en çok satan 50 motosiklet

Değerli Arkadaşım,

Hyosung/GT250R hem görünüşü, hemde ( o kalıba ve kiloya rağmen ) hacmine oranla performansı bakımından Türkiye de henüz bir rakip edinenemiş bir makinadır. İlk fırsatta birini test etmenizi şiddetle tavsiye ederim. :wiinkk:

bırı denesın bende merak ettım

Valla benı en cok YBR250 nın o paraya o kadar satması sasırttı ne yalan dıyım :)

Değerli Arkadaşım,

Hyosung/GT250R hem görünüşü, hemde ( o kalıba ve kiloya rağmen ) hacmine oranla performansı bakımından Türkiye de henüz bir rakip edinenemiş bir makinadır. İlk fırsatta birini test etmenizi şiddetle tavsiye ederim. :wiinkk:

+1 :cat:

Varsa bi rakip bilelim yani :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yav ıyıde honda nx4 falcon neden yok?

345

Varederonun 2. sırada olmasının sebebi devlet kurumlarına satılmış olması arkadaşlar...Bu sıralamanın yayınlandığı dergide bunun açıklamasınıda yapmışlar...Bu listede en şaşırtıcı model bence ybr250 o fiyata iyi satmış gerçekten:silent:

Valla benı en cok YBR250 nın o paraya o kadar satması sasırttı ne yalan dıyım :)

evet sasırdıcı

Varederonun 2. sırada olmasının sebebi devlet kurumlarına satılmış olması arkadaşlar...Bu sıralamanın yayınlandığı dergide bunun açıklamasınıda yapmışlar...Bu listede en şaşırtıcı model bence ybr250 o fiyata iyi satmış gerçekten:silent:

bırı acıklar herhalde neden oldugunu

Bu arada bırı sıteyı turkceye cevıren programı radıpleıp lınk atıcaktı ne oldu?:silent:

Aha benim hyo..... yok kanuni...yok yok s&t kanuni...amaan her ney se motor 1.sırada...oley.............

valla ybr 250 alana enayı dememek lazım adamın belkı hosuna gıtmıstır ama hosa gıdecek bı yanıda yok kı:silent:

bence bunlar tırt hikaye bunlar herifler yazmış yamaha ybr 250 miş len olum nerde bu motorlar hani neden görmyoruz trafikte
kandırıkçı ya bunlar :)

sadece turkıyeyı esasa alıosada bencede ole ama dıer ulkelerde varsa onu bılemem

abi bu adil bir sıralama değil niye 250 cc ve üstü olaya 2007 yılındaki tüm motor satışlarını katarsak çinlilerin ilk 5 in içine gireceğinden eminim belkide 1. bile olabilir bu sıralamayı yaparken neden 250 cc ve üstünü aldınız anlamadım

hyosung GV 250 ne diyim hakikaten iyi makine 2.eli nasıl olur bilmiyorum?250cc altı bir anketde biz çinliye binecek gücü olanlar bekliyoruz. Daha çok ilgimizi çeker.

abi bu adil bir sıralama değil niye 250 cc ve üstü olaya 2007 yılındaki tüm motor satışlarını katarsak çinlilerin ilk 5 in içine gireceğinden eminim belkide 1. bile olabilir bu sıralamayı yaparken neden 250 cc ve üstünü aldınız anlamadım

bız yapmadık bu sıralamayı dergıden aldık

Değerli Arkadaşım,

vayy sen yaşıyormuydun Hocam...:phayatının ilk makinesine aşık olan familyadansın belli...artık Kanuni servislerine gitmeye başladığında görecem seni ben...:queen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar