- Konu Yazar
120 İle giderken o hız 115 civarıdır.Yani motoru doğru gösteriyor sayabilirsin.+3-5 kmh den bişi olmaz...
namk
mondial 100 kh iki arkadaş aldık ikimizde emekliyiz. az yakıyor. 16000. km. yaptım.günde 400 450 km. yaptık (yazın) uzun yolda gittik. ne buji ne bir arıza. mondial takıntım yok ama motorlar iyi çıktı.bu yaz izmir-trabzon (yaylaları) yapmayı düşünüyoruz. lastikleri dubleks yaptık. sprey(lastik yamayıcı)aldık.yedek buji,yedek bobin,sık sık yağ konrolü tamam. 4 zamanlı motor bunlar kim ne derse desin,yolda kalmazsınız.(çok sıkıştırmayın,bir şey olmazda) hepinize kazasız yolculuklar.
Haklısın dostum bu motora iyi bakarsan taş gibi...
Bizim bir arkadaşta 25.000 km oldu mondi mct250 kullanıyor hala sorun yok...
evet ızzet abı okadar yanlıslıkta muhım degıl :wiinkk::wiinkk:
mondial 100 kh iki arkadaş aldık ikimizde emekliyiz. az yakıyor. 16000. km. yaptım.günde 400 450 km. yaptık (yazın) uzun yolda gittik. ne buji ne bir arıza. mondial takıntım yok ama motorlar iyi çıktı.bu yaz izmir-trabzon (yaylaları) yapmayı düşünüyoruz. lastikleri dubleks yaptık. sprey(lastik yamayıcı)aldık.yedek buji,yedek bobin,sık sık yağ konrolü tamam. 4 zamanlı motor bunlar kim ne derse desin,yolda kalmazsınız.(çok sıkıştırmayın,bir şey olmazda) hepinize kazasız yolculuklar.
evet namk motor gayet saglam mondıalın en saglam modelı dıyebılırız pılastıgı bıraz kalıtesız okadar bunun harıcınde motora ıyı bakarsan hıc bıse olmaz 4 zamanlı demıssın 2 zamanlı olsa ne olurkı ıkı zamanlılar hep yoldamı bırakır??:wiinkk:
Son düzenleme: