yamaha Rx KiNG mi ? yoksa RuNNeR mı??

arkadaşlar ben bu iki motordan birini almayı düşünüyorum sizce kingmi alıyım runnermı ben king olarak düşündüm ama bide size danışıyım dedim...

Valla Antalya'cım, Yamaha King'i bilmiyorum. Runner 200 VXR sahibi oldum bir ara 3-4 ay kadar. Delifişek bir motordur. 200'lük bir motor için çok seridir. Anlamadan 130'lara çıkar. Üstündeki motor da Vespa/Piaggiodur. Evladiyelik. Scooter'cıların kalbinde ayrı bir yeri vardır. Hele yeni kasaları baya janjanlı...

yha canım orası öle ama ruunner 180 - veya 200 lükleride var hızı öle ama bn runnerda kullandım motor çabuk dağıldı...bikere egsozu düştü 700 lira masraf yaptık balataydı...sibobtu şuydu buydu 3.500 ytllik motor oldumu 4,200 ytl....

yha canım orası öle ama ruunner 180 - veya 200 lükleride var hızı öle ama bn runnerda kullandım motor çabuk dağıldı...bikere egsozu düştü 700 lira masraf yaptık balataydı...sibobtu şuydu buydu 3.500 ytllik motor oldumu 4,200 ytl....

Madem bildiğin bir motor Runner, fikrimizi niye soruyorsun?

sen kararı vermısın zaten.......................hemserım........:)

Ne fark eder ki ? Alıp yalım da tek teker çekme çabaları gösteren gençlerden olacaksın sende nasılsa.. :) Bari yamaha al da parça ucuzluğun olsun.. Ama dikkat et king bildiğin motolara benzemezz.. :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar ben bu iki motordan birini almayı düşünüyorum sizce kingmi alıyım runnermı ben king olarak düşündüm ama bide size danışıyım dedim...

ewt..gılera runner sence hangisini alıımm...

nese tamam en isi ben king alıım...

Bence sen hiç bişey alma..... Kızma bu yazdıklarıma...Runner gibi motoru dağıtan adama hiç bir motor dayanmaz..... :cat::cat::cat:

Zaten yazdıklarında ciddi olduğunuda düşünmüyorum....:farao::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar