hanedan kardess özledim seni bi an once gell bu hafta gezıye gıdecez bakk resıt gille ins
kardes ınsallah bu hafta sonu ordayım sen topla ekıbı ıyı bı program beklıyoruz:cat:HANEDAN:cat:
hanedan kardess özledim seni bi an once gell bu hafta gezıye gıdecez bakk resıt gille ins
tüm osmaniye mt ye sevgilerim le reşit kardeşim sazının sapı lırılsın emi ne zaman geleceksin be hayırsız
:farao:
heheh race le karlı bi geziye çağırıyor reşit nasıl olacaksa yiyiosa buraya gelin çıkak otobana
kardes ınsallah bu hafta sonu ordayım sen topla ekıbı ıyı bı program beklıyoruz:cat:HANEDAN:cat:
slm resıt abı ve kardesım serkan boyle bı sıtede sızın gıbı guzel ınsanlarla bulusmama vesıle oldugunuz ıcın tesekkur edrım saygılar :cat:HANEDAN:cat:
ferhat kardes bekleriz ben kaynargözden bahsettim serkana sizde katılın bize :cat:
slm resıt abı bu haftakı gezınız aldıgım duyumlara gore cok guzel olmus bende aranızda bulunmak ısterdım ama malum ısler bu hafta sonu osmanıyeyede gıdemedım bı dahakı sefere sızınle beraber olmanın temennısıyle Allaha
emanet kendıne dıkkat et :cat:HANEDAN:cat:
slm serkan kardes hayırdır ayran da ıcmedık beraber ama ayrı dustuk gıbı gorunuyor ses soluk yok neyse kıb:cat:HANEDAN:cat:
slm resıt abı bu haftakı gezınız aldıgım duyumlara gore cok guzel olmus bende aranızda bulunmak ısterdım ama malum ısler bu hafta sonu osmanıyeyede gıdemedım bı dahakı sefere sızınle beraber olmanın temennısıyle Allaha
emanet kendıne dıkkat et :cat:HANEDAN:cat:
slm serkan kardes hayırdır ayran da ıcmedık beraber ama ayrı dustuk gıbı gorunuyor ses soluk yok neyse kıb:cat:HANEDAN:cat:
ewet güzel oldu ama saymadık bunu arkdaslarla cok ilgilenemedik diğerine insallah daha iyi olacak sevgilerle
slm kardeşim aramıza hoş geldinn:cat:
yok kıvrem yaa olurmu öyle şey biz seninla ayrı kalabilrimiyik bi düşün istersen ama keske sende olsaydın ins baska zamana hep beraberrrrr
ewet güzel oldu ama saymadık bunu arkdaslarla cok ilgilenemedik diğerine insallah daha iyi olacak sevgilerle
adana gurubuda kozana geliyormuş reşit haber verin bana racinglerle basak orayı
7 martta kesin buradasınız iş güç karı kız bilmem ne anlamam vallaa.serkan anlatır ne için oldugunu oke![]()
slm kardeşim aramıza hoş geldinn:cat:
ınsallah demekten baska bı carem yok abı cunku 7 mart hafta ıcıne denk gelıyor bu yuzden kusura musura bakmayın :cat:HANEDAN:cat:
slm İSHAK abı makına manyak bısyemıs hakkını vermıssın helal :cat:HANEDAN:cat:
hee yaaa ıshak abimin sarı civcivi süperdii hele sonradan geldi motor varyaa tamam bittiimmm sende gormeliydin varyaaaaa
ınsallah en kısa zamanda gorebılmek umıdıyle serkan kardes hem makınayı hem ıshak abılerı kendıne ıyı bak ırtıbatı koparma :cat:HANEDAN:cat:
7 martta kesin buradasınız iş güç karı kız bilmem ne anlamam vallaa.serkan anlatır ne için oldugunu oke![]()
slm abı nasılsın msn de de gorusemez olduk keeway nasıl abı :cat:HANEDAN:cat:
abi geldikde hani baskın maskın yok.ciğerlerimizi yedik,sağolsun kozanlı kadirlili arkadaşlar yalnız bırakmadı,hep beraber horzuma kadar gittik.sende olsan iyi olurdu![]()
hanedann aloooooooooooooo buhafta bekliyoz seni haaaaaaaaaaaaaaaa alüüüü arkadaslr kozan gezi resımlerıni gazeteye verdim ve yerel gazetelerde zman ve çeşitli gazetelerde cıkacak haberiniz olsunn...