[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)

bağane ben muzlu pasta istiyom...bağane bağane...

Kıllı ve Kırbac sizin pastanız çileklidir yemem...:p

Emin pastanın tadını alamadım hepsini Mustafa aldı,
iki dakka Hakan abini yanına gittim ahandsa pasta bitmiş:)
Buluşma için teşekkürler, geç gidip erken dönsek de:cherry:

Yeni geldim eve :) söylemeye gerek yok ama herzaman ki gibi yine SÜPER bi buluşmaydı :p
Gelen herkese çok teşekkür ederim, harbiden bugünlerde canım çok sıkkındı, bu buluşmadan sonra sıkıntı mıkıntı kalmadı bunun içinde ayrıca teşekkür ederim...
Seviyorum sizi istanbul MT ::149::

+ Emin abi Pastalar için çok teşekkürler kesene bereket, tekrar CBF'in hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız sürüşlere inşallah :rendeer:
Nası da mars olduğundan bahsetmemişsin kınadım seni ::miiz::
4 milyara motor almayı düşünüyosan para var demekki.. 2 milyarı benim tuluma gitti ama neyse artık, sende 2 milyarlık bi motor bakarsın kendine :mrgreen:
olüm ben Pınar ablaya demiştim zaten acemiyim die yenilceğimi bile bile karşısına geçtim :p
ama son taşım kalmıştı mars olduk iyimi :salut:
Acemiyim sözünü duymadım.. Her buluşmada tulumuna kapışıcaz pınar abla diye dönüp durduğuna tüm site ahalisi şahittir :p
erkeklerin yüz karaları sizi bilmiyosanız oturmayın tavlaya bak kız gurur yapacak şimdi kendine göğsünü gerecek nasıl bakacaz yüzüne :mrgreen:
Çok biliyosan bigünde seninle oynarız, al bakalım havamı.. Yerseee :queen:
Boş oynamam ama söyliyim :mrgreen:
Burak kardeşim bana pirelli diablo corsa alıyo mesela :cherry:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tekrar motosikletinin hayirli olmasini diliyorum. Darisi benim bascagizima. :mrgreen:

Aaaa bu arada günün olayını söylemeyi unutmayalım..
Mevcut diyaloğu olduğu gibi aktarıyorum.. Diyalog M in, alpertim ve benim aramda geçmektedir..

Alper: Abi bi bakıyorum herkese cevap yazıyosunuz hiç yorulmuyomusunuz tek tek cevap yazmaya.. İşiniz gücünüz yok mu sizin??
M inn: Abi ben siteyi kopyalıyorum word e yapıştırıyorum [QOUTE]'ları ekliyor cevap yazıyorum, sonra tekrar kopyalayıp cevay yaz butonundan cevabı gönderiyorum.. Aslında patrona söylesende bize bi kolaylık yapsa çok zahmetli oluyo yaa..
Ben: Anlamadım abi sen niye word e yapıştırıyosun?? Çoklu alıntı yapsana..
M inn: O ne??
Alper: Çoklu alıntı diye bişiy mi var bizim sitede??
Ben: Nası yaa.. Siz ciddi misiniz? Çoklu alıntıyı bilmiyo musunuz yani??
Alper: Yoo nası bişiy o?
Ben: Abi cevap vereceğin tüm mesajların çoklu alıntı butonuna basıyosun cevap yaz dediğinde hepsi çıkıyo zaten onların altına cevabını yazıp gönder diyosun.. Şimdi harbiden sen bilmiyomusun çoklu alıntıyı :silent:
Alper: Yaa ben şimdi iki kişiye cevap vericem mesela.. Birine alıntıyı tıklıyorum cevabı yazıp gönderiyorum, sonra diğerine aıntıyı tıklıyorum 60 saniye bekliyorum göndermek için :mrgreen::mrgreen:

Koptuuuummmmm :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Emin pasta için teşekkürler, evet hepsini ben yedim evet evet. :p

Kusura bakma Emincim Ankaradan boy' un ( mehmet ) yeni 600RR nı getirmiştik, buluşmaya geç gelebildik ve çok kalamadık, hem yol yorgunluğu hem de uzun süredir ( 3 hafta ) motoruma binmiyordum hasret giderdim. :cherry:

İnşallah Tophane haricindeki tercihen anadolu yakasındaki bir buluşmada daha uzunca bir süre muhabbet ederiz.

Tekrar motorun hayırlı olsun, Allah kaza göstermesin. :rendeer:

GKN

ben bunu saymam
olmayan motorun ıslatmasımı olur..
bide anahtarları verdik:)

emün hemen aç haftaya bi topic, bu seferde anahtatı ıslatırıs::winkwink
fıs fıs motürcü seni:queen:

ben pasta yiyemedim...muzlu pasta yoksa bende yokum...illede muzlu...:queen::p
ben ısmarlarım abi en muzlusundan :)
bende geldiğin için teşekkür ederim, geç erken farketmez ya maksat muhabbet olsun :wiinkk:
Tekrar motosikletinin hayirli olmasini diliyorum. Darisi benim bascagizima. :mrgreen:
amin tamercim inşallah :cherry:
Aaaa bu arada günün olayını söylemeyi unutmayalım..
Mevcut diyaloğu olduğu gibi aktarıyorum.. Diyalog M in, alpertim ve benim aramda geçmektedir..

Alper: Abi bi bakıyorum herkese cevap yazıyosunuz hiç yorulmuyomusunuz tek tek cevap yazmaya.. İşiniz gücünüz yok mu sizin??
M inn: Abi ben siteyi kopyalıyorum word e yapıştırıyorum [QOUTE]'ları ekliyor cevap yazıyorum, sonra tekrar kopyalayıp cevay yaz butonundan cevabı gönderiyorum.. Aslında patrona söylesende bize bi kolaylık yapsa çok zahmetli oluyo yaa..
Ben: Anlamadım abi sen niye word e yapıştırıyosun?? Çoklu alıntı yapsana..
M inn: O ne??
Alper: Çoklu alıntı diye bişiy mi var bizim sitede??
Ben: Nası yaa.. Siz ciddi misiniz? Çoklu alıntıyı bilmiyo musunuz yani??
Alper: Yoo nası bişiy o?
Ben: Abi cevap vereceğin tüm mesajların çoklu alıntı butonuna basıyosun cevap yaz dediğinde hepsi çıkıyo zaten onların altına cevabını yazıp gönder diyosun.. Şimdi harbiden sen bilmiyomusun çoklu alıntıyı :silent:
Alper: Yaa ben şimdi iki kişiye cevap vericem mesela.. Birine alıntıyı tıklıyorum cevabı yazıp gönderiyorum, sonra diğerine aıntıyı tıklıyorum 60 saniye bekliyorum göndermek için :mrgreen::mrgreen:

Koptuuuummmmm :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
hadi ben neysede alper abi sana hiç yakıştıramadım nasıl bilmezsin :mrgreen:
ayrıca pınaRR, bunu burada açıkladığın için sana ekstra espri yapıcam miden bulanana kadar espri :mrgreen:
Emin pasta için teşekkürler, evet hepsini ben yedim evet evet. :p

Kusura bakma Emincim Ankaradan boy' un ( mehmet ) yeni 600RR nı getirmiştik, buluşmaya geç gelebildik ve çok kalamadık, hem yol yorgunluğu hem de uzun süredir ( 3 hafta ) motoruma binmiyordum hasret giderdim. :cherry:

İnşallah Tophane haricindeki tercihen anadolu yakasındaki bir buluşmada daha uzunca bir süre muhabbet ederiz.

Tekrar motorun hayırlı olsun, Allah kaza göstermesin. :rendeer:
estağfurullah abi ne demek, tekrar teşekkür ederim geldiğin için, Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan.
ben bunu saymam
olmayan motorun ıslatmasımı olur..
bide anahtarları verdik:)

emün hemen aç haftaya bi topic, bu seferde anahtatı ıslatırıs::winkwink
fıs fıs motürcü seni:queen:
yok açmam bu işin sonu yok, sonra mototalın kaşe işi falan sen köşeyi dönersin:mrgreen: motorcu fıs fıs tan drift king'e, fıs fıs tan king'e tmm :mrgreen:
abi o anahtar mevzusu ne bütün gece anahtar elindeydi :queen:
ben söyliyim, ıslat dediler ıslattık, anahtar için sigara istediler aldık, öp dediler öptük, genede zor aldım anahtarı ellerinden :mrgreen:

ben ısmarlarım abi en muzlusundan :)

hadi ben neysede alper abi sana hiç yakıştıramadım nasıl bilmezsin :mrgreen:
ayrıca pınaRR, bunu burada açıkladığın için sana ekstra espri yapıcam miden bulanana kadar espri :mrgreen:

Bende muzlu pasta istiyorum.. Metehandrosa pasta ısmarlamaya giderken haber et kopup geliyim bende :mrgreen:

Alper: Ben yine iyiyim 60 saniye bekliyorum, word e kopyalayanlar varmış bide :queen:

M inn: Hadi ben neysede alper abi sana hiç yakıştıramadım nasıl bilmezsin:mrgreen:

Bende muzlu pasta istiyorum.. Metehandrosa pasta ısmarlamaya giderken haber et kopup geliyim bende :mrgreen:

Alper: Ben yine iyiyim 60 saniye bekliyorum, word e kopyalayanlar varmış bide :queen:

M inn: Hadi ben neysede alper abi sana hiç yakıştıramadım nasıl bilmezsin:mrgreen:

muzlu pasta sadece handroya özel ama :p

akşamki küçük çocuğu hatırlayan varmı bağırıp duruyordu :)

o çocuk siz gittikten sonra açıldı asıl :mrgreen:

Son düzenleme:
my.php

akşamki küçük çocuğu hatırlayan varmı bağırıp duruyordu :)
Her gittiğimde görüyorum unutmam mümkün mü???
muzlu pasta sadece handroya özel ama :p

o çocuk siz gittikten sonra açıldı asıl :mrgreen:
O velet benim yanıma gelecek ve açılmayacak.. Tophane tarihi yazmadı henüz bunu.. Bana dua edin yine hadi :mrgreen:

Ben anlamam.. Geldiğin zaman alo edicen bende mötörüme atlayıp gelicem.. 5 dakkalık yol zaten :p
Muzlu pasta istiyorum ben.. Tophanede azcık pasta dişimin kovuğuna gitmedi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar