arkadaşlar merhaba bende nolan ın ıntegrale n37 modeli kaskı var vizörü çok çizik yenisini nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
arkadaşlar merhaba bende nolan ın ıntegrale n37 modeli kaskı var vizörü çok çizik yenisini nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
NOLAN'ın Türkiye distribütörü Mototal ile irtibata geçersen sana ilgilendiğin vizörü gönderebilirler, veya yerel bir bayi önerebilirler.şento' Alıntı:arkadaşlar merhaba bende nolan ın ıntegrale n37 modeli kaskı var vizörü çok çizik yenisini nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Moto aksesuar bölümü:silent: Sen de bir konu açabilir misin abi oraya?mete_han' Alıntı:bunun için moto aksesuar bölümünde konu açabilirsin...burda kimse görüp bişey yazmaz herhalde...araya kaynamasın mesajın...
NOLAN'ın Türkiye distribütörü Mototal ile irtibata geçersen sana ilgilendiğin vizörü gönderebilirler, veya yerel bir bayi önerebilirler.
Moto aksesuar bölümü:silent: Sen de bir konu açabilir misin abi oraya?![]()
tubiş hemen sanamı yetişdirdi msnde...![]()
Yooo, huyum değildir öyle bişey yetiştirmek.. Hem yetiştirecek bi durum da yok sanırsam..![]()
Kızmadım gayet sakinim![]()
arkadaşlar daha yeni motora merak sardığım için bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
camı hiç buğulanmayan ve yağmur suyunu camında tutmadan akıp gitmesini sağlayan kasklar yok mudur?
var ise tavsiye ya da öneri de bulunur musunuz![]()
hiç buğu yapmasın istiyorsan kesin çözüm pinlock.
su tutmasın istiyorsan ise 5 liralık yağmur kaydırıcı sprey.
8 sene sonra konuyu hortlatıyorum:cherry::cherry:
Mesajları tek tek okudum, danışmak istedim
Su kaydırıcı spreyi deneyen var mı? Görüşe ne kadar etkisi oluyor
Her sene mevsimi geldiğinde düzenli olarak.DEnediniz mi?
hiç buğu yapmasın istiyorsan kesin çözüm pinlock.
su tutmasın istiyorsan ise 5 liralık yağmur kaydırıcı sprey.
Düzgün üreticiden alınmış kaliteli bir kaskta pinlock, yağmur kaydırıcı, kaskın mekanik aksamları için yağ, (bazılarında da ekstra olarak siyah vizör) ile beraber gelir.
Sürekli sprey ile uğraşmak yerine kaskın kendi özelliğinde olan kasklar yok mu? su tutmayan buğu yapmayan. bazı kaskların özelliklerinde yazıyodu sanki tam çıkaramıcam şimdi onlar da tam etkili değil mi acaba