Suzuki Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardeşim LADYSITTER geçen hafta sonu yine başarılı bir gezi yapmışssınız. gsrtürkiye hiç durmuyor helal olsun.

Benim rüzgar konusunda bir sorum olacak.Street bike'lerin( gsr 600-z 750 fz6 vs. vs.) en büyük sorunu yüksek hızlarda sürücüsünü aşırı rüzgara mağruz bırakması deniliyor. Peki uzun yolda 120-140 km gibi hızlarda gün içinde 700-750 km yol almak imkansız denecek kadar zormudur.Yani 120 km civarı hızlarda da rüzgar uzun yol yapamayacak kadar rahatsız ediyor mu?

Bu arada aşagıdaki yol kalitesine bir bakın .Videonun sonuna dogru z 750'deki artcı virajda elini yere sürterek ilerliyor:mrgreen:Burda olsa çoktan yeri öpmüştü:queen:
[YT]n9mkNEzb4fw[/YT]

Valla 150cc den sonra 500 veya 600cc motorlara bakıyorum.GSR de beyendiğim bir motor fakat bu 4silindirler hep fazla yakıyor.:)Hem az yaktın hemde uçsun gitsin istiyoruz fazla şey istiyorum sanırım biliyorum.:pr::pr::):rendeer:

Bence senin alacagın motor er6n olmalı.Bildigim kadarı ile 600cc ss ve neked'ler içinde en az yakanı o.Nedeni ise çift silindir ve enjeksiyonlu olması. Performansıda 4 silindir kadar olmasada tatmin edici oldugu söyleniyor.

Son düzenleme:
Elint 100-120 gibi hızlarda hiç bir etkilenme yok; herkezin abarttığı bu rüzgar rahatsızlığı 150-170 arası başlıyorki zaten bu hızlar ve üstü için racing makineler geliştirilmiş ama benim motorum 248-250 km max.(motorum orjinal hiç bir oynama yok) hız yapabiliyor buda benim için otobanda bazen arabalarla oyun oynamamı sağlıyor :cherry:

Benim rüzgar konusunda bir sorum olacak.Street bike'lerin( gsr 600-z 750 fz6 vs. vs.) en büyük sorunu yüksek hızlarda sürücüsünü aşırı rüzgara mağruz bırakması deniliyor. Peki uzun yolda 120-140 km gibi hızlarda gün içinde 700-750 km yol almak imkansız denecek kadar zormudur.Yani 120 km civarı hızlarda da rüzgar uzun yol yapamayacak kadar rahatsız ediyor mu?
Ben de hayalimdeki motor konusunda bu yüzden kararsızım.Er6F gibi dik oturuşlu,grenajlı(rüzgar problemi olmayan), birde 4 silindirli 600cc' lik bi motor olsa tamam bundan sonra alacağım bu derim ama yok.:pale:Honda CBF600' de çok yakıyormuş, karbüratörlü. GSR 600' e grenaj taksalar çok iyi olacak.

Ben de hayalimdeki motor konusunda bu yüzden kararsızım.Er6F gibi dik oturuşlu,grenajlı(rüzgar problemi olmayan), birde 4 silindirli 600cc' lik bi motor olsa tamam bundan sonra alacağım bu derim ama yok.:pale:Honda CBF600' de çok yakıyormuş, karbüratörlü. GSR 600' e grenaj taksalar çok iyi olacak.

işde aynen az yakan çok kaçan motor lazım millette. :)ama malesef böyle bir motor yok.Er6n veya f sahipleride 4 silindirli motor hayali kuruyorlar.Eğer motor sevdanız keyif içinse 4 silindirden şaşmamak lazım:cat:

Elint 100-120 gibi hızlarda hiç bir etkilenme yok; herkezin abarttığı bu rüzgar rahatsızlığı 150-170 arası başlıyorki zaten bu hızlar ve üstü için racing makineler geliştirilmiş ama benim motorum 248-250 km max.(motorum orjinal hiç bir oynama yok) hız yapabiliyor buda benim için otobanda bazen arabalarla oyun oynamamı sağlıyor :cherry:

240-250km/s hızlara çıkabiliyorsa çok iyi şaşırdım doğrusu:silent:3-5km yokuş aşşağı eğimli bir yoldamı bu sürate çıktı acaba :silent::bounce:

Son düzenleme:

FZ6 Fazer :wiinkk:

Bazı görüntülerde kazanın şiddeti belli şasenin kırılması normal, ancak basit bir çarpışmada bu şase kırılmaları yaşanırsa çok can sıkıcı olur....

suzuki motorlarının şasesinin zayıf olduğunu diğerlerine (honda,yamaha,kawa) göre duymuştum :silent:

erdo2002 normal otobanda gördüğüm hızlar bunlar yokuş aşağı değil şaşırmana gerek yok bu hızları GSR görüyor, hatta bazı arkdaşlarımızda power commander,hava filtresi ve perf.egzosu (ile birlikteki egzosu arkadaşımız kendi imal ediyor) 260 km/hz ulaştığını biliyoruz.Yinede bu motorun bir naked motor olduğu ve yüksek hız yapmak isteyen arkdaşlarımız için uygun olmayacağını belirteyim.

erdo2002 normal otobanda gördüğüm hızlar bunlar yokuş aşağı değil şaşırmana gerek yok bu hızları GSR görüyor, hatta bazı arkdaşlarımızda power commander,hava filtresi ve perf.egzosu (ile birlikteki egzosu arkadaşımız kendi imal ediyor) 260 km/hz ulaştığını biliyoruz.Yinede bu motorun bir naked motor olduğu ve yüksek hız yapmak isteyen arkdaşlarımız için uygun olmayacağını belirteyim.

evet bencede haklısın.Hız isteyenler Race bakmalı.Fakat aynı klasmanda olan fazerdan daha hızlı sanırım.:silent:Fazer o hızlara çıkamıyor.ikiside 98bg diye biliyorum:silent:

Beldeyama sitesinde FZ6 için 78hp ve tork'u da 52,7 olarak verilmiş, fakat sitedeki arkadaşlar Türkiye'de 98hp'lik versiyonlarının satıldığını söylüyorlar ; GSR ise 98hp ve tork'u 64,7;eğer ikiside aynı beygir güçündeyse max.hızları aynı seviyede olması gerekir(ikiside aynı şartlarda kullanılmışsa rodaj vs.) GSR veya FZ6 naked ,karakterleri çok yakın iki motor.

nihayet çantalı bir gsr 600 gördüm...çokda yakışmış...aerodinamiği etkiler muhtemelen ama ben çantası zmotosiklet düşünemiyorum nedense...

yer Amerikan Hastanesi Önü Nişantaşı...

nihayet çantalı bir gsr 600 gördüm...çokda yakışmış...aerodinamiği etkiler muhtemelen ama ben çantası zmotosiklet düşünemiyorum nedense...

abi seninde düşünce yelpazen çok darmış yahu :queen: bazı makinalara çok yakışıyoda bazılarına mesela gsr600 hiç yakışmıyo abi :queen:

bencede hiç olmamış bu çanta. :) 98bglik makinaya çantamı olurmus canım :p:queen::mrgreen::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar