[İzmir MT]22 Şubat Cuma "iran'a Inat Doğalgaz üreteceğiz" Pilav Üstü Kuru Gecesi

Kuru Fasulye neli olsun?

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar bu cuma (22.02.2008) Bornova Rise kafede doğalgaz üretimi ile ilgili bilgilendirme ve altyapı toplantısı yapılacaktır. tüm üyelerimizin bu şölene katılmasını öneririm.

Detaylara gelince;
Akşam yemeği için süper olarak bizler için özel pişirilmiş kurufasulye, pilav ve turşu olacak. tabağını kapan gelsin:queen::queen:
Epeydir özlediğimiz kurufasulyemize bu cuma kavuşuyoruz. Ve bilenler bilir Rise kafenin ustası nasıl bir kuru yapar. parmaklarınızı da yanında götüreceğiniz kesin.
Karnımız tok sırtımız pek olacağız. çayları söylemenin gereği bile yok zaten. nargile de var. Gittardando da belki bize yemek ziyafetinin üstüne tatlı niyetine bir de müzik ziyafeti çeker. hatta belki çirkin birileri de ikinci bir gitarla eşlik eder.

Neyse bu toplantı için sayı önemli. perşembe akşam 19.00 a kadar net sayıyı Rise kafeye bildireceğim ki ona göre hazırlık yapsınlar.

TOPLANTI YERİMİZ

Yer :Rise Cafe [Bornova]
Saat :20:00

Mekan: RİSE NARGİLE CAFE İNTERNET
Yer : Bornova İzmir
Adres : Mustafa kemal cad. no:128/8-c Bornova/İZMİR (şekerbank yanı)
Mekan Tarifi : Bornava merkezden doğru gelirken yeni otaban köprüsünü geçince Özkanlar Migros'a gelmeden 500 metre geride. Şekerbank'ın yanındaki aradan girişi de mevcut.
Mekanın tarifi ve fotoları eski bir linkimizde mevcut. İsteyenler buradan bakabilir.
http://www.motosiklet.net/forum/duy...-"rise-da-hasta"-bulusmasi-mekan-degisti.html

rsecafeso0ae9.png

resim002mo6vj2.jpg

kuru_fasulye1.jpg

Görüşmek dileğiyle...

KATILIM LİSTESİ: 19.02.2008 saat 19:45

1.Wallace+1
2.Forrap
3.Gittardando
4.Apv41
5.Alp_Tunay
6.Uglychild
7.chatkut
8.böcek
9.bcoskunsoy
10.kumita45
11.karmacoma
12.Sercedando
13.tazmania_KSK
14.yasmindando
15.Dandoaşireti
16.EliteXC
17.Rots
18.Ceyz
19.I-BEN
20.zardanadam
21.kolpa
22.miss kolpa
23.csalgin
24.malcolm_x
25.
26.

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Oh be sonunda :p En renkli buluşmalardan biri olacağı kesin :) Şükür bizi kuruya kavuşturana :p
Uglychild ım gelir kesin geliiiiir :wiinkk:
Ciddi kısım;
Arkadaşlar,sayı olayı önemli.Katılım listesi için lütfen isimlerinizi belirtin.Beni neden yazmadın vs. gibi cümleler kurmak yerine ben geliyorum derseniz iyi olur.Sayı netliği çok önemli..

Yarı ciddi kısım;
Bir önemli şey de,yanınızda yanıcı madde ile gelmeyin geceye :queen:

Bir de sucuklu mu pastırmalı mı olsun karar veremedim yahu :pale:Uscuklu da güzeeel,baastırnaaalıda,seçim zoooor..
Masada soğan kırmak serbesttir :)

Leylaaa düşürme beni müşküle,
Gel seninle kaşık atalım,
İki tabak fasülyeye :p

(Aslında o keşküldü ama neyse..)
Gece full + full bir gece olacak,kaçırılmaması gereken bir buluşma..

Teşekkürler Wallace hocam :cat:

Ben de geliyorum.
Sonrasında da başka bir planımız olacak mı?
Bence olmasın mekan güzel bir yere benziyor,biraz sohbet edip kaynaşalım.

KATILIM LİSTESİ:
1.Wallace
2.Forrap
3.Gittardando
4.Apv41
5.Alp_Tunay
6.Uglychild(gönülden bizle beraber.....)
7.chatkut
8.böcek
9.bcoskunsoy
10.kumita45
11.karmacoma
12.
13.

kaçırırmıyım bu ziyafeti :cat: (1-2 ilavede ben yapayım kesin geleceklerine emin olduklarımdan..)

ben kurunun sade olmasından yanayım, isteyen acı biber,sucuk,pastırma,kavurma , ilave eder yada hepsini atsın içine biz istediğimizi seçelim HEYECAN olsun :queen:

Eneeeeemmmm kuru yiolarr:mrgreen:
Vay bee...
Baya renkli buluşmalar valla burda he:)
İyi eğlenceler...

KATILIM LİSTESİ:
1.Wallace
2.Forrap
3.Gittardando
4.Apv41
5.Alp_Tunay
6.Uglychild(gönülden bizle beraber.....)
7.chatkut
8.böcek
9.bcoskunsoy
10.kumita45
11.karmacoma
12.
13.

kaçırırmıyım bu ziyafeti :cat: (1-2 ilavede ben yapayım kesin geleceklerine emin olduklarımdan..)

Lan yazın geliyorum anasını satimmmm....çok sinirliyimmm....motosikleti alacak adam caydı.....::angry2::::angry2::::angry2::...Doğru tahmin aykutum kaçmazdı zatennnn......:cat:

ben hem uscuklu hemde acılı olsun istiyom ama ikisini birden seçemiyom
madur durumdayım:salut:
modumu göreve davet ediyorum.nasıl seççem ben uscuklu acılıyı.:p

Lan yazın geliyorum anasını satimmmm....çok sinirliyimmm....motosikleti alacak adam caydı.....::angry2::::angry2::::angry2::...Doğru tahmin aykutum kaçmazdı zatennnn......:cat:

o üfürükçünün cayacağı belliydi...boşver er-5 bu almayan bin pişman az daha tut elinde bakarsın ben alırım:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Hayrola neden caydı?...... :silent::silent::silent::silent:
Gecenin sonuna doğru şööle bursaya sırtımızı verip kokumuzu yollayalım istermisin?.....:queen::queen::queen:

ama ben acı yiyemiyorummm nolcakkkk....napcezzzzzz......acılı çıkarsaaa......:silent:

en iyisi ben garanti olsun diye toplantıya gelmeden bir porsiyon fasulyayi evde ıslayayımmmm....nolur nolmazzz....:queen:

o üfürükçünün cayacağı belliydi...boşver er-5 bu almayan bin pişman az daha tut elinde bakarsın ben alırım:bounce:
hayırlısı diyelimmmm aykutum zaten sen kullandığın günden beri bana huysuzluk yapıyor...:silent:....senimi istiyor neee....:cat::cat::cat:
Hayrola neden caydı?...... :silent::silent::silent::silent:
Gecenin sonuna doğru şööle bursaya sırtımızı verip kokumuzu yollayalım istermisin?.....:queen::queen::queen:
sözde eşinin bi tutuklaması çıkmışmışmışşşş.....5000ytl oraya yatıracakmışmışmış tutuklamayı kaldıracakmışmışmış....yine iii niyetliyim belki doğrudurrr...(gerçi yumurta deliğin ağzına geldidemi oldu bu...:silent:...)
diyeee geçmiş olsun dedim sildim msn dennn.......:pr::pr::pr:

gaz operasyonundan emin değilim abi şimdi MT Bursalı arkadaşlara yamuk olmasın, bide pastırmalı olursaaa.....düşünemiyorummmm......:queen::queen::queen:

şimdi tuncer ne dicek biliyormusunuz cebren ve hile ile "ne pastırması davut yeme bizi sen uscuklu olsun demişsinnn....":queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ateşle yaklaşmak cesaret ister TANKER gibi dolaşırız ortalarda :queen:

Gecenin sonunda finali TÜPRAŞ Aliağada yapalım....:queen::queen::queen: Boşa gitmesin doğalgazımız.....:queen::queen::queen:

Amma ossuruktan muhabbet haaaa...:pr::pr::pr: Pronun dediği gibi iğrenciz....:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar