ben sana özeldende cvp verdim ama burdanda veriyim
bak güzel kardeşim, burası bi paylaşım sitesi ve her şeyi payklaşıyoruz eğlende maksadıyla
erkeklerin motosikletle yaptığı kaza videolarıda yayınlanıyor bunlarada gülüyoruz öyle değilmi?
şimdi burdaki videolara gülüyoruz die başörtüsünün ne alakası var
bu videolara güldük die herkez başörtüsümü takıcak?
yada siyasetin burda işi ne??
yada ben bi espri yaptımda senin hoşuna giitmedi ddie PİSLİK HERİF mi oluyorum??
biz seni bölye bilmemiştik cezerye..
alkollü olsan bu kadar garip davranmazsın..
benim kız arkadaşımda bu siteyi takip ediyor, oda okur hoşuna giderse güler gitmezse bakar geçer.. bitti gitti..
senin koyduğun videolarda oldukça komikti, komik olan herşeyede gülüyoruz nedir bu sinir???,
1-2 densizin söylediği karaktersiz laflarla yoğrulup bizlere saldırma hakkını sana kim veriyor onuda anlamış deilim..
lütfen terbiyemize dikkat edelim..
bak güzel kardeşim, burası bi paylaşım sitesi ve her şeyi payklaşıyoruz eğlende maksadıyla
erkeklerin motosikletle yaptığı kaza videolarıda yayınlanıyor bunlarada gülüyoruz öyle değilmi?
şimdi burdaki videolara gülüyoruz die başörtüsünün ne alakası var
bu videolara güldük die herkez başörtüsümü takıcak?
yada siyasetin burda işi ne??
yada ben bi espri yaptımda senin hoşuna giitmedi ddie PİSLİK HERİF mi oluyorum??
biz seni bölye bilmemiştik cezerye..
alkollü olsan bu kadar garip davranmazsın..
benim kız arkadaşımda bu siteyi takip ediyor, oda okur hoşuna giderse güler gitmezse bakar geçer.. bitti gitti..
senin koyduğun videolarda oldukça komikti, komik olan herşeyede gülüyoruz nedir bu sinir???,
1-2 densizin söylediği karaktersiz laflarla yoğrulup bizlere saldırma hakkını sana kim veriyor onuda anlamış deilim..
lütfen terbiyemize dikkat edelim..