10.02.2008 [Adana MT] Çamardı Gezisi

Merhaba

Bu haftasonu gene çok güzel yol yapıp keyifli dakikalar yaşadık. Foroğraflarla gezimize bakalım.

Katılımcılar
Ben + Sezen
Erhan
Bora abi
Veyis Hoca
Cengiz
Cem
Niyazi
Ahmet
Murat
Gürsel

Sabah 09:30 buluşma yerindeyiz. Racing grubuda burada buluşmayı tercih etmişti.

Yola çıkmadan önce hep beraber fotoğraf çekildik.

Yola çıkıyoruz.

Otobandayız. Adem abi şov yaparak yanımızdan geçiyor ve uzaklaşıyor.

Evet sıra geldi motorcu kardeşlerimin teker teker pozlarına :mrgreen:

İşte Ahmet

Erhan

Murat

Gürsel

Niyazi

Cem

Bora Abi

Cengiz

Otobanda kısa bir mola

Gülek boğazından itibaren yol manzaraları

Otoban gişesinde duruyoruz. Güneş yemeyen kuzeye bakan kısımlarda kar birikintileri var.

Yalnız planda bir değişiklik yapmak zounrda kaldık. Normalde Karboğazına gidecek ve yemeği Tekir'de yiyecektik. Ancak gaz koluna asılan Ahmet Tekir gişesinden çıkacağına Pozantı gişesinden çıkınca planı değiştirip Çamardı'ya doğru yol almaya karar verdik. İyi ki öyle yapmışız. Devam edelim.

Eski Pozantı - Tekir yolundaki ölüm virajı. Zamanında çok kaza olmuştur ve arada bir olmaya devam etmektedir. Biz geçerken hafif buz ve tuz karışımı birşeyler vardı yolda.

Çamardı yolunda bir lokanta da durduk.

Ahmet mankenlik becerilerini sucuklar ile sergiledi. Buyrun :mrgreen:

Erhan'ı satırla tehdit ederken.

İşyeri sahibiyle kazık fiyatlar konusunda anlaşamayınca tekrar düştük yola. Yol boyunca 2 yere daha sorduk. Fiyatlar hep aynıydı. Bizde doğruca Çamardı'ya gittik.

Sonuda Çamardı'ya vardık ve yemek yiyeceğimiz yeri ayarladıktan sonra hemen bir çay içelim dedik. Geçtik Kıraathane'nin önüne.

Ahmet gene orjinal işler yapmış ve kıyafetini bize gösteriyor.

Yemeğimizi yiyoruz. Fiyatlar oldukça iyi.

Dönüş yoluna koyuluyoruz. Güneş battıkça gölgeler arttı. Hava da beraberinde soğumaya başladı.

Dağ manzarasıyla fotoğraf çekilmek için duruyorum.

Çamardı'ya giderken yolda gördüğümüz buz şelalesinde durup fotoğraf çektiriyoruz. Muhteşem bir görünüm.

Tekrar hareket ediyoruz ve Pozantı'da motorcu Fatih abimizin benzincisine gidiyoruz.

Benzin ikmali ve ihtiyaç molası sonrası sıkıcı otoban yolculuğuna çıkıp adana gişelerine varıyoruz. Ahmet'in Pozantı'dan aldığı narenciyeleri tüketiyoruz.

Ahmet ve Cengiz çalışıyorlar.

Bu güzel geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir daha ki gezimizde görüşmek üzere.

Makine

harika olmuş abi yaa... pozantı yolunu 2003 yılında geçmiştim mükemmel bi manzara var orda..

Bir masal gibi gezi olmuş.. motorlarınıza yüreğinize sağlık.. nice gezilere inşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaa
coookkk güsel olmuuuşşş :pr:
gerçekten gelmeyi cok istiyodum ama malumunus efendy nin işleri dolayısıyla kendi gidemedi ve tabiki bende gelemedim :cherry:
ellerine sağlık hasan abiii teşekkür ediyoruussss :pale::pale:

güzel gezi, katılan arkadaşlara aferin :p

öpüldünüsss :rendeer:

yaw ahmet abi ne deyim sana hadi kendin dönmedin tekir kavşagından ben niye dönmedim acep tüh tekir daha karlıymış beeaaahh göremedik ....
geziye katılan herkese çok teşekkürler eylenceli bir gündü ben bu ekiple her yere giderim arkdaşşşşşş:rendeer:

yaaa
coookkk güsel olmuuuşşş :pr:
gerçekten gelmeyi cok istiyodum ama malumunus efendy nin işleri dolayısıyla kendi gidemedi ve tabiki bende gelemedim :cherry:
ellerine sağlık hasan abiii teşekkür ediyoruussss :pale::pale:

hişşşşşşş bozacının şahitligini yapma kankaa dönüşte isonun yanına ugradım adam daha yeni evden geliyordu bu saate kadar nerdeydin dedim kem küm etti bişey diyemedi kanaatimce karpuz işine girecek şimdiden büyütmeye başlamış karpuzu..iso seni şiddetle kınıyorum :farao: alacagın olsun yat sen yat evde karpuz yata yata derler:farao:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de orada olsaydım keşke. Sezen abla yalnız kalmamış olurdu :cherry:

hasan abi ayrıca herkesi yolda giderken tek tek görüntülemeniz harika olmuş yaw ...bu bir devrim:)

Gaziantep İl Temsilcisi
vay vay vay kimleri görüyorum bende bu adana mt ye ne oldu dıyordum :silent:nerelerdesınız sız hasan ya ekibi toplamişsın yıne zaten erhan hiç görünmuyordu yıne güzel bir gezi adana mt den teşekürler arkadaşlar sayenizde görmüş kadar olduk

Gaziantep MT den selamlar ..:rendeer::rendeer::rendeer:

Hava güzeldi, gezi güzeldi, dostluklar hepsinden güzeldi. Katılan herkese selamlar.
Not: Murat (fevri) sen de yayınlasana fotoları.

Eh ben Datçada tatil yaparken millet boş durmamış.Kadroda güzelmiş.Bundan sonrakine katılcam inşallah.uzun zamandır uzak kaldım.Herkese selamlar görüşmek üzere:rendeer:

ulem şaseyi yamulttuk geziye gidemedik ulem bende bu çıpırı satmazsam ne olim yeter artıkın yeterrrr bende gezmek istiyom ben de şeherliyim bende motırcıyım akideşle tekerlerinize sağlık valla ne güzel etmişsiniz teşekkürler ADANA MT

ulem şaseyi yamulttuk geziye gidemedik ulem bende bu çıpırı satmazsam ne olim yeter artıkın yeterrrr bende gezmek istiyom ben de şeherliyim bende motırcıyım akideşle tekerlerinize sağlık valla ne güzel etmişsiniz teşekkürler ADANA MT

abii depona şeker atcem lastigini indircem :mrgreen:

gecmiş olsun sende bişey yoksa gerisi möööm del:cat:

haaaa bu arada ismi lazım degil ama efendy iso lakaplı hicde efendi olmayan bir arkadaş gezi hakkında bişey yazmamış yüzümü yok nedir:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar