Şu Güzelliğe Bir Bakarmısınız :)

Arkadaşlar.

Londra Bilim Müzesinde, Hala çalışır durumda bulunan 1920 lerden kalma şu güzelliğe bir bakmanızı istedim. Ben epey oturup seyrettim. Levyeler-kollar ne işe yarıyor diye.

Yağ damlattığı için koskoca Britiş Sayns Müziyum altına Plastik Kap Koymuş bu güzelliğin yaavv:silent:

Arkada sonradan geliştirilen V2 motoruda görebilirsiniz:cat:

Son düzenleme:
gerçekten harika.şu eski makinalara hayranım zaten.adamlar gerçekten özenerek bezenerek herşeyi düşünürek çok sağlam işçilik çıkartıyorlarmış.şimdide öyle olsa keşke.

paylaşım için teşekkürler muzaffer abi.sayende gitmiş kadar olduk:)

gerçekten harika.şu eski makinalara hayranım zaten.adamlar gerçekten özenerek bezenerek herşeyi düşünürek çok sağlam işçilik çıkartıyorlarmış.şimdide öyle olsa keşke.

paylaşım için teşekkürler muzaffer abi.sayende gitmiş kadar olduk:)

Sende sağolasın Marv Arkadaşım. Şimdiki gibi değil, o zamanlar el ile yapılıyor tüm parçalar. Yani bir arıza çıkarsa gidip kimi haşlayacağını biliyorsun:mrgreen:

Bu da hoş, saflığını daha çok vurguluyor.

Yaavv haklısın aslında ama, ben ilk gördüğümde, altını tutamayan ihtiyarlara özensizce davranan bakıcıları düşündüm nedense:pale: Oysa bu güzellik çalışır durumda

Son düzenleme:
Valla muzafferciğim hayranlıkla bakmaktan yazmayı nerdeyse unutuyordum bak...
Fren elceklerine ve mekanizmasına dikkat ettiniz mi?..Bisan bisikletlerin sistemiyle aynı gibi..:silent:

Muzaffer paşam...Bununweb sayfası ya da linki varmı acaba..
Biraz incelemek isterdim..:wiinkk:

asm

Antika olarak nadide bir parça.

Aslında bununla viraja girmesi bizim 2 tekerlerden daha sakat :) (

Yani kısacası!
İnsan olmak demek
Üretmek,keşfetmek
Vee bunun mutluluğuna varabilmek demek.

Ustanın dediği gibi

Sen mutluluğun resmini yapabilirmisin Abidin!!!
Ne ak örtüde elmaların,ne de yavrusunu emziren ananınkini...

Sen mutluluğun resmini yapabilirmisin?:wiinkk:

ilginç bişi bu yha hastayım şu eski motorsikletlere emeğine sağlık saoll :queen:

ne güzel yapmışlar.. her bir parçası farklı güzellikte... heleki deposu güzel parlatılmış....

Güzel bir antika , eski bisan bisikleti andırıyor fren kısımlarıyla.Yalnız V2 motor yazılmış ta diğer silindir gövdesini göremedim.Sanırım tek silindirli bir motor.Hava soğutma kanallarının olduğu tek bir silindir görünüyor.

Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar