Global Motorun elinde olmayan arka fren diskini 50 YTL ye hallettik !

GKN

:queen::queen::queen::cat:

Biliyom hocam sertleştirilmiş çelikden yapıldı + sulandı sağlama aldık :cat:

Eskisini taşlattırdım çok inceldi çarpıldı yani çarpıldı derken esnemesi çoğaldı diskin janta bağlanan kısmı ileri geri hareket ediyordu güvenli değildi yani

hmm, annadım..
ama sana bi disk bulmak lazım, estetik 0 abi:cherry:
neyse şimdilik işin görülsünde, umarım en kısa zamanda orjinale çevirme imkanın olur:cat:

hmm, annadım..
ama sana bi disk bulmak lazım, estetik 0 abi:cherry:
neyse şimdilik işin görülsünde, umarım en kısa zamanda orjinale çevirme imkanın olur:cat:

Az kaldı hocam Sen Teksin (ST) Kanuni geliyor yedek parça olayını tabi sıfır ordan halladeceğim:cat:

asm

Selim kardeşim.Dediğim gibi diskin ortasına bi boya at uğraşma bir daha bence :)

Selim kardeşim.Dediğim gibi diskin ortasına bi boya at uğraşma bir daha bence :)

Martenmax yani emin abide bana boyamamı söyledi boşver dedim
böyle kalsın performans fren diskine benziyor dedim :queen::queen::queen:

Abi kim uğraşacak kriko var ama kırık 3 kişi ile uğrastık bi arka tekeri sökmek için ben motoru tutuyorum gidondan diger arkadaş artçı tutunacagı ve maşanın altına koyduğumuz tenekeleri kontrol ediyor digeride tekeri çıkartıyor

Gerçi iş yerinde calaskal var dışarıda bu soğukta kim çıkacak sıcacık ortamı bozmak olmaz :p:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşım sen hiç farketmedinmi balatanın bittiğini balata bitmiş sonra metal kısım diski o hale getirmiş büyük geçmiş olsum.
Balata bitmemiş.... Balata dağılmış.... Bir balata o hale gelnesi için en az 50-60 bin km yapması lazım....:cat::cat: Gene o hale gelmez....

Ya patlamış balata adilikten ya da yerinden kopmuş..... Başka açıklaması olmaz bunun...:cat:

hocam diskin kenarlarını lazerde biraz şekillendirsen bence çok daha süper olur.güzel çalışma.

GKN

Balata bitmemiş.... Balata dağılmış.... Bir balata o hale gelnesi için en az 50-60 bin km yapması lazım....:cat::cat: Gene o hale gelmez....

Ya patlamış balata adilikten ya da yerinden kopmuş..... Başka açıklaması olmaz bunun...:cat:

aslında bende öle düşündüm abi, bu şartlar altında en azdan disk in garantiye girmesi gerekmezmi:silent:

aslında bende öle düşündüm abi, bu şartlar altında en azdan disk in garantiye girmesi gerekmezmi:silent:

Abi sen ne diyorsun ne garantisi 2 ay sonra gelicek diyor servis kim bekler

hadi beni bırak HFC de turhan nickli arkadaş 8 ayddır ayaklık müşürü bekliyor buna ne demeli fuarda sorucakmış yetkili kişilere müşür nerde diye :cat::p:):p ben debriyaj müşürünü 2 hafta bekledim gelmedi olcay abinin tavsiyesi ile honda kinetixin fren müşürünü uydurduk

hocam diskin kenarlarını lazerde biraz şekillendirsen bence çok daha süper olur.güzel çalışma.

Süper fikir ama Çakma Kawasaki Diski diye geyik konusu olurduk sonra hocam :queen::cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi sen ne diyorsun ne garantisi 2 ay sonra gelicek diyor servis kim bekler

hadi beni bırak HFC de turhan nickli arkadaş 8 ayddır ayaklık müşürü bekliyor buna ne demeli fuarda sorucakmış yetkili kişilere müşür nerde diye :cat::p:):p ben debriyaj müşürünü 2 hafta bekledim gelmedi olcay abinin tavsiyesi ile honda kinetixin fren müşürünü uydurduk

Süper fikir ama Çakma Kawasaki Diski diye geyik konusu olurduk sonra hocam :queen::cat:

Hani nerde hyo ateşçileri?... Epey bir süre sesleri çıkmaz....:bounce::bounce::bounce:

valla gerçekten değişik bir uygulama olmuş :) emek olarak takdir ettim hocam ama sen birkaç iyi ustadan görüş al derim:D

hocam iyi bir çözüm ama yinede fren sistemi çok önemli işallah bir problem yaşamassın ama yinede en yakın zamanda orjinal diski almanı tavsiye ederim.

Bu kadar km'de hemde çok az kullanılan arka fren balatan nasıl bitmiş ben onu anlamadım. Ön fren balatalarını da kontrol et bence. Eğer onlarda bir sorun yoksa arka fren merkezinde biraz sıkılı kalması gibi bir problem olabilir.

hadi ya bu aygıt bu kadar pahalımıymış.
bende de sorun var diskte bi an öncedeğiştirmeliyim.

marten
ben senden bişey anlamadım dostum ya
sen de mi bi gariplik var yoksa motor un konsunda mı çok şanssızsın çözemedim gitti

motorun şimdiki km si
150220082072tc7.jpg

13 000 km boyunca kullandığım orj.fren balatası..en az bi 5000 daha giderdi
150220082073bs1.jpg

bu da fren diskinin durumu hiç bi sorun yok:)
150220082074uh6.jpg

Son düzenleme:
Hyosung iyidir kötüdür..
..de senin balatalar o hale gelene kadar hiç mi bakmadın eğilip..:silent:
ses geldi demişsin...Allah bilir ne sesler gelmiştir o kadar aşınırken..

Hyosung iyidir kötüdür..
..de senin balatalar o hale gelene kadar hiç mi bakmadın eğilip..:silent:
ses geldi demişsin...Allah bilir ne sesler gelmiştir o kadar aşınırken..

bakmazmıyım sanki o zamanda arka disk vardıda globalde açtırmayın benim ağzımı şimdi :queen: eylül 2007 de yoktu şu an yine yok tel açıyoruz globale tele bakan yok :farao:

Orçun abi HFC de dediğim gibi şanssızm ne yapalım :salut:

Son düzenleme:

asm

Selim kardeşim bende Mondial 151 RS'in bir diski var.

Senin bu diske benziyor. Zaten bizim Hyo'nun disklerde,Çin'lilerin disklerde muhtemelen aynı menşelidir.

Fotoda baktımda benim diskte aynen buna benziyor.

Mondial ki belki uyabilir :) Uyarsa o türlü temin et olmazsa

Selim kardeşim bende Mondial 151 RS'in bir diski var.

Senin bu diske benziyor. Zaten bizim Hyo'nun disklerde,Çin'lilerin disklerde muhtemelen aynı menşelidir.

Fotoda baktımda benim diskte aynen buna benziyor.

Mondial ki belki uyabilir :) Uyarsa o türlü temin et olmazsa

Uymaz gibi bence çapı kaçtır digital kumpas ile ölçmek lazım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar