- Konu Yazar
Öğleden sonra saat 14:00 da hava'nın güzel olmasından faydalanarak, Doruk ( Orhan ) ve ben ( Özcan ) Antalya Varsak girişin de buluşup yola koyulduk..
Varsak Taşocağı'nın yanında bulunan stabilize (offroad Yoluda diyebiliriz ) yoldan orman'ın içine daldık.
Ormanlık alanın içinde bulduğumuz su kuyusu'nun yanın da biraz soluklanıp bir kaç fotoğraf karesi çekmeyi ihmal etmiyoruz..
Yola devam ediyoruz.
Doruk'un motosikletine bağladığı çanta fazla dayanmıyor ve rampalardan birin de çanta yere düşüyor.
Tabi bizde fırsat bu fırsat diyip çantada ki nevalelere sarılıyoruz..
Orman'ın içinde bilmediğimiz bir çok çıkmayan yola girdik.
Uzun bir ilerlemeden sonra karşımıza antik bir yerleşim alanı dikkatimizi çekti..
Hemen motorlardan inip sağı solu kurcalamaya başladık..
Orhan abi birşey yok çukurlar da. Boşa yorma kendini : ) bizden önce define avcıları talan etmiş buraları.
İşte bir mezarlık, Kime ait olduğunu çok merak ediyoruz..
ve antik bir taş değirmen...
Ben burayı çok sevdim : )
Merak ettim bir de ben bakayım ne varmış burada..
Evet yavaş yavaş güneş kaybolmaya başlıyor.
Gezi sonu eğlence karelerimiz..
ve bir benziliğe girip motosikletlerimizi temizliyoruz..
işte bir pazar ve işte bir gezi daha bitti..
Varsak Taşocağı'nın yanında bulunan stabilize (offroad Yoluda diyebiliriz ) yoldan orman'ın içine daldık.
Ormanlık alanın içinde bulduğumuz su kuyusu'nun yanın da biraz soluklanıp bir kaç fotoğraf karesi çekmeyi ihmal etmiyoruz..
Yola devam ediyoruz.
Doruk'un motosikletine bağladığı çanta fazla dayanmıyor ve rampalardan birin de çanta yere düşüyor.
Tabi bizde fırsat bu fırsat diyip çantada ki nevalelere sarılıyoruz..
Orman'ın içinde bilmediğimiz bir çok çıkmayan yola girdik.
Uzun bir ilerlemeden sonra karşımıza antik bir yerleşim alanı dikkatimizi çekti..
Hemen motorlardan inip sağı solu kurcalamaya başladık..
Orhan abi birşey yok çukurlar da. Boşa yorma kendini : ) bizden önce define avcıları talan etmiş buraları.
İşte bir mezarlık, Kime ait olduğunu çok merak ediyoruz..
ve antik bir taş değirmen...
Ben burayı çok sevdim : )
Merak ettim bir de ben bakayım ne varmış burada..
Evet yavaş yavaş güneş kaybolmaya başlıyor.
Gezi sonu eğlence karelerimiz..
ve bir benziliğe girip motosikletlerimizi temizliyoruz..
işte bir pazar ve işte bir gezi daha bitti..