abi tekerlekli tekerleksiz hertürlü aracı kullanabbilirim .. yamur buz kar fark yapmaz (((((((((((((((
grup 50 ykr )(((((((((((

50 cent hesaabı hah aah a:queen::queen::queen::queen:
kanka senide gördük be...el arabası bilem kullanamazsın sen...iki elinle bir direksiyonu doğrulturmusun Allah bilir...:queen:candid..:cherry:
abi dooru dio he ben gördüm geçen caterpillar iş makinasıyla tekeree almış gidiodu:cherry:
vercen traktörü tarla sürecek...
Metehandross dert etme selçuk senden bilem güzel kullanır vallaa :cherry:
Ama aklında olsun akıl hastası olmak istemiyosan M inn in kulandığı arabada bulunma :queen:
EMinede aynı teklifde bulundum hemen atladı temem dedi...ama üşendim valla varoşlara 7.45 girmez aplacım...:queen:
Gültepe Kağıthane falan taşlarlar arabayı falan...:queen:şeytan arabası diye...
+ kaçyüzbin desem az kalır vallahi :queen::queen::queen:
üç şeyden uzak duracan .. m'in ,araba ,fıkra :cat:
abi sen bu deli Selçüüğün kullandığı tost makinası bile olsa uzak dur...psikomanyakdelisi

basma diyorum evladımm kayacak altından...şaban bilmezki bilgisayar kontrollü sistem falan tutuyo arabayı kaydırmıyo...buda atari oynar gibi basıyo...
EVet abılerım ablalarım 7.45 aldım

bı gazladım tabı zıncırlı kuyuda metrocıtyde ısıklar yaındı ve durdum metehan abım yanımdaydı tabı altımda araba var kım takar onu :cherry: 160 vurdum orda ta besıktasta kenara cektım arabyı metehan abımı bekledım nese geldı bana bı guzel sovdum donerkende ben surdum sunu az korkutum dedım araba ucuyor tabı bıraz hızlı gıttım baktım metehan abım ayaklarını kendıne doqru cekıo korkuo :cherry: tabı bunu bıraz daha korkutum dedım ve tekrar 140 yaptım sonra eve geldık bı sovdu sonra tesekkur ettı optu ve aksam sefamız sona erdı ....
Metrocity ışıklarının orda bu bi kapattı gazı...abovv...bide sistem patinaj yapmaz...direkt gücü torka verir...bastıkca basıyo...ben 2 ye atarken bu mezarlığın önündeydi...sağdaki yazıyı okusana evlaadımm....:salut:
Her canlı (bu bir hayvan olan sen bile olsan Selçük) ölümü tadacaktır..:queen:ipna basıyonda bi yere toslasan benim kariyerim hayatımı bitirir geçmişime geleceğime mum dikerdin...ama pişman değilim...kendiside zevk almaya baktı durumdan...
teşekkür ederim Selçuk.....bu saatte kimse kıçını kaldırıpda yollara düşmez...
ha bide dönerkende yanındaydım...ulan ben basamadım şeher içinde o kadar...delikanlı işte...hayatında ilk defa binmiş garip napsın...bassın azcık...
bu arada bizim syrıananın nüfus kaydında ne hikmetse ERKEK yazıyor...:farao

da satınca Selçüğün şefkatli kollarına düştük...