda yayınlasın.

vatana millete hayırlı uğurlu olsun ama farlarını hiç beğenmiyorum, kawasakiden sonra honda da iğrenç görünümlü bir far tasarımı yapmış oldu böylece.

SS de 600RR ın yeni renkleride mevcut.. beklenen hannspree de var .

Son düzenleme:
bence kasa ve görünüş olarak hoş olmayan bi ss ama yinede binicilerine hayırlı olsunn

Ne o 2007'nin ustası oldun kesmiyo artık galiba, bundan alacan...Kaç aylıksın başlamışsın wheelilere stoppielere aman patlama derim:cat:

Onun Stoppiler boş alanda ya da pistte , trafik içinde patlamaz en azından:cherry:
Kendini geliştirmeye çalışmka zati yaptığı da..
Bakalım:cherry:

Onun Stoppiler boş alanda ya da pistte , trafik içinde patlamaz en azından:cherry:
Kendini geliştirmeye çalışmka zati yaptığı da..
Bakalım:cherry:

Yok ben tam neresi olduğunu biliyorum.Fotoda görünüyor zaten.

Ben de gidiyorum da oraya arada bir, ne bileyim patlamaz patlamaz bana patlayacağı tutar:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne o 2007'nin ustası oldun kesmiyo artık galiba, bundan alacan...Kaç aylıksın başlamışsın wheelilere stoppielere aman patlama derim:cat:

Yok ben tam neresi olduğunu biliyorum.Fotoda görünüyor zaten.

Ben de gidiyorum da oraya arada bir, ne bileyim patlamaz patlamaz bana patlayacağı tutar:p

Konu Türkiye Honda'nın web sitesinde 2008 modelleri duyurması, 1977 model aye canlısı değil.:p

Merak edenler bir duyum 2008 CBR1000RR'ın liste fiyatı 26.900Ytl olarak açıklanacakmış.

Geçen hafta Honda bayii'leri Honda'nın gebzedeki fabrikasında yeni modelleri görmüşler.

2008 modeller fabrika stoklarına çoktan girmiş ancak bayii'lere dağıtım zamanı belirsiz.

Bazı bayii'ler 2008 modellerin mart'ın ilk haftasında geleceğini bazılarıda son haftasını bulacağını tahmin ediyor, Honda Türkiye tarafından bayii'lere söylenmiş net bir tarih henüz yok.

farlar rezalet.
R6'nin simgesi olan trioval egzozu aynen alip koymuslar.
Honda da taklide girecekse eyvah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar