[İzmir MT]24 Şubat Pazar günü Urla'ya kahvaltıya gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alp_tunay
Arap Kadri
bikerboy35
böcek
ceyz
chatkut
darksilence
ebushh
extreme1925
forrap
gittardando
gureli
holygun
hızlıcesi2
izmirlee35
KARAKIZ

karmacoma
kolpa
kumita45
mehmetcalli35
miss kolpa
miss kumita45
MrCool
OzCaN35
PHAETONW12
PIERzig
sezy(gklp)
TrTarık
uglychild
umutus
volkancimen
Wallace

şimdilik liste bu kadar daha gelen olacaktır :p

aaa Alper abi biladerini unutmuşsun ama
ve +1 daha var ben 3 kişi geliyorum
Ahmetle konuşmuştuk gelirse artcı olarak alıcak arkadasımızı
gelemezse sen alabilirmisin ???

bu hafta davut dinlensin haftaya biz zaten onu yanlız bırakmayız bıkar bizden :rendeer:

hatadan döneceğini bildiğimden yazmadım fakat ne içtiysen bende isterim diye düşündüm gökalp :p

Arkadaşlar son durum nedir özellikle Cengiz abi organizasyon tamammı niye kimse bişey yazmıyo...?:pr:

yarın sabahkı duruma bağlı benım gelıp gelmıyeceğım enıste cortladı ıs kaldı babaya:p:p

[İzmir MT]24 Şubat Pazar günü Urla'ya kahvaltıya gidiyoruz... - 16-02-2008, 02:08 AM

Pazar günü hem kahvaltı hemde yol yapalım dedik ve Urla'ya gitmeye karar verdik...

Buluşma yeri : Üçkuyular vapur iskelesi
Buluşma saati: 09:00
Yola çıkış: 09:20
Dönüş: Orası allah kerim

planlandığı gibi gezi yapılacak hareket saatine kesinlikle uyulacak 09 30 tekerlek döner daha sonra gelenler urlada gruba katılır telefonlaşın anlaşın benim gelmemde gecikebilir küçük bir kaynak işim var ben size ulaşırım

Herkese selam ben bugün mt izmir üye oldum bu geziye benide kabul ederseniz gelirim.

gezilerden önce toplantılara gelseniz daha iyi olurdu ama geziye katılmak istiyorsanız yarın katılabilirsiniz...grup sürüşü hakkında sitede yeteri kadar bilgi var onları okuyupta katılırsan hem kendi hemde grup güvenliği açısından iyi olacaktır...

ben gelmiyorum bu arada...gidenlere iyi eğlenceler

Herkese selam ben bugün mt izmir üye oldum bu geziye benide kabul ederseniz gelirim.

aramıza hoş geldin arkadaşım aykut kardeşiminde dediği gibi geziye katılabilmen için bir toplantıya katılman ve grup sürüşü konusunda detaylı bilgi alman gerekiyor
fakat gezide olmak istiyorsan grubun en sonunda ve toplanılan yere gittiğinde grubun o an için seçtiği lidere kendini tanıtarak ve sana refakat etmesi, izlemesi için vereceği bir arkadaşımız la katılabilirsin :cat:

yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bakalım gördüklerinizi anlatacakmısınız urlada:) resimleri bekliyoruz sağsağlim gelin inşallah! (Biz çalışalım tabi ya!:salut:)

Gittik gezdik yedik içtik bol bol dedikodunuzu yaptık döndük.

Oh Oh afiyet olsun. Çok güzel yerler yolun daha ilerisine deniz kenarına kadar gitseydiniz. Neyse fotoğrafları görelim ama.

(Kask konusunu araştırmaya başladım. Double D bağlantılı FullFace bir kask olacak.)

Oh Oh afiyet olsun. Çok güzel yerler yolun daha ilerisine deniz kenarına kadar gitseydiniz. Neyse fotoğrafları görelim ama.

(Kask konusunu araştırmaya başladım. Double D bağlantılı FullFace bir kask olacak.)

Yok oradan Balıklıova'ya gittik.Biraz viraj yapalım dedik yalnız inanılmaz rüzgarlı idi grup sürüşü yapmamızı bile engelledi.ele dönüş yolunda bir ara hiç varamayacağım sandım hala başım ağrıyor.

Kask için haberlerini bekliyorum.Dün Hein Gericke ye baktım 400 € civarında Shoei ve Shubert marka çok pahallı valla napcaz bilbiyorum.:pr:

Yok oradan Balıklıova'ya gittik.Biraz viraj yapalım dedik yalnız inanılmaz rüzgarlı idi grup sürüşü yapmamızı bile engelledi.ele dönüş yolunda bir ara hiç varamayacağım sandım hala başım ağrıyor.

Kask için haberlerini bekliyorum.Dün Hein Gericke ye baktım 400 € civarında Shoei ve Shubert marka çok pahallı valla napcaz bilbiyorum.:pr:

Güzel gezi olmuş rüzgarda olmasaymış. Bende birara çıkınca rüzgardan nasibimi aldım. Kask için o kadar çok para vermeye gerek kalmadan hallederiz. Biraz zaman gerekli sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar