KaWaSaKi TutKunları Burada Buluşalım

kawasakinin hangi modelini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    190
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arklar siz olsaydınız 98-2000 arası zx mı yoksa srad mı tercıh ederdınız ? :p

GeCe__ bu soruyu anasayfada konu açarak daha iyi öğrenebilirsiniz kanısındayım.çünkü ben nedesem kawayı önerecem kawa sahibi olarak..ama anasayfada daha tarafsız bir cevap alacağınız kesin :)

helal olsun güzel cvp yazdın saol kardeşim :cat:

ya aslında cok arastırdım da ne bılım öle bı sorayım dedım sizlere hanı bılgısı olan varsa söler dıye.konu acmak ıstemıyorum acıkcası

srad alma ev al derler bizim buralarda:mrgreen: şaseleri en zayıf en ufak kazalarda şase patlatıyorlar-çatlatıyorlar vede alırsan dikkat et şasesine kaynaklı felan çıkmasın:rendeer:

srad alma ev al derler bizim buralarda:mrgreen: şaseleri en zayıf en ufak kazalarda şase patlatıyorlar-çatlatıyorlar vede alırsan dikkat et şasesine kaynaklı felan çıkmasın:rendeer:

bunu ilk defa duyuyorum acıkcası saol batu bak bırsey daha ogrenmıs olduk tabı umarım dogrudur :) yok cnm merak etme mumkun degıl kaynaklı saseyle ısım olmaz

sen bilmiyormuydun 4 büyükler içinde en zayıf şase suzukidir. suzukicileride kızdırmak istemiyorum ama bu bir gerçek napalım. srad tan uzak dur sadece bunu söylüyeyim zayıfında zayıfı o.. ama çoşkunun sözünede katılıyorum
GeCe__ bu soruyu anasayfada konu açarak daha iyi öğrenebilirsiniz kanısındayım.
:cat:

bathu verdiğin bilgiler için saol dostum ama şuna kesınlıkle katılmıyorum srad dan uzak dur zayıfında zayıfı o kelımesıne :cat: kullandınmı bılmıyorum ama ben çok kullandım

şasesi bazında konuşuyorum yoksa motoruna diyecek sözüm yok:rendeer:

heee şimdi oldu ama :wiinkk:

Arkadaşlar kawasaki tutukunları için hazırlamış olduğum kawasaki forumumuz yayına girmiştir.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bence bu mesajını modlar yada adminler görmeden sil. reklema girer forumdan atılırsın.

sradın şasesinin saglamlıgını gecen hafta gkn acı bir tecrübeyle kanıtladı bnce:cat::cat:

Kawasaki sadece Supersport mu üretiyor?

Anketteki seçenekler bayağ genişmiş! :p

kim ne derse desin kawasaki kle 500 den çooook memnunumbu endruo sınıfı türkiye şartlarına en uygun makine.kendini kanıtlamış makine eskilerden günümüze değişmez makine.servisede ustaya da ihtiyaç duymuyorsun. yağına suyuna bak gazla git.

slm beyler bende yeni bi kawakullanıcısı yım ilk motorum ilk olarak zzr 250r aldım ancak zincir çok çabuk gevşiyo sorun bende galiba:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar