selamlar saygılar herkese

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese merhaba aslında burdaydık ama motorumuz ufak dige pekde etkin olamıyoduk 50cc di cunku:mrgreen: simdi buyudu 250cc choppera yukselttik ve tekrar herkese slm demek istedik umarım tekrar aranıza kabul edersiniz marmara besyodanız bostancıdayız saygılar:wiinkk:

ooo hoş geldiniz öncelikle ve bende küçükyalıda oturuyorum =)) we we we tekrar hoşgeldiniz...:rendeer::bounce:

welcome to turkey in motorsiklet.net company

motorunuz hayırlı olsun ALLAH kazasız belsız kullanmaklar nasip etsin

saolun bostancı ve cevresinde oturanlarla gorusebiliriz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldiniz geldiniz aramıza renk kattınız yenimotorunuz hayırlı olsun

slm ben üye olalı 1 ay oluyor fakat derslerden dolayı pek giremiyordum okan-gizem motorunuz hayırlı olsun kazasız binmeniz ve bol bol gezmeniz dileği ile:)

Motosikleti
Dl650vstorm
aramıza hoş geldiniz (motorcu aile ne güzel.) maaşallah:)

slm ben üye olalı 1 ay oluyor fakat derslerden dolayı pek giremiyordum okan-gizem motorunuz hayırlı olsun kazasız binmeniz ve bol bol gezmeniz dileği ile:)

saol yaa valla bende ogrenciyim gerci gizem ogrenci bende okulda takılmakla gorevliyim baya alttan ders olduda :mrgreen: tekrar hosbulduk

aramıza hoş geldiniz (motorcu aile ne güzel.) maaşallah:)

valla öle abi gizemdede motor var :mrgreen: deli yaa erkek gibi kızdır kavga bile eder trafikde sıkıstırılınca

Son düzenleme:
hoşqeldin...kazasız belasız kullanmak dileğiyle... :) pardon kullanmanız dileğiyle...ehueheueueuhee...bizim oralar sakindir pek sıkıştıran olmaz diye düşünüyorum... :)

Ben burayı yeni görmüşüm :)

Hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olursun inşallah..

hoşqeldin...kazasız belasız kullanmak dileğiyle... :) pardon kullanmanız dileğiyle...ehueheueueuhee...bizim oralar sakindir pek sıkıştıran olmaz diye düşünüyorum... :)
maalesef gizem selimiye cicekci tarafında oturuyo oyuzden bide bizim okul anadolu hisarında spor akademisi yol uzun olunca kro cok oluyo abi

Ben burayı yeni görmüşüm :)

Hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olursun inşallah..
valla abla hem kalıcı hemde katılımcı omayı deniycez inş aranıza girmeyi basarırız :mrgreen:

Son düzenleme:
tekrar tekrar hoşgeldin CANım yeni motorun tekrar hayırlı uğurlu olsun hep güzel günleriniz olsun rüzgarın keyfini doya doya çıkartırsınız inşallah allahım sizi ve hepimizi kazalardan belalardan uzak tutsun..:queen::queen::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar