[Adana MT] 24.02.2008 Kozan'da Kahvaltı Gezisi

Merhaba

Arkadaşlar 24.02.2008 Pazar günü sabah kahvaltısına ciğer yemeğe Kozan'a yolcuyuz. Kahvaltı sonrası gidilecek yere Kozan'da karar vereceğiz. Geziye aç gelinmesi rica olunur :mrgreen:

Buluşma Yeri ve Zamanı:
Adana - Ceyhan Otoban tarafı BP benzincisinde saat 09:00'da. Otobandan çıkılıp Kozan yoluna girilecek.

Herkes davetlidir.

hasan abi ahmet abi bu hafta gelemiyecekmiş.Cem abi ile irtibata geçemedim.
Ben sizi saat 9:15 gibi Ceyhan otoban çıkışında bekliyeceğim... görüşmek üzere.... :cat:

hmmmmm :silent:
klr650 ile tekteker çalışmak için gelebilir miyim,
yoksa mersine mi sürim :mrgreen:

@msoysarac Mehmet dostum biz kozan yoluna giricez. Ceyhan 'a gitmiyoruz ki. Geleceksen Adana Kozan çıkışına gel.

hııımm pardon abi.. tamam o zaman ben en iyisi BP benzicisine gelirim.. ordan devam ederiz..

Bi mahsuru yoksa bende arabayla gelecem arkadaşlarr ,sizce bi mahsuru yoksa bence mahsuru yokk ( malumunuz motürüm yok )

Hasan abi senin olduğun ortamda olmak huzur verici bir şey ama,kendini bilmez eftik motorcukçular olduğu için pek bişe söyleyemeyeceğim.

Afiyet olsun

söz verirsem sorun çıkıyor o yüzden kısmet diyeceğim inşallah gelerim,ama otoban çıkışınını anlamadım misis yolundaki kavşakmı,tamm olarak neresi yaf

bende burdanmı geçsem kozana ama yol bozuk neyse siz gidin arkadaşlar iyi eğlenceler

Adana İl Temsilcisi
söz verirsem sorun çıkıyor o yüzden kısmet diyeceğim inşallah gelerim,ama otoban çıkışınını anlamadım misis yolundaki kavşakmı,tamm olarak neresi yaf

abi,bende anlamamıştım,şimdi tel.açtım hasancıma;otobana girip,ceyhan yönüne giderken BP varmış,orada buluşacakmışız 9:00'da.gecikmeyin haaa.sevgilerimle.

yaf normal bir yerde neden buluşmuyoruz ben hala çıkaramadım otobana nerden gireceğiz

ordan girip otoban üzerinde bp yi mi buşucaz inşallah bulurum yoksa basar kozana giderim bildiğim yoldan orda buluşuruz.

sevgili adana mt.. üzülerek söylemek istiyorum ki.şuan ateşler içinde yatıyorum. ::uzgunum: gezi günü de idare ederim diye düşünüyodum ama malesef hastalık iyice çöktü... hasan abiyle konuşmuş yeri de ögrenmiştim, motor kıyafetlerim bile hazır karşımda duruyor.. :salut::salut: cok üzgünüm size iyi eglenceler :king::king:

arkadaşler herkese iyi eylenceler icim gidiyo ama malesef son ana kadar beklemek durumundayım:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar