bizede davatiye yokmu
bizede yazık ama
fark etmez ben normal davetiyeye fitim
Arkadaşlar geri vites gibi olmasın ama Vip davetiye bir espriydi,normal davetiye konusunda yardımcı olabilirim.Saygılar herkese.
bu tartısmalarını cok yersiz buluyorum..
aylardır forumu takip etmekteyim..
mondial 150 cc scooterım var.
insallah kısmetse bir de 250 cc hyosung ya da kymco venox alacam...
hyosung o kategoride ve kalitede fiat acısından cazip oldugu icin...
itiraf ki eger bol param olsa harley alırdım.
tüketici olarak ise..her ilde bi kanuni servisi satıcısı var..ben kırsehirde pratisyen hekimim..hyosung alsam servisi nerde yaptırırım gaylem vardı..ama artık yok..
yo yoo yanlıs anlasılmasın...motor almaktan vazgecmedim..sadece biraz bekle gör konumuna gecmeye karar verdim..mart ayındaki fuarı ve adı ne olursa olsun kanuninin getirecegi
makinelerin fiat ve sartlarını beklicem..
bana kaliteli ürün kaliteli hizmet kim verirse ondan alısveris yaparım..
ekmek de öyle kolay kazanılmıyor!kanuni simdi mecbur ki cok daha iyisini yapmaya...
fuar bileti bulursam kırsehirden taaa istanbula bile gitmeryi düsünüyorum.
birbirinizi kırmanızı da anlamıs degilim!!!
İnşallah dediğiniz gibi olur.![]()
ST&Kanuni nin bütün modelleri gelecekmi 125cc lerde dahil fuarda görecekmiyiz
garip_yolcu: zannedersem yeni kanuni temsilcisi sizsiniz.Terfi etmişsiniz görünüşe göre,tebrikler.Klavyeniz oldukça güçlü,şimdiden 'ümreye gönderme' gibi Tayyeap tarzı din sömürüleri ve 'davetiye gönderme' gibi Cem Uzan tarzı karın doyurma politikalarınız gayet başarılı.Yazdıklarınızın bir çoğunu okumadım,gözüme çarpanları değerlendiriyorum...
retox ile konuşmuştuk,kendisi başkalarına karşı agresif çıkışlar yapsada bana karşı gayet ılımlı ve elinden geldiğince yapıcı konuştu benimle,kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum,umarım herkesle bnle yapıcı konuştuğu gibi konuşur.
Ona sorupta cevabını alamadığım soruyu sizede sorayım,ntekim internet propandası için seçilmiş kişi sizsiniz,önceki konumuza geri gönderilmeden önce düşünüp taşınıp sorduğum soruya net bir cevap verirseniz ve verirkende sorumu kişiselleştirmeden hakaret etmeyerek cevap verirseniz hem kendi kalitenizi hemde temsilcisi olduğunuz Kanuni markasının prestijini belli edeceğinizi hatırlatmama gerek yok...
'Kanuni firması genelde 'dinci-dindar-inançlı' bir firma imajı çizme çabası içindeyken,Global Motor'un genellikle Hyosung markası adına fedakarlıklarla getirdiği bu marka başarısını,hiç bir emek sarfetmeden,sadece daha fazla motosiklet taahüdünde bulunarak,yani Hyosung markasının kaymağını emek göstermeden yeme çabası 'hak geçmesi' demek değil midir? Dinci bir firmaya bu tarz etik olmayan bir politika yakışıyor mu sizce? Etik olmasını geçelim,vicdan olarak rahatlar mıdır acaba? Vicdanen rahat olmasalardı böyle bir işe kalkışmayacaklarının kamuoyu tarafından bilindiğini varsayarsak,onların inançlarının sadece gösteriş amaçlı olduğu anlamına gelmiyor mu sizce?
Sorum bu.Sakın olaki bana kalkıp 'ee kanuni sanayici,onlarda sanayici,biz üretim yapacaz,üretime katkıda bulunacaz' gibilerinden martaval okumayın.Son derece kalitesiz çin motorlarını buraya getiripte,montajladıktan sonra 'yerli üretim' diye kandırıkçı politikalarını üstüne üstlük Osmanlı'nın tarihindeki en büyük sınırlara sahip olduğu zamandaki Muhteşem Süleyman'ın ismini kullanarak markasını 'kanuni' yaparak isim ziyanınızda bulunulduğunu 7 alem biliyor. Mantıklı cevap verin,vermeyeceksenizde bu klavye kahranmanlığına da bir son verin.
Saygılar
Not: şimdi sizin şirket avukatınızda vardır,suç teşkil ettiğini zırvalayıp 'mahkemede görüşüciiz' fln diceksiniz.Ben bizim avukata danışarak yazdım,boşuna uğraşmayın.
Hatırlatma: ne kadar kişisel cevap o kadar marka prestiji kaybı.