Valla 150cc den sonra 500 veya 600cc motorlara bakıyorum.GSR de beyendiğim bir motor fakat bu 4silindirler hep fazla yakıyor.Hem az yaktın hemde uçsun gitsin istiyoruz fazla şey istiyorum sanırım biliyorum.
r:
r:
:rendeer:
yinede fazer gibisi yok .motor çok çıplak
Ben de hayalimdeki motor konusunda bu yüzden kararsızım.Er6F gibi dik oturuşlu,grenajlı(rüzgar problemi olmayan), birde 4 silindirli 600cc' lik bi motor olsa tamam bundan sonra alacağım bu derim ama yok.Benim rüzgar konusunda bir sorum olacak.Street bike'lerin( gsr 600-z 750 fz6 vs. vs.) en büyük sorunu yüksek hızlarda sürücüsünü aşırı rüzgara mağruz bırakması deniliyor. Peki uzun yolda 120-140 km gibi hızlarda gün içinde 700-750 km yol almak imkansız denecek kadar zormudur.Yani 120 km civarı hızlarda da rüzgar uzun yol yapamayacak kadar rahatsız ediyor mu?
Ben de hayalimdeki motor konusunda bu yüzden kararsızım.Er6F gibi dik oturuşlu,grenajlı(rüzgar problemi olmayan), birde 4 silindirli 600cc' lik bi motor olsa tamam bundan sonra alacağım bu derim ama yok.ale:Honda CBF600' de çok yakıyormuş, karbüratörlü. GSR 600' e grenaj taksalar çok iyi olacak.
Elint 100-120 gibi hızlarda hiç bir etkilenme yok; herkezin abarttığı bu rüzgar rahatsızlığı 150-170 arası başlıyorki zaten bu hızlar ve üstü için racing makineler geliştirilmiş ama benim motorum 248-250 km max.(motorum orjinal hiç bir oynama yok) hız yapabiliyor buda benim için otobanda bazen arabalarla oyun oynamamı sağlıyor :cherry:
Ben de hayalimdeki motor konusunda bu yüzden kararsızım.Er6F gibi dik oturuşlu,grenajlı(rüzgar problemi olmayan), birde 4 silindirli 600cc' lik bi motor olsa tamam bundan sonra alacağım bu derim ama yok.ale:Honda CBF600' de çok yakıyormuş, karbüratörlü. GSR 600' e grenaj taksalar çok iyi olacak.
erdo2002 normal otobanda gördüğüm hızlar bunlar yokuş aşağı değil şaşırmana gerek yok bu hızları GSR görüyor, hatta bazı arkdaşlarımızda power commander,hava filtresi ve perf.egzosu (ile birlikteki egzosu arkadaşımız kendi imal ediyor) 260 km/hz ulaştığını biliyoruz.Yinede bu motorun bir naked motor olduğu ve yüksek hız yapmak isteyen arkdaşlarımız için uygun olmayacağını belirteyim.