ödünü kopardın serçenin, bide yanında sindirim sisteminde sorun olan bir imam arkadaşını getireceğini sööle mekanı kilitlesin toplantı yatsın,
alp_tunay bu haftanın en stratejik elemanıyla uğraşıyosun aman dikkat,
Neresi stratejik?..... Daha bi soğana sarımssağa tahammülü yok.... Off offf ağzım şimdiden sulandı......::haapppy:::haapppy:::dpac::::dpac::::dpac::::dpac::::151::::151::::151::::151::::151::::159::::159::::159::
ya cengiz abi bari sen uyma ya. ya bak tamam soğan kavurcam ben size ellerimle söz; ama nolur ya ben dayanamam o soğan ve sarımsak kokusuna yahu koca sitede bir karşı çıkan olmaz mı "ne soğanı kardeşim!" diyen olmaz mı tek mi kaldım ben. e siz istiyorsunuz ben öleyim.
ya bana bir söyler misin bunlara tahammül ettikten sonra başka tahammül edilecek ne kalıyor ki geriye.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Biz.........................
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
ya bana bir söyler misin bunlara tahammül ettikten sonra başka tahammül edilecek ne kalıyor ki geriye.
yok artık daha neler. benim iğrençliğe tahammülüm yok yani soğan ve sarımsağa
forrap nolur ya bi el at şu işe ya. nolur ya. Heeyyytt soğan sarımsak mekana sokulmaya, yanında getirenin tez kellesi uçurula desene yaaa emir versene ya.
İçeri girerken üst araması falan yapmassın demi.... :cherry::cherry::cherry:
Yapacaksan camdan gizli sokalım yani.......:wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Ankete gelen oyları deşifre ediyorum arkadaşlarŞehir dışından dostlarda baya rağbet etmiş ankete
Eee konu pilav üstü kuru olunca normaldir..
Kuru Fasulye neli olsun?
Anket 23-02-2008 tarihinde ve Saat 20:20 PM kapanacaktır
Sade; APV41 4,76%
Sucuklu ; Carcharoth, DARKDIAMOND, kumita45, ryangt 19,05%
Pastırmalı ; -BSI-, alp_tunay, darksilence, deli mavili, emin_arikoglu, erginbay, karmacoma, koray gfb, mata, ozzy73 47,62%
Etli ; Bart, serdar23_Bilgem, VaScO1925 14,29%
Acılı ; bcoskunsoy, chatkut, ebushh