:.yaş Büyütme.:

Merhaba arkadaşlarım... Motosiklet ehliyeti almama tam tamına 578 gün kaldı...Bende bu kadar uzun süre sabredemiyeceğimi anladım...Sizden yaş büyüttürme konusunda yardımlarınızı ve bilgilerinizi yazmanızı rica ediyorum...Hangi şartlar gerekiyor?nereye gidilip nasıl?neler yapmalıyım....detaylı olarak bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum arkadaşlar...(ayrıca kimlikteki gerçek yaşım bunu 1 yaş büyütürlermi??):cat:

Ankarada olsaydın Çankaya Nüfus müdürü tanıdığımdı :) ismini vermiyorum olay olmasın :p ama böle bişeye heeeeeeeeç gerek yok kardeşim ömür bitiyoooor geçiyor gidiyoooooooor

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
korhan çocuğum dayan biraz bak sonra askerede daha erken gidersin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hahahahahahha=))=)):p arkadaşım nazar etme ama benım bı kac ay kaldı ehlıyete eehehehehehe:p:p:p kayıt oldum bile:p inşallah sende alırsın bı an önce gecer o zaman sayılı gun cabuk gecer:p:p

Valla hiç gorek yok arkadasım sabret gecer :) Ben A2 ehlıyet alalı bak 2 yıl gecmıs nasıl gectı anlamadım :)

kardeş o işi bizim komşuda yapacaktı olmadı yanı baban senı dogdugun gun yazdırdıysa yada hastanede dogduysan çaresi yok cunki hastane kayıtlarını araştırıyorlar hem bu işi yaparken babana dava açman gerekir babandan habersiz yapman yada izinsiz yapman imkansız

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Demekki daha 15 yaşındasın.... Ailen mahkemeye verecek..Çok geçerli bir sebep bulursan büyütürsün....:cat:

Demekki daha 15 yaşındasın.... Ailen mahkemeye verecek..Çok geçerli bir sebep bulursan büyütürsün....:cat:

aileyi mahkemeye verecek fakat tek sebeple benı nufus kaydına geç yazdırdılar buna itiraz ediyorum ve gereginin yapılmasını arz ediyorum:p gibi ama sadece bu sebepten verebilir aileyi mahkemeye

Motosikleti
Forza250-cygnusL
aileyi mahkemeye verecek fakat tek sebeple benı nufus kaydına geç yazdırdılar buna itiraz ediyorum ve gereginin yapılmasını arz ediyorum:p gibi ama sadece bu sebepten verebilir aileyi mahkemeye

Aileyi mahkemeye veremez.... Daha 15 yaşında......

Sadece ailesi yaşını büyüttürmek için dava açabilir şu anda....:cat::cat::cat:

Aileyi mahkemeye veremez.... Daha 15 yaşında......

Sadece ailesi yaşını büyüttürmek için dava açabilir şu anda....:cat::cat::cat:

olabilir fakat bence salakça bişey
1.okul durumu ne olacak
2.yaşını buyutunce baska faydalar gorebilecek mısın
en basidi askere reken gideceksin o yaşta birisi için askerlik uygun değil belki sadace senın hatan bizi etkiliyebilir o yaşta askeri eğitimi kaldırabilecekmısın bilemıyorum bence yapma scoterine bine dur hem daha iyi pişmiş olursun motor konusunda ama genede karar senın sen genede bi avukatla goruş sana bilgi verecektir
ya ayrıca hiç motora binip bizim siteye takılan avukat yok mu:cyclopsan

asm

İleride bunun ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksın diye düşünüyorum :)

Bende 5. sınıfta araba sürmeye başlayıp bitim kanlanınca ehliyet yaşı için sabırsızlanıyordum.

Orta okulda trafiğe pek çıkamazdım ama lisede iken trafikte kullanıyordum arabayı.

Boyum uzasın da önümü rahat göreyim diye basketbol oynamaya giderdim sabahın 6.30'unda :)
(boyum şu an şükür ki 1.83,ama oynadığım toplar kâr etmedi galiba :))

Diyeceğim sabret biraz.(gerçi tavsiye edene bak!)

Görelim Mevlam neyler...

Son düzenleme:
kardeş o işi bizim komşuda yapacaktı olmadı yanı baban senı dogdugun gun yazdırdıysa yada hastanede dogduysan çaresi yok cunki hastane kayıtlarını araştırıyorlar hem bu işi yaparken babana dava açman gerekir babandan habersiz yapman yada izinsiz yapman imkansız

hımm teşekkür ederim ,:cat:

evet 15 yaşındayım.. bilgilnedrdiğin için tşk.:cat:

İleride bunun ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksın diye düşünüyorum :)

Bence 5. sınıfta araba sürmeye başlayıp bitim kanlanınca ehliyet yaşı için sabırsızlanıyordum.

Orta okulda trafiğe pek çıkamazdım ama lisede iken trafikte kullanıyordum arabayı.

Boyum uzasın da önümü rahat göreyim diye basketbol oynamaya giderdim sabahın 6.30'unda :)
(boyum şu an şükür ki 1.83,ama oynadığım toplar kâr etmedi galiba :))

Diyeceğim sabret biraz.(gerçi tavsiye edene bak!)

Görelim Mevlam neyler...

:mrgreen::mrgreen: teşekkür ederim abi yorumların için:cat:

Son düzenleme:
asm ninde dediği gibi ilerde anlarsın yaş büyültmenin gereksiz olduğunu. Sabret, uğraştığına değmez..

kardeşim yaş buyutmek için bikere kesin olarak evde dogmuş olman yani hastanede dogmamış olman lazım bundan sonra seni kemik testinde yaşını ogrenip onu yazıyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar