ne oldu ya gene kızmıssın.:cyclopsan ne biliyim comet kötümü? :silent: Bizim motorlardan pahalıya satılıyor.Hem daha fazla güç ve hız.Ayrıca daha kaslı bir motor.Bilmiyorum cbf den dayanıklımı duruma göre dayanıklı değil diyorsun.Sanırım st_erdoğan 2-3milyar üstüne ekleyip motoru değiştiricek.Çünkü biranda 10milyar bulupda büyük ccli bir motor alamıyor insan. hysonglar ne bakımından kötü acaba? :silent::silent: metehan hocaa
comet kötü motor...gaz kesicisi yok...alt devirlerde beklenen performansı veremiyor...üst devire çıkmak içinde epey bir mesafe katetmek gerekiyor...görüntü güzel geliyor önceleri...ama sonrası motorun buldog köpeği gibi şekilsiz tipsiz olduğu hissine kapılıyorsun...biraz zorladığında sübap kesebiliyor...işçilik kötü..hız yaptığında rüzgar deli çarpıyor...çok ahım şahım bir makine dğeil...hormonlu patates bana göre...fiyatı aşağıda olsaydı bende alırdım...ama fiyatının makinası değil...2.elde uygun olunca alırsın belki ama daha uygun makinalar varken yanlış seçim...para çöpe...
artııı bu marka Kanunı tekeline girdi...lamı cimi yok...Kanunı servisinde iş bilmeyen kişilerin elinde makina yalan olur...hadi makina idare eder diyelim ...aynı ölçüde Kanuni servisleri aynı dikkatle makinaya bakacaklarmı...özen göstereceklermi...
millet nerede
metehan arazimi bu bi çelişkimidir??yav yazın diyoruz nerdeyse topik 3 sayfada gidecek neyse motor 11000 e merdiven dayadı dağa çıktım bugün resim çekemedim ama pazar günü inşallah cbf iyi enduro yapıyo altınıda kolay kolay vurmuyor amortisörün kademesi en üstte
şu aralar memnunum olmadığında haber veririm :bounce

çık topik çık enter direk anasayfada topik yazın bişeyler rating düştü...)
kanka afayı bi yeremi çarptın hayırdır...nası yani sorun yok...iyisin dimi...:queen:
kanka maç ambiansı...:wiinkk:
Kıymayın CBFlere, rahatlığını özleyeceğim motorum olacak zaten :salut:
çok özleyeceksin...makina çok titreşimli...büyük cc büyük dert...çok erken...acele ettin...
Kıymayın CBFlere, rahatlığını özleyeceğim motorum olacak zaten :salut:
aykan ağzına sağlık be...
ST bence cbf 250 düşün 2.el...kesinlikle dostum...kalın lastiğe kapılma aldanma...laf dinle kanka...kötüşüğünü istermiyik...
ya dostum sana bişey tavsiye edicem hyosung alma pişman olursun hondadan sonra bence şahsi görüşüm gene bi honda al 250 olsun 500 olsun ama gene honda al...:rendeer:
aykan benim korna bazen (genelde) temassızlık yapıyor...bi çalışıyor bi çalışmıyor...çıldırıcim..satacam şerefsiz garagtersiz makinayı...
bana yamuk yapmıcaktın cbf...

ale: