JESSE on the road... :)

X11;
x11hn8.jpg

Arkadaşlar; JESSE arkadaşımız için yaptığım bi X-11:)Umarım beğenir .Uzun zmandır bi sözüm vardı kendisine:mrgreen: bu zamana yetiştirebildim...:wiinkk:.......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eminim çok beğenir, eline emeğine kara kalemine sağlık :rendeer:

X11;
x11hn8.jpg

Arkadaşlar; JESSE arkadaşımız için yaptığım bi X-11:)Umarım beğenir .Uzun zmandır bi sözüm vardı kendisine:mrgreen: bu zamana yetiştirebildim...:wiinkk:.......

dostum ...... çok güzel olmuş ... ellerine saglık .. çok teşekkür ederim:cat::cat::cat: yemin ederim .. mükemmel .. eline emegine saglık .. soyleyecek söz bulamıyorum :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sağoln arkdşlr..:cat:
Jesse beğendiğine sevindim...Yaptık işte elimizden geldiğince benzetmeye çalıştık.:cat:

GKN

vışşş
cesi olüm, makinayı verde bi dirifte çıkalım..
burda haala buzlu alanlar var..

arkadaşım eline emeğine sağlık, güzel çalışma olmuş:cat:

eline ve emeğine sağlık, gerçekten çok güzel, jesse bunun çıktısını alır çerçeveltip asar şimdi :) bende cbf 150 istesem ayıp olurmu acaba? ::utangac::cherry:

emin_arikoglu boşuna çıktıyla uğraşmasın..:mrgreen:Ben ona yollarım aslını.Onu asar:p

vışşş
cesi olüm, makinayı verde bi dirifte çıkalım..
burda haala buzlu alanlar var..

arkadaşım eline emeğine sağlık, güzel çalışma olmuş:cat:

kanka fena olmuş ya gözlerim doldu valla:mrgreen:

eline ve emeğine sağlık, gerçekten çok güzel, jesse bunun çıktısını alır çerçeveltip asar şimdi :) bende cbf 150 istesem ayıp olurmu acaba? ::utangac::cherry:

kanka herşeyin bir beddeli var bilmem anlatabildim mi (((((((:) 150 dolar varsa sende yaptır ( hemen bi iş kapısı ) ehhehheehe

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla süper olmuş eline emeğine sağlık...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Emege saglik. Cok guzel olmus. Kardesim de guzel cizimler yapar. Insallah motoru aldigimda ciziktirir. :)

işte ben buna way canına derim abicim harika bir yeteneğe sahipsin arkadaşım umarım bu yeteneğin birgün keşfedilir:queen::queen:

Ellerine sağlık arkadaşım. Her zamanki gibi yine güzel çalışma yapmışsın... :cat: Bende Peugeot Trekker istiyim barii :) Aklında bulunsun çizersen sen bilirsin.

eline saglık cok guzel ama keska daha guzel bi mak olsaydı bu ne yolda gidio nede sesi cıkıo:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar