Doğum Günün Kutlu Olsun APV41

sevdiklerinle beraber :rendeer:sağlıklı, mutlu nice yıllara doğum günün kutlu olsun cengiz abi.:cat:

Mutlu yıllar AK47 :mrgreen:

300px-AK-47_type_II_Part_DM-ST-89-01131.jpg

Nice mutlu yıllara Cengiz abicim:rendeer: Güzelde bi keklendim zaten bekiri keklemişler ama benimde haberim oldu ama sonra iyiki keklenmişim dedim

Doğum günün kutlu mutlu olsun bol mangallı yıllara Cengiz abi:mrgreen:

Sadece sanal ortamda yazılarını okuduğum ve fotoğraflarını gördüğüm birine bu kadar sempatiyle baktığım çok az kimse olmuştur.Faaliyet ve organizasyonlardaki girişimci ve icraacı yapınızın gayet iyi niyetle yoğrulduğunu görüyorum.Sizin gibi abilerimizin ve arkadaşlarımızın olması sitemizi gerçek bir organizma olmasını sağladıklarını görmek mutluluk verici.Bu sebeple aramızda olmanızdan ve nice yaşgünlerini birlikte kutlayacağımızdan şüphem yok.En yakın zamanda tanışmak dileğiyle,yeni yaşınızda ailenizle birlikte sağlık,mutluluk ve bolluk içinde bir yaşam sürmenizi dilerim.

Nice yıllara.
Hayat 40 ından sonra başlarmış " bunu kim niye sölemiş bilmiyorum ama anlamak için 40 a gelmek lazım galiba:)"

bir ömür akıp geçiyor iyisiyle kötüsüyle gelenlerle gidenlerle getirenlerle götürenlerle 40 oldum belki ama neler verdim neler kazandım bu yaşa kadar kimini ardımda bıraktım kiminin ardından baktım dilerim hepiniz bu yaşlara gelin sağlıkla mutlulukla benimde burada büyüklerim var ve yürekten inanıyorumki MT AİLESİ kendi ailenizden sonraki en değerli aile bende bu ailenin içinde olmaktan mutluyum hepinize tek tek teşekkür ediyorum

YOLU BU SEVDADAN GEÇEN HERKEZLE BİRGÜN BİR YERDE KARŞILAŞIRIZ :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abiş doğum günün kurtlu böcekli olsun ALLAH uzun ömürler versin..:p:p

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.. Nice mutlu huzurlu senelere ustam.. Saygılar..

doğum günün kutlu olsun abicim..mutlu huzurlu nnice yıllara inşallah:rendeer:

::wish::

Cengizz Abicimm, Doğum günün kutlu olsun..
Sağlıkla, mutlulukla, huzurla, sevgiyle, yanında hep sevdiklerinle beraber nice yaşam dolu yaşlar diliyorumm..
Ne iyi etmişsin de doğmuşsun ve bizim abimiz olmuşsunn.. :rendeer:
İyi ki varsınn.. :rendeer:
Kucak Dolusu Sevgilerr.. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar