PANGALTI'DA Kırmızı-Beyaz Plakasız R6 Kazası...Motor Sahibi Hakan SEZGİN...

breeehh... şaşırdım...
gelir o Mete Abim. az şans ver cocuga:)

madem zaman gecmiş ustunden, sormamda sakınca var mıdır?
-kaçla çarptığı söyleniyor?
-kaç kırık? / kaç çıkık?
-adamın aldığı ceza nedir?
-bu tür durumlarda, tazminat davası açılabiliniyor mu?

şimdi soruları sorarken düşününce.. sinirllendim bile. daha fazla sormicam.

Metehan kardeşim, sen insanlık yapmışsın. Helal olsun sana ve senin gibi delikanlılara. Ben de aynı davranışı gösterirdim. Ama arkadaşın bir teşekkürü sana çok görmemesi gerekirdi. Birkaç tuş basışı uzak kalmış, ironik ambiansı görememiş. ::yanliss:

Arada çizseler de sen bu mahallenin çocuğusun..:rendeer:

sayın abim ve ablam hastaneyide aradım o akşam 3 kez...iyimi diye...sankim babayın oğlu...:pevet ben bir insanım...:p

ama görmeliydiniz...üzücü bi durumdu:pale:Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin...aslında arkadan darbelerde insanlar (muhtemelen) küçük dilini yutarlar dimi...yani aniden ansızın birdenbire şerefsizce bu tip darbelerde küçük dil yutulur ve boşulma olur diye bir paranoya yaşarım...

sayın abim ve ablam hastaneyide aradım o akşam 3 kez...iyimi diye...sankim babayın oğlu...:pevet ben bir insanım...:p

ama görmeliydiniz...üzücü bi durumdu:pale:Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin...aslında arkadan darbelerde insanlar (muhtemelen) küçük dilini yutarlar dimi...yani aniden ansızın birdenbire şerefsizce bu tip darbelerde küçük dil yutulur ve boşulma olur diye bir paranoya yaşarım...

olabülü mantıklı... bu tür şeyler malum olabülüde olmayabülüde :queen:

bugün evdeydin dimi kanka...pazarteside yatarsın artık...şirkette makara kukara...:p40 yılda birde sen kebap yap...:cherry:

yoq be abey tarabya-beşiktaş hattında münibüscülük yaptum ne yatması :queen: zaten kuryeliği bırakcam tırsıyom artık :p zevk yapim diyom bu saatten sona :cherry:

yoq be abey tarabya-beşiktaş hattında münibüscülük yaptum ne yatması :queen: zaten kuryeliği bırakcam tırsıyom artık :p zevk yapim diyom bu saatten sona :cherry:

bizim Boğaziçi Gümrüklemedeki şoför ve kurye arkadaşların bi kısmı Sarıyer hattındaydı...enteresan...gümrükcü ve minibüscüler arasında bir telepati var...:p

Sarıyer Beşiktaş hattında ÖZGÜR ü tanırmısın...

bizim Boğaziçi Gümrüklemedeki şoför ve kurye arkadaşların bi kısmı Sarıyer hattındaydı...enteresan...gümrükcü ve minibüscüler arasında bir telepati var...:p

Sarıyer Beşiktaş hattında ÖZGÜR ü tanırmısın...

belki görürsem tanırım :silent: bende yeni başladım (çok eskilerden ahbaplarım vardır ) yani merak sardım minibüscülüğe zevkli bir iş :cherry:

çömezmişin kanka sen.............:p

çömez değil abey yeni hobim sadece.. ben eskidende takılıyodum ama minibüscülük yapmıyodum ama şimdi harbi harbi takılıyom :cherry: ben şimdiki şöförlerin babalarını tanıyodum kısmet çocuklarıyla çalışıyorum işte :p

çömez değil abey yeni hobim sadece.. ben eskidende takılıyodum ama minibüscülük yapmıyodum ama şimdi harbi harbi takılıyom :cherry: ben şimdiki şöförlerin babalarını tanıyodum kısmet çocuklarıyla çalışıyorum işte :p

bu iş artık genc işi kanka...ehtiyarlar hem para toplayıp hem araca kullanmakta zorlanıyorlar...bıkmışlar artık...siz genclerde ilk harekette odunla inip hır çıkarıyonuz...zopayı yiyip oturuyonuz...:p

bu iş artık genc işi kanka...ehtiyarlar hem para toplayıp hem araca kullanmakta zorlanıyorlar...bıkmışlar artık...siz genclerde ilk harekette odunla inip hır çıkarıyonuz...zopayı yiyip oturuyonuz...:p

ihtiyarlar konusunda haklısın bende bi nevi ihtiyarladım ama genç olanlardanım .. :p odun konusuna gelince ben odunla felan inmiyom gerek yoq öyle şeylere :queen: ben direk takıştığımın kapısını açıp depmükle selamlaşıyom yani odun modun bana göre ters anlıcan :queen::queen::queen::queen:

ihtiyarlar konusunda haklısın bende bi nevi ihtiyarladım ama genç olanlardanım .. :p odun konusuna gelince ben odunla felan inmiyom gerek yoq öyle şeylere :queen: ben direk takıştığımın kapısını açıp depmükle selamlaşıyom yani odun modun bana göre ters anlıcan :queen::queen::queen::queen:

hep iner gibi yapıyonuz ama asla inmiyosunuz...:p

hep iner gibi yapıyonuz ama asla inmiyosunuz...:p

ben O hep inenlerdenim :p iner gibi yapanlardan değilim ama inilcek yerde inerim.:queen: müsait bi yerde derler ya ben o müsait yeri bilirim :queen::queen:

Bu arada konuya bi deyinelim Hakan arkadaşımıza geçmiş olsun zati olay baya geçmiş üzerinden adam R6 bıraqmış dragstara merak zarmış ne o raacing sarmadı heral cooper merako başlamış kazadan sona sanırsam evrim geçirmiş :p şaka bi yana dururken motora nasi vuruyolar ya :silent:

Son düzenleme:
hepinize merhaba aradan bir yıl geçti biraz heyecan yaratmışım istemeden hepinize teşekkürler adım hakan sezgin R6 kazasından kalıcı bir hasar almadan kurtuldum. ışıklarda durup beklerken olay aynen anlatıldığı gibi gelişti. duran motora vurulması en tehlikeli kazaymış omuilik kırbaç etkisi ile ters esniyormuş.neyse bi problem olmadı. şu an dragstarkullanıyorum görüşmek dileğimle bu arada mahkemem de devam ediyor trafik sigortası sağlık giderlerini karşılamadı neyse kazasız belasız yolculuklar....

Geçmiş olsun tekrardan paşam..:salut:

Aramıza hoşgeldin bu arada...:rendeer: :wiinkk:

hepinize merhaba aradan bir yıl geçti biraz heyecan yaratmışım istemeden hepinize teşekkürler adım hakan sezgin R6 kazasından kalıcı bir hasar almadan kurtuldum. ışıklarda durup beklerken olay aynen anlatıldığı gibi gelişti. duran motora vurulması en tehlikeli kazaymış omuilik kırbaç etkisi ile ters esniyormuş.neyse bi problem olmadı. şu an dragstarkullanıyorum görüşmek dileğimle bu arada mahkemem de devam ediyor trafik sigortası sağlık giderlerini karşılamadı neyse kazasız belasız yolculuklar....
Çok çok geçmiş olsun.. Yani zaten geçmişte,, bi daha allah kaza bela göstermesin..:rendeer:
abi 1.5 yıllık mevzu :pErhanla dalaşırız arada bir...arkadaş kendi topiğini nerden bulda oda garip...ve hemen çevrim dışı oldu...ya insan bi bana bizzat teşekkür eder dimi...:pbak o kadar emeğimiz geçmiş..:p

(sölenmez ama söledim işte):queen:

insanlık görevimizi yaptık arkidiş hemen siteden çıktı iyimi...hepinize teşekkürler demiş benden sonraki tebrik sayısı bir elin parmağınıda geçmiyor...ulan bidaha yardım etmicem kimseye be...bende kaza yaparsam kaldırmayın beni...:p

şaka..:bounce:ironik ambians...

bi zamanlar çok ambians derdim dimi ehtiyarım...:cherry:
Metehandrosss adam offline olunca niye celallendinki sen :cherry:
İlk mesajda teşekkür etmeyince sorun yok ama offline olunca bozuldu bizimki :p
Bence siteye bi daha girer ve unuttuğu teşekkürü eder.. Yaa bu arada sen kaç aylık doğmuştun laf açılmışken :queen:

Geç olacak ama geçmiş olsun aynı olay kırmızı ışık, kırmızı beyaz R6, benim oğlanında başına gelmişti. Kolay değil motorun tanzimi, hastanesi, kaskı, montu vs vs allah kimsenin başına vermesin.

Çok geçmiş olsun OTİS Abi.........Mete han arkadaşada ayrıca teşekkür etmek gerekir örnek davranışından dolayı..Dünya ne kadar küçük değil mi?Arkadaşın özel olarak Mete han için geri geleceğini umuyorum.....

asm

Geçmiş olsun. Şükürki birşey olmamış bundan 1.5 yıl evvel.

Mete ağabey ettiğin iyilik her baba yiğidin harcı değil. Allah senden razı olsun. Düşünceli adamsın vesselam.

Arkadaş mesaj yazarken muhtemelen unuttu sana şükranlarını iletmeyi.

Mete sen gönüllerimizin biricik pandasısın,pandalarında en ince ruhlusu olduğunu bilmeyen yok,arkadaşın namına sana çok teşekkürler:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar