Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bugun bi ybr aldım ama daha gelirken kaza yaptım ön çamurluk ve gosterge kutusu kırıldı bunların fiyatları hakkında bilgisi oln varmı?

gösterge benimde kirik ramos sende benden sin camurlugu bilmiyom ama ne yazikki gösterge 250 ytl civarinda benimde çatlak öyle duruyo gösterge çalişiyo ama kirik:(

gosterge cok pahalıymıs ramos arkadasım hayırlı olsun ve gecmıs olsun dıleklerımı sunuyorum umarım onemlı bıseyın yoktur dıkkatlı olmak gerek

Göstergenin sadace dış plastigi kırıksa yan sanayisi 10 ytl orjinal 20 ytl panelin kapagıda o civarlarda. kilometre ile devir göstergelerinde birşey yoksa o dış plastikler fazla pahalı degil amaa şunuda söleyim yan yatınca paneli tutan demirlerde yamuluyor bizde yeni aldık taktık ön panel plastigini:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100 ytl olarak bilyorum ama yan sanayi olası ihtimali büyük.........

benim gösterge çalişiyo ama diştaki pilastik çatladi çalişmasinda herhangi bi sorun yok sadece görüntü bozuk biraz yamuk duruyo bide plastik kismi çatladi o kadar bu ne kadara düzelir sence pierzig

canın sagolsun babaçi arkadas kendıde ogrenebılır

km telı nası oluyor:thumright::sos::

ön tekerden gösterge panelinin altından bağlı olan içinde ön tekerlekten aldığı dönüş hızını km saatinin içine yansıtıp yaptığın hızı ve km belirleyen 70cm uzunluğunda hortum içerinde bir tel:cat:

km saati nedir diye sorarsan düşer bayılırım:wiinkk:

benim gösterge çalişiyo ama diştaki pilastik çatladi çalişmasinda herhangi bi sorun yok sadece görüntü bozuk biraz yamuk duruyo bide plastik kismi çatladi o kadar bu ne kadara düzelir sence pierzig

Valaa resmini koy bi istersen ama şimdi şölee devir göstergelerinde oyuklar var oralara civata tutturuluyor sonra bu civatalarlada işte panelin dış plşastigine tutturuluyor,onlarda çatlayabilir,biz japon yapıştırıcısıyla tutturduk civataları:wiinkk: Yani bize 10'a patladı diyebilirim tabi sen servise yaptırırsan bunu;orjinal kullanırlar+el emeği(15-20ytl) 40 falan heralde.

250 ytl vermekten bin kat iyidir hem benden iyi müşterimi bulcaklar 3 günde bir motordan düşüyom:)paso masraf daha ecemiyim 1 aylik kullaniciyim 450 km falan yaptim hepte yagmurlu havada yere yapiştim ama artik beni öldürseler ilk yagan yagmurda frene basmam:):queen:

ön tekerden gösterge panelinin altından bağlı olan içinde ön tekerlekten aldığı dönüş hızını km saatinin içine yansıtıp yaptığın hızı ve km belirleyen 70cm uzunluğunda hortum içerinde bir tel:cat:

km saati nedir diye sorarsan düşer bayılırım:wiinkk:

yok okadarını bılıyorum yanı adamın bırı kac hızıla tekteker yaptıgını ogrenmek ıstese ogrenemıyecek dimi

ben motoru alalı biliyorsunuz birkaç ay oldu.aldığım gün,daha aküsü takılmadan götürdüm orjinal sulu aküyü verip üstüne 10 ytl fark verip,kuru akü aldım taktım.çok memnunum.şimdi diyeceksinizki birkaç aylık aküden zaten memnun kalırsın.hayıııııır,benim diğer motorun aküsü de suluydu.miadını doldurunca onuda kuru ile değiştirdim.oldukça uzun süre kullandım.bu yüzden tecrübe konuşuyor.kışın bile sabahları tek basışta çalışıyordu.geçenlerde yine bir arkadaşım için kuru akü sordum,35 ytl.imiş,çin malı.benim kullandıklarım da çin malı.bir akü için çok para vermeye gerek yok.YUASA marka olanları pahalıymış.isterse her 6 ayda bir bozulsun.aklınız da bulunsun arkadaşlar.
kuru akünün avantajı ne tam olarak anlayamadım.sadece daha uzun süre kullanılmasımı?

Adana İl Temsilcisi
kuru akünün avantajı ne tam olarak anlayamadım.sadece daha uzun süre kullanılmasımı?

sadece daha uzun süre kullanım değil,hava şartları ne olursa olsun,hiç teklemiyor,diyelim uzun süre kullanmadınız.yine teklemiyor.yani sürekli enerji hazır.bu da benim tecrübem.

Ya sizin orda benzin buradan baya ucuz ya da burası çok soğuk ondan, benim motora göre baya iyi.:silent:Burda motor ısınıncaya kadar yol bitiyor.:salut:

onu babaçi abiye sor o daha iyi biliyor benzin her yerde aynı fiyat ben 95 kurşunsuz kullanıyorum 10ytl'ye 3.27 lt benzin alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar