10.02.2008 [Adana MT] Çamardı Gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@motos Bu hafta sonu için söz veremiyorum. Bazı işlerim var malesef. Ama arkadaşlar isterse bir organizasyon yapalım beraber gidilir gene.

bu hafta değilde diğer hafta yapalım bence :)
bu hafta nadasa yatmış olalım :p

@demirgürsel Dostum aslında plaka Suzuki 'nin SZ si idi ama motoru aldıktan sonra Sezen'le tanışınca Sezen'in SZ si oldu. :mrgreen: Seviyorum onu :rendeer:

::biggrinn::biggrinn::biggrinn ::biggrinn

Son düzenleme:
alalala sen nadasa yatıyorsun die milletide yatıracaksın yemezler
BU MEMLEKETTE GEZİYİ BİR HASAN YAPAR BİDE HASAN ÜSTÜNE TANIMAM ELLERİNE SAĞLIK BİRADER!:cat::cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alalala sen nadasa yatıyorsun die milletide yatıracaksın yemezler
BU MEMLEKETTE GEZİYİ BİR HASAN YAPAR BİDE HASAN ÜSTÜNE TANIMAM ELLERİNE SAĞLIK BİRADER!:cat::cat::cat:

taam yaa bişe demiyom bundan soora ::miiz::::miiz::::miiz::
ama bişe sorcam adem abii sen yanlış yerde mi beklemişsin ne oldu :silent::silent:

Sağol Adem abi ama diğer arkadaşlarımızda güzel katılım gösteriyorlar ve gezi rotalarını da beraber kararlaştırıyoruz. Haklarını yememek lazım. Herkese çok selam.

@motos Bu hafta sonu için söz veremiyorum. Bazı işlerim var malesef. Ama arkadaşlar isterse bir organizasyon yapalım beraber gidilir gene.

ok. bu hafta ara verelim. sonraki hafta uyarsa beraber gideriz.

Abi hayırlı olsun .Tekrardan hoşgeldin:rendeer:

teşekkür, hoşbulduk. "sizleri turlarda da göremek isteriz." :)

Son düzenleme:
niyazi abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :queen:

gel de bişiler satim sanaaaaaaaaa :cherry:

hızlı cıktın abii sendeee :cherry:
ama sana katılıyorum :cat::cat:

evet bir dahaki sefere daha kalabalık olalım. gerçi yemek yediğimiz lokantada fazladan bir kişilik bile yer yoktu ama olsun ayakta bile yemeye değerdi doğrusu.:)

niyazi abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :queen:

gel de bişiler satim sanaaaaaaaaa :cherry:

yine işler kesat herade.:)
valla benim alacak bişeyim kalmadı. (hoş alacak durumum da kalmadı ya) artık motoru değiştireceğim zaman gelirim yanına:)

Son düzenleme:
arkadaşlar kozanda havalar güzelleşti yolunuz buraya uzarsa sizlere ciğer ikram ederim hepinize iyi geziler

vay Tekin abi sen yaşıyonmu, canım abim sen ciğerleri hazırla şişe diz biz geliyoz
hatta çayıda koy ciğerin üstüne ıscak ıscak çay icerik

Merhaba Tekin abi. Kahvaltıda ciğer yemeği özledik. Acilen bir gezi planı yapmak gerek Kozan'a. En kısa zamanda oradayız abi :)

Kozan- zamantı- aladağ .....
kozan- zamantı- aladağ..... meydan- karaisalı 1-2 1-2 kalkıyorrrrrr

ama bu hafta değil!!!!
lastiğinizi indiririm vallaa...
nöbet dolayısıyla bu pazar yokum ama haftaya pazar en güzel virajlarda buluşmak dileğiyle....

gezi güzel ve zevkli idi. ağustos ayından bu yana birlikte olamadığım arkadaşlarımla yol yapmak ayrı bir keyifti. herkesi çok özlemişim.

Erhan'ın dediği rotayı yapmayı öneriyorum. 2 hafta sonraki gezi rotamız bu olsun. Erhan yolun oldukça keyifli olduğunu gezi sırasında söylemişti. Bir gidip görelim derim. Görüşleri Adana MT bölümüne bekliyorum.

bu pazar gezi var mı bilmiom ama hava durumu hiç iyi şeyler demio :wiinkk:

güzel gezi olmus bende adananın ceyhan ilçesınde yaşıyorum motoru alınca allah izin verirse aranıza katılablirm teşekürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar