bu sevdadan nezman vaz cayıcaz

KoMŞi sen hiç otomobil kuLLanmadın sanırsam :p

Beni özeLLikle Motor kuıLLanmaya itiyo Benzin fiyatları :p

araba bizi bozaaar:p
babamın arabası var onun oyuncağına ben karısmıyorum.onada aynı sitemi ettimde adamdan bi tebki gelmedi alısmıs naapsın:mrgreen: arabanın deposunu fulluyor hep zam gelse bile ucuz benzin yakmıs oluyor.bide dizel olunca adam benzin koymaya unutuyor.al 45 litre benzin bak rahatına bizimki oyle değilki 10 litre:p

waLaa DizeL arabalara bişi diyemem ama Benm araba ocağıma 2 tane incir ağacı dikmek üzere :)

valla dostum sen cbr ile isyan ediyorsan benim gibi 1000 lik kullananlar ne yapsın (allahtan benim peder benzinlik sahibide ben ordan yırtıyorum )

hep merak etmişimdir benzin istasyonlarına benzin kactan geliyor.:) bide zam geldimmiydi karınız dahada artar.hocam altındaki isterse 2000cc lik olsun sana fark yapmaz.bütün petrol ofisi deponda:p

benzinze zam evet dogru bir söz ama ben hiç düşünmüyorum eger bu iki tekere veya dört tekere biniyorsak ve bununla geziyorsak sorun yapmayacaksın,eger sorun yapacaksan binmeyeceksin bu kadar basit bence, mesela ben şahsen saga sola verecek parayı gereksiz yerlere harcıycak param yok ama motosikletimle gezerken benzin fitatına bakmam depomu fullerim,gaz a basar yoluma devam ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzin fiyatlarına daha zam gelsin 5 lira 6 lira 7 lira olsun litresi bakalım ne zaman utanacaklar çok merak ediyorum.

saki,kim neden utanacak ki bunda utanacak bişey yok,kendim ettim kendim buldum şarkısı var,seçenler utansın neyse siyesete girmeyelim.

Babalarının benziliği olanları tabiki etkilemez ve altınızda 1000cc lik bir motorda olması gayet normal. Bir benzinliğin günde ortalama olarak ne kadar kar elde ettiğini bilseniz, dudağınız uçuklar. Hemen keşke benzinliğim olsa hayalleri kurarsınız. 125cc lik bir motorda bile insanlar ne kadar sıkıntı çekiyor, bunu bilmek için yaşamak lazım. Bence arkadaş konuşulması gereken bir konu açmış. Her ne kadar tepki verilsede baştakilerin kendi isteğine göre yapacağı ve yine ört-bas edilip çeşitli yalanlar bulacağı kesin. :farao:

ya arkadaşlar benzin ister 20 ister 50 ytl olsun bikere tutulmuşsun bu kara sevdaya:pr: günde 100km değilde 10km yaparsın yine binersin
kulaga karsuyu kaçmışbikere:cherry:

bu memlekette yaşıyorsan bu memleketin suyuna da huyuna da uymak zorundayız,uyuyoruz zaten.

uyuyoruz zaten yapıcak baska bişiyimizde yok ama aynı yerden gelen benzin bizde nden 3.15 ken örnek olarak bildiim tek yer bulgarisan orada 2.5 lira.cok pahalı cok.hergun işe gidip gelirken bikac kurus daha artığını gormek beni hergun dahada sinirlendiriyor.gittimiz kilometreler kısalıyor.yapıcak bişimiz varmı?? yok...
arkdamı dondum abi tamam...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu memlekette yaşıyorsan bu memleketin suyuna da huyuna da uymak zorundayız,uyuyoruz zaten.

ya sev ya benzini yurtdışından al :p vazcaymak vazgeçmek ile caymak arası bişey sanırım, hah buldum rahatladım :)

Motosikleti
Forza 250
Ben napayım? arabam km de 41 kuruş yakıyor :)

benzinze zam evet dogru bir söz ama ben hiç düşünmüyorum eger bu iki tekere veya dört tekere biniyorsak ve bununla geziyorsak sorun yapmayacaksın,eger sorun yapacaksan binmeyeceksin bu kadar basit bence, mesela ben şahsen saga sola verecek parayı gereksiz yerlere harcıycak param yok ama motosikletimle gezerken benzin fitatına bakmam depomu fullerim,gaz a basar yoluma devam ederim.

Hayatımda duyduğum en düşüncesiz yazılardan biri bu helal olsun tebrik ederim

125lik ne yakarki yav :D yşnede koyuyo tabi ama bi süre sonra huzura eriosun rahatlıosun sigara gibi düşün kim derdi 5 lira verceksin paketine =)
zamında hatırlıorm tvde halka soruolar sigara 5 lira olsa naparsınz yok yav diyo öle seymi olur diodu adamlar he suanda eminm hepsi veriodru o parayı =)) alısmaktan baska care yok

valla hesapladım benım peder yılda sıgaraya 1825 ytl verıo cakmagıyla bırlıkte 1900 ytl edıo

yazık ya o paraya... alısmıslar bikere ama savasmaları lazım bırakan okadr insan var
sana bi motor alsa fenamı olur =P

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar