Site Üye Profilleri...Topik Permütasyonları...

site üyeleri sınıflandırmasına gecekondu motorcu teriminin konmasından yanayım. bir şekilde yüksek cc SS (süper sport) motor alacak birikime sahip olup ben motor istiyorum alımlı olsun hızlı olsun birde sürmesi kolay olsun aynı zamanda hayabusa olsun diyen üyelerin profillerinde "Dikat bu üye Gecekondu Motorcudur her an yıkıma uğrayabilir" uyarısı bulunması gerekmektedir.

site üyeleri sınıflandırmasına gecekondu motorcu teriminin konmasından yanayım. bir şekilde yüksek cc SS (süper sport) motor alacak birikime sahip olup ben motor istiyorum alımlı olsun hızlı olsun birde sürmesi kolay olsun aynı zamanda hayabusa olsun diyen üyelerin profillerinde "Dikat bu üye Gecekondu Motorcudur her an yıkıma uğrayabilir" uyarısı bulunması gerekmektedir.

bu biraz agir oldu be abi
25 karakter

part 2 de buna yer veriririm kanka...direkt senin isminle yazarım...copirayt ambiansı...:p

gltekinoo2.jpg

reis sabah kahvaltıya uçuyomuşun...Yeşil vadi sizinmi olacak yoksam...:pafiyet olsun...davet edilmeden zıplayım diyodum ama ayıp olmasın sonra...mertmertmert geliyomu:cherry:

Son düzenleme:
ne ayıbı kanka? gel beraber batıralım işletmeyi :)
gelenler orada yazıyor. ben de o kadar biliyorum.

abicim ama ben nedendir bilinmez 7 de kalktım...ve açlığa dayanamıyom :salut:buluşma felan 10.30...yemeğe geç selamlaş vs uzar iş ya...birde ben yerken konuşmalar olur hiç susmaz kimse...rahatda yemek yedirmezler...:psonra napcanız 14 teki Merter arası...

2 lokma at ağzına, çık yola. saati bekleme.
tüm gün beraber takılırız.

ordan banada paslayin 1-2 $ey yaw,turk sucugunu ozledim,siz burdan iyigiliginizi yapin,4 ay sonra MOLDOVA-TURKIYE maci var burda,bende size iyiligimi burda yaparim tercuman olarak,ben biliiim tanidiklardan uzak bir yerde 1 haftada bi turk erkegi neler yapabilir :queen::queen:

Keşkem olsam beyonce....Daha ne isterim.....

Fürek olmaktan iyidir....:queen::queen::queen:

acaba bizim fürekde fatih ürek gibi kıvırabiliyomudur malumher ikisindede hemen hemen aynı göbek var yok eğer kıvıramıyorsa ondan ders alsın tez zamanda öğrensin kıvırmayı

tam gultekin abilik bi video var elimde ama kizgin bogayla ugrasmaya gerek yoq :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar