evet arkadasım yardımcı olayım konuyu acarmısın
fazla para deilmiş be abi o zaman ii ii peki ben 18 yaşındayım motoru üstüme yapabilirm dimi bide şey ruhsat sahibinin muayene ve sigortayı yapdırması zorunlumu 2 yeni ruhsat çıkacağı için muyane ve sigortada yapdırmak zorunlumu
trafikte seyir edn bütün notorlu aracların trafik sigortası ve fenni muayene si olması şart senın durumda da muayene ve sigorta olmazsa satiş yapamazsınız
hangi marka ve model motor alacaksın diye açarmısın diyor mevlüt gardaşım...:silentna göre masraflar artacak veya azalacak...
meteciğim adanalılarla son zamanlarda çok muhabbete girdiğin belii oluyor.
mevlüt gardaşım falan ...:mrgreen:abi sende delaanlılık yolunda ilerlemeler görüyorum:rendeer:
benimde bu sene mart ayında zorun trafik sigortamın süresi bitiyor.yenilemek nekadar tutar.herhangi bi sigorta acentesinde yenileyebilirim değilmi:silent:
şimdi acenteler malın değerine sigorta değerinden o an hemen bakıyolar...seninki pahalı biraz bizim cbf lerden... 40 lira falandır...ben 30 gayme verdim cbf 150 ye 2 hafta oldu...:cat:
wayy anasını yaw bundada sigortacıların insafınamı kaldık hee.devletin sigortası değilmi bu belirli bi fiyat endeksinin olması gerekmiyormu.