kar motora zarar verirmi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru yeni aldıgımın için mallesef para suyunu cekti :mrgreen: malum öğrenci cebi sagını solunu sekil yapıyım derken en onemlisi brandayı alamadım gerci aman aman bişi değil ama genede motor insanın koruyası geliyo simdi merdiven altında fakat sagdan soldan kar dolmus acaba bi zararı varmı inip arada bi atıyorum karları oda cok kro gibi oluyo :p

kar zarar vermez merak etme bir şey olmaz, yanlız aküye dikkat et soğuktan etkilenebilir.

Son düzenleme:
bi tane branda alın takın ne olcak işinizi garantiye almışız olursunuz ve motorunuzu üzmessiniz:cat:

bi tane branda alın takın ne olcak işinizi garantiye almışız olursunuz ve motorunuzu üzmessiniz:cat:
ah benim akılsız kafam işte bunlar hep acemilikten yok cam taktır yok bakım yaptır yag değiştir kilit al derken branda aklımdan cıktı para bitti hele o direksyon saatini hiç almıcaktım gerci guzel durdu ama branda alcaktım iki sokak ötemde mototaç var ben komsuyum sonra veririm paranızı desem yemezler heralde nezaman gecicek bu tez canlılık bilmiyorum en kısa zamanda almam lazım saolun :)

ah benim akılsız kafam işte bunlar hep acemilikten yok cam taktır yok bakım yaptır yag değiştir kilit al derken branda aklımdan cıktı para bitti hele o direksyon saatini hiç almıcaktım gerci guzel durdu ama branda alcaktım iki sokak ötemde mototaç var ben komsuyum sonra veririm paranızı desem yemezler heralde nezaman gecicek bu tez canlılık bilmiyorum en kısa zamanda almam lazım saolun :)

olsun arkadaşım aldığın ve yaptırdığın her şey bir gün yapılacaktı nede olsa:queen:

olsun arkadaşım aldığın ve yaptırdığın her şey bir gün yapılacaktı nede olsa:queen:
valla dogru diyosun abi şimdi fuardanda ikitane hem bana hem gizeme adam gibi kask aldıkmı tamamdır bu iş

abi kask varda GDR die bi maarka eni basladım ben motor işine kız arkadasımda öle 50cc vardı yavastan baslıyalım dedik simdi 250 cc oldu kaskıda ona gore yukseltmek istedim artık 250 ytlye ne alınırsa bakıcam :pale:

parayı başka şeylere acımız napsın sevda :)

yok abi okuyorum hemde calısıyorum calısmasam oda olmıyıcak hehe:mrgreen:

Son düzenleme:
insan herşey biranda olsun istiyor değilmi...zamanlabi eksiğin kalmaz ama korumalar öncelikli kazasız sürüşler...

insan herşey biranda olsun istiyor değilmi...zamanlabi eksiğin kalmaz ama korumalar öncelikli kazasız sürüşler...
aynen öle abi 1000 tane eksik cıkıyo bir an hemen herseyi pat dite alası geliyo insanın sonra ekonomi son sozu soyluyo :salut:

Peki motti 250 den biraz bahseder misin ? Nasıl memnunmusun yollarda pek nadir görüyoruz.

Peki motti 250 den biraz bahseder misin ? Nasıl memnunmusun yollarda pek nadir görüyoruz.

abi motor toplama gibi kasa aynen jinlun motor kinroad gosterge akü hız ve devir olarak onde 3 tane var klasik gibi yapmıslar guzel durmus benzin deposunun ustunde benzin gostergesi led olarak yerlestirilmiş artık ne kadar saglıklı tartısılır ayakta calısmıyor bu artısı direksyonu cok hafif buda artı surus keyfi guzel aslında titresim bence en aza indirilmiş geniş hatlara sahip ama tabi gorus meselesi illaki daha iyi çinli vardır ses olarak elektrik supurgesiyle aynı birebir bana boswer hiç oynama gerek yok dediler eksoz olarak 120 kadran var cıkarmı denemedim denemem de 80 -90 rahat gorursun dediler bu motoru secme nedenimde bende 280s vergi borcu olan ve yatan 75 model araba vardı benim onu toplamam için 5 bin ytl lazımdı ki okadar param olsa motoru değiştiricektim takasa gittim en iyi teklif buydu tamam dedim anlastım alınırmı tartısılr ama keyifli ve choppera benziyo biraz makyajşa iyi duruma gelebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar