motosiklet seçimi

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Selam arkadaslar. Granddink 250 scooterım var ve satmayı düsünüyorum. Müsterisi de hazır. Aslında satmak gibi bir niyetim yoktu, alacak olan kisi arkadasım ve motorumu cok begeniyor. Su güne kadar 7500km yol yaptım ve hic problem çıkarmadı bana. Zaten ilk motorumdu :)

Bunun yerine almayı düsündügüm birkaç model var kafamda. Sırasıyla; Yamaha Xmax 250, Derbi GP1 250, Gilera Runner VXR 200 veya son ihtimal Piaggio X9 250.

Simdi, Xmax 250 ve X9 250 benim motorumla aynı sınıf sayılabilir. Hatta benimkinden biraz daha büyükler. Digerleri, özellikle Derbi cok kafamı karıstırıyor. Dizayn olarak cok hoş. Fakat kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba? Çok arastırdım ama bir türlü bagajıyla ilgili bir foto bulamadım. Kalitesinden yana şüphem yok ama bagaj gerçekten cok önemli. Sanki çok küçük bir bagaja sahip gibi geliyor.

Neyse lafı fazla uzatmayayım. Sizler ne düşünürdünüz yerimde olsanız? Hangisi ilk tercihiniz olurdu? Bu marka/modellerin avantaj veya dezavantajları nelerdir? Bir de önerebileceğiniz baska marka var mı? Yardımcı olup bana fikir verirseniz çok sevinirim. Herkese kazasız sürüsler diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bagaja okadar takılma bence cok onemlı bı sorun degıl bagaz ss tarzı bı makına o onu kullancaksan bagaj yerıne bı sırt cantası al hemde daha hoş duruo o motorlarda hemde rahat edersın yada dedıgım gıbı bagaja takılma...

asm

Hoşgeldiniz. (galiba ilk mesajınız)

Kymco kullanan biri olarak listede neden Xciting 250 yok? :)

Mesela Piaggio X9'dan daha yakışıklı bir motor bence Xciting (ebat olarakta birbirlerine yakınlar diye biliyorum)

selam arkadasım bence 250 yerine 500cc geç gilara nexsus 500 al fiyat asagı yukarı aynı bence bagaj dersen bagaç ve 175 km hıza cıkıyor yakıt tüketimi cok ideal

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Yorumlar icin teşekkür ederim arkadaşlar :) Xciting 250 de düsünülebilir ama ne biliyim, hep gözümde Xmax var aslında. Bir de Derbi kafamı allak bullak ediyor. Artık bir motor alıp birkaç sene üstünden inmek istemiyorum. Bu yüzden hassas düşünüyorum biraz. Nexus 500' e hayranım fakat fiyat olarak beni çok aşıyor. Beverly' yi de pek beğenmiyorum. Bu arada tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. Sizlerin de yardımıyla en doğru kararı vereceğime inanıyorum :)

szr

Bence bu saydıklarının hepsi zaten çok hoş motosikletler ama bana sanki derbi nin modeli biraz daha diğerlerine nazaran sürüş rahatlığı olarak zayıf gibi geliyor ve bunlardan birini aldıktan sonra yedek parca,servis vs.. gibi konularla beraber kafanda tasarlarsın ve en uygununu secersin; satış sonrası hizmet te en az motor kalitesi kadar önemli ; birde yanılmıyorsam Aprilia nın Atlantic:) diye bi modeli var ; nikinlede uyuşur:p

Kolay gelsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Düşünmeye gerek bile yok..

Piaggio X9 :cat:

Başlık açmadan önce forum ve kategori kurallarını okursanız iyi olur, bu seferlik ben taşıyorum

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Başlık açmadan önce forum ve kategori kurallarını okursanız iyi olur, bu seferlik ben taşıyorum

Uyarı için teşekkürler. Forumunuza yeni yeni alışıyorum...

Burgman'da karar kıldım arkadaşlar. Hiç hesapta yoktu aslında ama sıkı bir araştırmadan sonra doğru bir karar verdiğime inanıyorum. Yarın sabah gidip alıyorum motorumu. Yorumlarıyla bana yardımcı olan herkese teşekkürler.

asm

Şimdiden hayırlı olsun. Motorun fotolarını ve iyi haberlerini bekliyoruz :)

bence Gılera Runner adı var bı kere gozu kapalı 140 dıo scooter tıpı sesı falan super tek gecerım Runner'ı:cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
selam arkadasım bence 250 yerine 500cc geç gilara nexsus 500 al fiyat asagı yukarı aynı bence bagaj dersen bagaç ve 175 km hıza cıkıyor yakıt tüketimi cok ideal

Senin dediğin oldu arkadaşım. :) Tüm şartları zorlayaraktan nexus sahibi oldum. Hayallerimin motoruydu zaten. Yakından görünce hiç daha dayanamadım. :rendeer: En kısa zamanda foto paylaşıcam arkadaşlar.

Senin dediğin oldu arkadaşım. :) Tüm şartları zorlayaraktan nexus sahibi oldum. Hayallerimin motoruydu zaten. Yakından görünce hiç daha dayanamadım. :rendeer: En kısa zamanda foto paylaşıcam arkadaşlar.

Fotograf isteruk :):):p aslında burgmanda alabilirdin.Rahat konforlu olarak.Nexus biraz daha spor bir havası var.Hayırlı uğurlu olsun

Çok güzel bir seçim bence Gılera Nexus 500 (40,1)beygir hayırlı olsun şimdiden...fotoları bekliyoruz..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Valla şimdi taze taze çektim arkadaşlar fotoları :) Maşallahı eksik etmeyin emi ;)

dsc00222qp9.jpg

dsc00223bp5.jpg

dsc00224yc1.jpg

dsc00225qf3.jpg

dsc00226fc2.jpg

Son düzenleme:
Hocam senin ev Levent taraflarındamı yanlışmıyım...Beşiktaş SK Çilekli Tesislerini oralarmı...veya Levent Cami alt tarafları olabilirmi...

hayırlı olsun...benim kafam biraz karıştı aslında...ilk mesajında Grand Dınkim var dedin...sonraki mesajında BURGMAN da karar kıldım dedim...şincik ise Nexus 500 görüyorum...:p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Benim de kafam karıştı artık :cherry: İş yerim Levent'te. Toparlamak gerekirse Grand Dink önceki motorum. Burgman düşünüyodum, hatta temizinden de bulmuştum bi tane. Az kalsın alıyodum ama şartları az daha zorlayıp hayalime kavuşayım dedim. :)

Benim de kafam karıştı artık :cherry: İş yerim Levent'te. Toparlamak gerekirse Grand Dink önceki motorum. Burgman düşünüyodum, hatta temizinden de bulmuştum bi tane. Az kalsın alıyodum ama şartları az daha zorlayıp hayalime kavuşayım dedim. :)

ok...Fotoğraf Show TV nin oralar gibi geldide bi an bana...Levent Caddesi İRA reklam ajansında çalıştım bir süre...Levent Ulus Etiler benim mekanlar sayılırda biraz...

herşeydne bi hayır vardır...kaça aldın dostum...çünkü sana öyle bir makine göstereceğimki birazdan vayy be diyeceksin...fiyatıada şaşacaksın...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar