çok güzel bi gece olmuş heran yanımızda olduğunuz için çok saolun dua edin çabuk iyileşsin sizleri çok seviyoruz izmir mt kumita45$miss kumita45
Arkadaşlar çok güzel ama bence kısa bir geceydi,bir sonraki toplantımız umarım daha uzun olur.Emeği geçen herkese teşekkürler
Sabaha kadar dursamıydık?..... :silent::silent::silent::silent:
Hakikaten kısa bi geceydi.
Uyku dolu bakışlara pek bi anlam veremedim valla...:queen:
hakikaten güzel bir gece olmuş :cyclopsan
arkadaşlar ilk olarak şu işi bir tatlıya bağlıyalım: aşiretimizin uzantısı alp abim sayesinde -dindinidon... şeklinde kalmıştır lütfen bu böyle kalmasın rica ediyorum efem ne öyle zil sesi gibi dindon... dondoyuz biz, kısa eklentisiz uzatmaya gerek yok :queen:
konunun özüne gelelim: umarım memnun kalmışsınızdır gerçekten... burada bu kadar kişi hiç bir arada yemek yememişti. bizbize yapmaya çalıştık bir şeyler artık eksikler için affola... acemiliğimize verincengiz abi hem niye çamur yapıyorsun metin her tabaktan bir kaşık almış falan... garibimin fasulye tanesi bile değmemiş ağzına ama tatlılar için aynı şeyi söyleyemem tabiki:queen: e hakkınızı helal edin artık...
aramızda olan, olmak isteyip de olamayan herkese ayrı ayrı sevgiler ve teşekkürler...
maşallah bugün de dürümcüdeydiniz, kadro toplanmış yine ufaktan... valla keyfinize diyecek yok... Allah muhabbetinizi arttırsın ağzınızın tadını bozmasın :cat:
Kumita'yı unutmuş değilim... acil şifalar diliyorum... en kısa zamanda aramızda göreceğiz umarım... izmir köfteye yetişir tahminimce...:wiinkk:
Sevgili dandinidinidonlar kraliçesi.....
Güzeldi.... Ama biri pastırmaları çalmış..Sadece çemeni vardı benim tabakta....Haaa pilav güzeldi harbiden....:cat::cat: Ama o Metinin verdiği meyveli soda berbattı yawww...
r:
r:
r: Nerde Çörçil....:bounce::bounce: Yanına bile yanaşamaz.....:cat::cat:
Bu arada bu günde bizi takip etmene gerek yoktu..Ne yani sizin cafeden başka yerde yemek yiyemeyecekmiyiz?....:wiinkk::wiinkk: Bide 3-5 çocuk bulmuş çocuk gezdiriyormuşmuş.....:queen::queen::queen: Tesadüfmüşşşşşş:queen:
Ama güzel olanları söylerim abi.... Servis güzeldi... :cat::cat: Pilav güzeldi...:cat: Ali kardeşimin şarkıları güzeldi... Ortam güzeldi:cat::cat:
Biz seni bi usucuk partisine götürelim... SAna menüde indirim de yaparız....:queen::queen::queen:
bak ya şuna bak ya nasıl da pusuda bekliyorsun cevap yapıştırmak için :queen::queen: abi valla korkulur senden... fasulyeleri biz yapamadık üzgünüm ama pilavı kendi ellerimle yaptım vallahi Murat abim de gördü şahidim de var. :queen:
çocukları mahsus yanımda taşıyorum 3 masum çocukla ajan olduğum anlaşılmaz diye:bounce:
dipnot: abi ben sucuk da sevmem:queen::queen::queen:
tabi çamur yapacağım şimdi herşey harikaydı dersem,kalite düşer,herkez gelir,bize yer kalmaz :mrgreen: ve şu izmir köfte konusunda grup olarak aldığımız karar gereği;
köfte boyutu;7 cm
patates boyutu;6,5 cm
köfte içeriği;az soğanlı,irmiksiz,kıymalı,kulak memesi kıvamında
ve en önemlisi SEVGİ nizle yoğurulmuş olmalıdır :rendeer:
not; kuru fasulyenin içinde pastırmamı vardıbende ÖZGE düştü sandım :queen: