[MT İzmir] 15 Şubat Cuma "Kimse Başlık Açmadı Bari Ben Açayım" Toplantısı

sevgililer gününün ilk dakikalarını sevgili bilgisayarım ve sevgili motorumla birlikte geçirmek için hanımın yemeğine uyku ilacı koydum o uyuyor ben motorumu siliyorum ekranımı temizliyorum eskiden sevgililer gününde birşeyler yapardık şimdi hatırlamıyorum çok yıllar geçti hatırlarsam uygulamaya geçerim :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok yaaa..En iyisi Gürme ya da Tıkabasa yapalım... :queen::queen:

Moderatör (forrap)
Cengiz abi,boşver hatırlama..Bunlar yapay günler,ben tasvip etmiyorum:)Oldum olası kılım böyle günlere,sevgilim olsa da olmasa da kılım.Hiç hediye almışlığım yok.Bu mantığı çıktığım her kıza da aşıladığım için masraftanda kurtuldum bu güne kadar :p

Alper abi,seni hayattan bu kadar soğutan ne ? :p Bir cinnet herşeyi çözer :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi sizi mi kırcaz...Teras olsun....... :queen::queen:

Muhabbetiniz baya dönmüş dolaşmış:) hayırlısı. alp abi saydım 23 tane portakal ben doğrumu acaba :)

portakal kafenin kapalı alanı pek büyük değil diye hayıtlıyorum ben
maç izlemeye genelde oraya gidiyorum hep dışarda oturuyorum:silent:

Cengiz abi,boşver hatırlama..Bunlar yapay günler,ben tasvip etmiyorum:)Oldum olası kılım böyle günlere,sevgilim olsa da olmasa da kılım.Hiç hediye almışlığım yok.Bu mantığı çıktığım her kıza da aşıladığım için masraftanda kurtuldum bu güne kadar :p

arkadaşlar kanmayın ; evliler günü, sadece arkadaşız günü, yanlızlar günü varmıki de sevgililer günü diye bişi olsun.

ayrıca bu provokasyondur ; Aziz Velntin günüymüş bu aslında zira kendileri memur düşmanı bir sadist olduğunu düşünmekteyim ki kendileri bölye zor kaçılan ve ağır masraflara neden olabilecek bir günü ayın 14'ü olarak belirlemiştir, tamda paranın yok saatleri , çok dramatik bir gün :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar kanmayın ; evliler günü, sadece arkadaşız günü, yanlızlar günü varmıki de sevgililer günü diye bişi olsun.

ayrıca bu provokasyondur ; Aziz Velntin günüymüş bu aslında zira kendileri memur düşmanı bir sadist olduğunu düşünmekteyim ki kendileri bölye zor kaçılan ve ağır masraflara neden olabilecek bir günü ayın 14'ü olarak belirlemiştir, tamda paranın yok saatleri , çok dramatik bir gün :p

Niyeyse karşı çıkanlar hep bekar ve şu anda yanlız olanlar.....:bounce::bounce: Tesadüf mü ki sadece?.........:queen::queen::queen::queen:

Niyeyse karşı çıkanlar hep bekar ve şu anda yanlız olanlar.....:bounce::bounce: Tesadüf mü ki sadece?.........:queen::queen::queen::queen:

abi benım hatun olmasına rağmen ben karşıyım masraf ya =) 500 ytl bayıldım bulgari yüzüğe =) işte yok zarar ziyan almazsan konusmam diye tutturdu bittiğim gündür benim bugün :salut:

logo.png

sitesinde yenileniyoruz yazıo ne açıdan acaba :queen:

Son düzenleme:
ne bu benim cumalardan çektiğim....:pr:

kursum cuma günü.....

artııı sizlerle cuma buluşuyorummm....:cat:

artı şimdideee....doktorlar dizisiniii...cumayaaa almışlarrrr.....:pr:

olmaz kardeşim nerde tv izleyebileceksek orada yapalımm toplantıyııı.....:queen:

ARKADAŞLAR TOPLANTI ADINI BELİRLEDİM :cherry::cherry:

PORTAKAL ORDA KAL TOPLANTISI:queen::queen::queen::queen:

arkadaşlar cuma akşamı portakal kafe de görüşürüz. Portakal kafe yi bilmeyenler Bornova Büyük park içine girsin ortadaki havuzu geçince hemen baştaki kafedir. motorları önüne park edeceğimiz için gelen kolaylıkla bulabilir.

Hadi bu topiğe ciddi bir adım daha atalım.. katılabilecek olanlar
1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
4.Gittardando(gönülden katılıyor)
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8....
9....
10....

Herkes bu mesajı ekleyerek ismini yazsın devam edelim:mrgreen:

arkadaşlar cuma akşamı portakal kafe de görüşürüz. Portakal kafe yi bilmeyenler Bornova Büyük park içine girsin ortadaki havuzu geçince hemen baştaki kafedir. motorları önüne park edeceğimiz için gelen kolaylıkla bulabilir.

Murat agam acıklaman için teşekkür ederim :rendeer:

1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8.Bcoskunsoy
9....
10....
11......

Moderatör (forrap)

Valla abi ben dediğim gibi her sene karşı çıktım ve kıl kaptım bu güne,her sene yalnız değildim:wiinkk: :)Sen sanki karşı değilsin de ne yaptın ? :p Konak meydanında aşkını mı haykırdın ? Bir kamyon dolusu gülü yengenin üzerine mi boşalttırdın (gerçi bu sefer de yenge ezilirdi güllerin altında:)),ya da gece pencere önünde seranat mı yaptın elinde gitarla(gözümde canlandı birden :queen: ).
Biz yapaylığa karşıyız,yoksa oldukça romantik insanlarız:p Her günümüz sevgililer günü :p

Hadi bu topiğe ciddi bir adım daha atalım.. katılabilecek olanlar
1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8....
9....
10....

Herkes bu mesajı ekleyerek ismini yazsın devam edelim:mrgreen:

Liste olayı iyi olmuş:cat:Adresi eklemen de iyi olmuş..Bu hafta gelemiyorum malum,o yüzden listeye ekleyemiycem kendimi:) Size iyi toplaşmalar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar