[İzmir MT]8 Şubat Cuma "Susuz Şehrin Sulu Çocukları" Toplantısı

Herkese selamlar.Ben samet.Sayenizde keyifli bir cuma gecesi gecirdim.Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum.Cüneyt abi siteye üye oldum haberin olsun:)

[ YT]
[ /YT]

Elite XCilk satırdaki komutu yaz sonra yüklediğin youtube videosunun = den sonraki kısmını yapıştır sonra 2. satırdaki komutu yaz...komutları yazarken ben 1 boşluk bıraktım sen bırakma
(karmacomam sen yabancı değilsin diye senin lafın üstüne laf etmiş oldum :rendeer:)

Son düzenleme:
samet gruba birlikte girdik ama siteye hoşgeldin mesajıda benden gelsin ...hoşgeldin hayırlı olsun...:)

malcolm hoş geldin :)
herkeşler hoş geldi...bi dinamizm var yine grupta yaza çılgın geziler kalabalık organizasyonlar bizi bekliyor :mrgreen:

Tesekkür ederim.Bir mesaja bu kadar hızlı cevap verilmesi çok hoş sevdim bu siteyi.

hoş geldin samet kardeşim seni air hokey takımı kaptanı yapacağız :p

davut tek kişilik taraftar grubu kendine çalışıyor :queen:

abi galiba o gece oyuna fazla kaptırmışım kendimi hala kolum ağrıyor fazla zorladım galiba:)

benim ismimm geçmiş baya bu konudaa......:silent:

samett birdahaki toplantıda airhokey'i tekrarlayalımmm.....:cat:

yenişemedikkk......:pr::pr:

erhan nikin gözümden kaçmadı yakaladım, bunu yapanıda yakında bulurum ben ama sen yinede bir büyük bir küçük ödeyeceksin :p

hahaha cengiz abi senden bişi kaçmıo =) bu olayın üstünü kapamam gerek büyümesin lüften olay =)

burada uçan sinekten haberimiz olur burası İZMİR MT buradan çıkış yok :bounce:

tecrübe konuşuyor ve kişi kendinden bilir işi :p diye bir laf vardır başımıza geldi biliriz hele bunun en beteri aquapark gazileri var :queen: bir hafta sitede yazan kimse kalmamıştı :queen:

http://www.motosiklet.net/forum/duy...er-a-gidiyoruz-5-agustos-fotolar-eklendi.html

Abi Go kart ı unutuyorsun :D Alper abi bile bi kaç gün yazamamış :queen:

burada uçan sinekten haberimiz olur burası İZMİR MT buradan çıkış yok :bounce:

Sinekmi ? Böceğimiz vardı :D bide sinekmi kaçmış foruma ? :D

[ YT]
[ /YT]

Elite XCilk satırdaki komutu yaz sonra yüklediğin youtube videosunun = den sonraki kısmını yapıştır sonra 2. satırdaki komutu yaz...komutları yazarken ben 1 boşluk bıraktım sen bırakma
(karmacomam sen yabancı değilsin diye senin lafın üstüne laf etmiş oldum :rendeer:)

Sağol chatkut benmi beceremedim bilmiyorum ama videonun linkini vereyin en iyisi

http://www.youtube.com/v/aIQLaB3Lyh4

Bu arada kaç gündür evde net yok, iş yerindende sizlere katılmaya vaktim olmadı.

Eğlenceli bir akşamdı. Haftasonu Pazar günü yapılırsa aktiviteye katılmak isterim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar