Servis Aracına Arkadan Girmek....

''kendin ettin kendin buldun'' diyemiyorum.. artçına da zarar vermişsin:(
bir an önce büyümeni umuyorum..
saygılar.

''kendin ettin kendin buldun'' diyemiyorum.. artçına da zarar vermişsin:(
bir an önce büyümeni umuyorum..
saygılar.

Ya abla askerlik geldi eşşek kadar olduk:pale:Sen böyle söyleyince valla kendimi küçük çocuklar gibi hissettim tamam yaptık bi çocuklukta en azından ders aldık hatamızdan valla kendimi garip hissettim şimdi :) Tamam başka kimse birşey demesin bu laf bana birkaç ay yeter:pr::pr:
Bu arada artçımın son durumu
enginij4.jpg

Ya abla askerlik geldi eşşek kadar olduk:pale:Sen böyle söyleyince valla kendimi küçük çocuklar gibi hissettim tamam yaptık bi çocuklukta en azından ders aldık hatamızdan valla kendimi garip hissettim şimdi :) Tamam başka kimse birşey demesin bu laf bana birkaç ay yeter:pr::pr:

sözünde durursun sen:wiinkk::rendeer:

(ikinize de geçmiş olsun.çabucak toparlanın inş. bir daha da duymayalım!)

enginij4.jpg

sen cok dolanma git doktor antibiyotık falan verıyor ilaç versın verdıgı ılacları iç bıraz sarhosluk yapıyor ama ben 20 mt suruklendım 2 ay ıcınce tank gıbı oldum depar atabılıyorum

Kardeşim çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi...
Bu arka tekerden çektiğin nedir senin yahu?? Olayın başlangıcı yine arka lastik!
Tüh yaa..
Büyük geçmiş olsun Allah daha büyük yada bi daha kaza göstermez inşallah...

Arkadaşlar, öncelikle kendimden pay biçmek istiyorum. Geçen akşam yaşadığım tehlikenin en önemli nedenlerinden birisi lastiklerdi diye düşünüyorum.. Lütfen bindiğiniz motorun kapasitesini bilin ve lastiklerinizi "her ne kalitede motora biniyor iseniz" en iyisinden seçin..

Çin motorları üzerinde standart gelen lastikler hamuru sert, ucuz malzemede üretilmiş ve yola iyi tutunmayan lastiklerdir.. Benim tarih öncesi eski metzeler lastiklerim bile onlardan iyi.. O yüzden lütfen lastiklerinize dikkat.. Dediğim gibi benim tarih öncesi metzeler lastiklerim de çoktan beri beni değiştir diyordu ancak ben hala ciddiyeti geçen güne kadar fark etmemiştim..

PS: Aradığınız lastik modeli Türkiye'de satılmıyor ise ve lastik getiren firmaya bu lastiği getirin dediğinizde size özel sipariş veremeyiz diyorlar ise motorunuzun distribütor firmasına başvurun. Bu konuda BMW Borusan gibi ciddi firmalar istediğin her modeli fiyat farkı olmaksızın size temin ediyor.. Borusan oto bunu sağlıyor, diğer firmalar hakkında bir bilgim yok ama şansınızı deneyebilirsiniz.. Reklam diye yapmıyorum ancak Borusan'dan bu gibi hizmetleri için SON DERECE MEMNUNUM.. Tek bir civata istesem adresime kadar "kargo gönderen ödemeli" olarak bana temin ettiler..

Son düzenleme:
geçmiş olsun
kalabalık trafikte artçıyla birlikte motorun limitlerini kullanmak ve o anları hatırlamamak sonucu sadece motorun hasarlanması, Allah korumuş bidaha daha dikkatli lütfen.

çooooook geçmiş olsun kardeşim:pale:

verilmiş sadakan varmış,

sende bir hasar yoktur işallah.......

cok gecmıs olsun dıkkatlı olmak gerekıyor kask nası parcalanmıs ben onu anlayamadım

Allah korumus valla ama birazda aranmışınız sanırım allahtan birsey olmamış motoruna üzldüm ayrıca cok cok gecmiş olsun dha dikkatli olun lutfen.

cok gecmis olsun kasklarin hangi model olursa olsun ne ise yaradigi kanitlanmis tekrar bu yazinizla.kaskinizi taktiginiz icin tebrik ediyorum hem aileniz hemde sizin icin en doru hareketi yapmissiniz.kazaya gelince genclik iste olur diyorum size guzel bir tecrube olmustur. bu arada motorun ilk fotolari daha guzeldi hehe

çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. motorda pertlik bi durum göremedim:S motor yerinden çıktıda göremedimmi diye tekrar tekrar baktım ama ön grenajların lastiğin falan gitmiş neyse cana gelceğine mala gelsin düşünme hal olur :rendeer:

Çok geçmiş olsun arkadaşım ya :pale:
Kask 2ye ayrılmış :pale:
Allah'tan kaskınız varmış yoksa gerisini düşünemiyorm :pale:
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım. :pale:

çok geçmiş olsun hamza tekrar tekrar.Kaskın önemi bir daha vurgulandı bu arada.Kaskın olmasaydı Allah muhafaza bu topiği sen değilde bizden birinin açması gibi bi durum meydana gelebilirdi:cyclopsan

Korumasız asla....:cat:

Herkese tekrar tekrar teşekkürler...tbk_1980 abi sorma ya arka lastik sürekli başıma iş açıyor ama lastik bursa gezisinden sonra değişmişti yani bu yeni lastikti fakat bunuda biraz yaktık falan biraz inceldi belki o yüzden olabilir....Ya da ben sola yattığımda artçımın düşüyoruz sanarak sağa yatmasıda kaza yapmamıza sebebiyet vermiş olabilir ama ben dersimi aldım...Artçı alacaksam önce soracağım;"Motora Binmesini Biliyor Musun?"...:cat:

ben dersimi aldım...Artçı alacaksam önce soracağım;"Motora Binmesini Biliyor Musun?"...:cat:

Bilse veya bilmesede ilk defa bindirilecek artçı sizin için yeni bir deneyim olacaktır!
Mümkünse hareket etmeden nereye tutunacağını, motor üstünde ya sabit düz (motora sürekli dik vaziyette ne kadar yatsa dahi!) yada sizin vucudunuzla eş zamanlı hareketlerle (viraj ne tarafa ise o omuzunuzun üstünden bakarak) durması gerektiğini, kalkış anından sonra ineceği yere kadar kesinlikle ayaklarını durma lambada bekleme dahil yere koymamasını uzatmamasını, motor tam durmadan siz ayaklarınızı açıp yere basmadan inmeye çalışmamasını vb... kısaca anlatın; alışkanlık edinin...
Tekrar geçmiş olsun dostum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen uzun bi süre moturdan uzak dur yaraların kemiklerin iyileşsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar