motorda kişisel takip...

http://www.kisiseltakip.com/index.php

http://cgi.ebay.com/Live-Fleet-GPS-...ryZ73362QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

anlayanlar, şu ürünleri araştırıp görüş belirtirler mi?
motosikletlerde kullanışlı olur mu? işimize yarar mı?

cihaz.jpg

1zz4220.jpg
34hcldg.jpg

Son düzenleme:
Gültekinim kankam bu tür aletler herkesin işine yarar özellikle tek kişilik gezilerde yada eşli gezilerde dağın başında kaza yaptın cep tlf da kazada parçalandı napcen hemen gprs aletiyle bağlantı kurcen 911 den acil yardım alcen bence işe yarar bir alet ama tuzluuuuuuuuuuuuuu

ddh

benim kafama yattı bir çoçuğum olsa motoruna hemen takdırırım bir tane nerde ne zaman gezdiğini yolda kalıp kalmadığını başına bir iş gelip gelmediğini hemen öğrenebiliyormuşun yani anne ve babalar için ideal bir alet

ben bunu, motorun çalınması halinde takibi, bulunması için düşünmüştüm.

Bencede yararlı....
Üstelik panik butonunun da olması iyi:cat:
Gruplarda da kullanılabilir...

abi anladığım kadar bu seside veriyormuş.ailem inş bu aleti öğrenmez.alırlar felan.sonra heryerde beni mi dinlicekler.tuvalette-kız arkadaşımlayken oooo biteriz valla.makara oluruz millete.:):):):):):)yinede güzel bir alet.

Ben motorun bi tarafına 24 saat açık bi cep telefonu takmayı düşünüyodumm,şarzıda aküden alacakk,ama bu daha mantıklı bence:rendeer:

evet telefon mevzuu daha önce de konuşulmuştu.
bunların enerji sorunu daha az olacak sanki.
ama fiyatları yüksek biraz.

Gültekinim kankam bu tür aletler herkesin işine yarar özellikle tek kişilik gezilerde yada eşli gezilerde dağın başında kaza yaptın cep tlf da kazada parçalandı napcen hemen gprs aletiyle bağlantı kurcen 911 den acil yardım alcen bence işe yarar bir alet ama tuzluuuuuuuuuuuuuu

Oralardan gelmeleri uzun surmez mi? :silent: :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar