scooter kulak takozu değiştirme (resimli)

Ellerine sağlık çok iyi yapmışsın. Zaten elin yatkın olmsa uğraşmazdın. İnsanın kendi motoru ve/veya motorlar hakkında az çok bilgiye sahip olması çok iyi. Bende kendim uğraşırım. Tamirhane açmak ise bunlarla sınırlı değil. Bir çok tecrübe ve bilgi istiyor, emin olabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki ne işe yarıyor onları değiştirmek ? kimse sormamış :queen:

benim motor tek amortisör olduğu için zamanla takozlara binen yük yüzünden
takozkarın lastikleri aşınmıştı bu sebeple motor kulaklarına gelen titreşim ve darbeler kulakların çatlayıp kırılmasına neden olacaktı

sonra uğraş dur yeni blok alacam diye başıma gelmeden önlem aldım
ne yazıkki memlekette bazı şeylerin önlemi birilerinin canı yandıktan sonra alınıyor bende kendime pay çıkarttım..

Bende arn var bizimkiler baya bi kolayda çektirmeye falan gerek kalmadan değişiyor bende değiştirip 5ytl vermısdım....
Ama ondan once 15 gun bu ses nerden gelıyor dıye dusunmustum benımkı delı ses yapıyordu...Eline sağlık
:cat:

tam olarak nereyi deyiştirdiğini anlamadım ama yinede eline sağlık.kendi işini kendin yapmak gibisi yok:cat: bu kulağı kaç km de deyiştirmemiz gerekiyor??

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
şimdi o 2 zamanlı salyangoz egzostu gördüm ya içim sızladı bende popcorn varken koca istanbulda bulamamıştım :pr: egzost aslında 2 zamanlı için dir ama güzel olmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi o 2 zamanlı salyangoz egzostu gördüm ya içim sızladı bende popcorn varken koca istanbulda bulamamıştım :pr: egzost aslında 2 zamanlı için dir ama güzel olmuş

aslında o egsoz mondial 150 zc egsozu yani 4 zamanlılar için tasarlanmış senin bahsettiğin

(yasuni, polini, mhr ve daha birkaçı) bunlar 2 zamanlılar için türkiyede varmıdır bilmiyorum..

hsk

Resimde ki takozun tam olarak adı nedir ?
Motor takozu
Alt sehpa takozu
Koruma takozu
Ve elden temin edebileceğim yer varmı İstanbul Avrupa Yakasında ?

og49y2.jpg

hsk

Son düzenleme:

hsk

Konu güncel istanbul içi elden alacağım yer lazım bana.
Çıkma yada yedek parça satan yer bilen varmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar