[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

Ümmet abi sanırım direği sökmeye çalışıyo sol bacak bence sağ bacağa kuvvet vermek için kalkıyo yani sağ bacak üstünde dururken sol bacağını kaldırdığın zaman bütün yük sağ bacağın üstüne biniyo ve sol bacağın kuvvetiyle sağ bacağın kuvveti birleştiğinde direk ve bunun gibi v.s şeyleri sökmeye çalışılıyo ümmet abide onu yapmaya çalışmış sanırım...:p

saolasın by-dost bende gezıye gelmeyı cok ıstıyodum ama dedıın gıbı kısmet olmadı

GKN

ümmet aga, buda benden, şov soorası işini başarıyla tamamlamış birinin mutluluk dolu bakışları:queen:
s6302081so2.jpg

o süpürge gelicek şimdi kafana :):):):):)

aslında arabayıda motoruda sizden daha iyi kullanırız amaaaaa size ayıp olur :p

amaaa dimi hep amaaaa dersiniz zaten erkeklerin yaptığı herşeyi yapmaya çalışırsınız hatta iç güdüleriniz ve hırsınız en başlıca olarakta inadınızdan dolayıda en iyisini yapmaya çalışırsınız üzülmeyin belki bir gün başarırsınız :bounce: hala fikrimin arkasındayım süpürgeyi kafamda kırsanda kafadan kontağız zaten bişi olmaz...:queen: :bounce:

ümmet aga, buda benden, şov soorası işini başarıyla tamamlamış birinin mutluluk dolu bakışları:queen:
s6302081so2.jpg

GKN Dostum harikasın ama ayıp etmen ağaya ya ::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Son düzenleme:

GKN

bizden agaya ayıp olmaz, o bizim yüreğimizi ciğerimizi bilir:cat:

amaaa dimi hep amaaaa dersiniz zaten erkeklerin yaptığı herşeyi yapmaya çalışırsınız hatta iç güdüleriniz ve hırsınız en başlıca olarakta inadınızdan dolayıda en iyisini yapmaya çalışırsınız üzülmeyin belki bir gün başarırsınız :bounce: hala fikrimin arkasındayım süpürgeyi kafamda kırsanda kafadan kontağız zaten bişi olmaz...:queen: :bounce:

GKN Dostum harikasın ama ayıp etmen ağaya ya ::haapppy:::haapppy:::haapppy:

biz en iyisini yapmaya çalışmayız yaparız :bounce:

biz en iyisini yapmaya çalışmayız yaparız :bounce:

Hayırlı olsun o zaman şimdiden.. unutturmuyum yazdığım gibi istisnalar herzaman vardır...ama kaideyi bozamazlar...:bounce:

neyse kişiselleştiriyoruzmu ne olayı.. :silent: sana ilk tavsiyemi yapim ben bari motor konusunda, kaskını mutlaka tak olurmu...:rendeer:

bizden agaya ayıp olmaz, o bizim yüreğimizi ciğerimizi bilir:cat:

ikisinin arasına dalak felanda koysak böbrek felan sığarmı acep :silent:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kemal,gökhan ve yandaşları sizvarya kesin bittiniz mahvoldunuz 16 şubatı bekleyin.......:p:p:pr::bounce::bounce:bunların acısı teker teker çıkacak merak etmeyin size nasılbir acı verebilirim 16 şubata kadar düşünmek için zamanım var.:king:::stretche::151::::cekic::::cekic::

Arkadaşlar şile gezisine BEAT ile gelemedim ama dün bi tane sıfır Dylan aldım artık birdahaki sefere Atom karıncam'la gelicem :)

işte yeni aldığım Dylan ve yanında eski motosikletim beat.

IMG_7524_.jpg

IMG_7522_.jpg

IMG_7537_.jpg

IMG_7540_.jpg

bende besledim bir süre...Polis lojmanlarındaydık o dönem...BANGOM du...fena alıştık birbirimize...sonra bir bahçeli yere verdik...ordada kedi boğmuş...o gün bugündür kedilere ayar olurum...hepsi katil...:p

Gitti güzelim bango çinlilere benzetirdim o kuşu vahh vahh metocan çok satanist gördümm seni yavff

Sende Hoşgeldin :bounce: o linki bulursan banada haber verirmisin :) bende sayfalarda debelenip duruyorum :queen:

Metehan Abey yaşıyonmu nasılsın. ama bunu saymayız dicem ama yaza az kaldı yaparız bişiler dimi :silent: bak kuyucadısı'da süpürgesiyle gelir :queen: ya kuyucadısı senin süpürge kaç cc km'de ne yakıyo gerçi uçak benzini biraz pahalı zannedersem.

harbimi ya :pale: vazgeçtim merak etmiyorum o zaman :queen:

naber bytost...:pn yazlar gördüm hep yaz gelsin yaz gelsin derler...sonro finito ...(başta ben):queen:

arkadaslar katılamadıgım ıcın cok uzgunum ama ufak bır kaza atlattım sag tarafı kaldırıma surttum ve sag ayaklıgım kırıldı bu yuzden gelemedım fotolar super emınım cok eylenmıssınızdır gelemedıım ıcın cok uzgunun

geçmiş olsun üzüldüm...

mybeat motörleri sokağa bırakıyorum deme gece...:pale:

hanedan hasta falan olmadın dimi abi...

bende besledim bir süre...Polis lojmanlarındaydık o dönem...BANGOM du...fena alıştık birbirimize...sonra bir bahçeli yere verdik...ordada kedi boğmuş...o gün bugündür kedilere ayar olurum...hepsi katil...:p

Gitti güzelim bango çinlilere benzetirdim o kuşu vahh vahh metocan çok satanist gördümm seni yavff

evet abi mındar oldu hayvan...

Son düzenleme:
mete_han hocam orası sokak değil yaw :) Site içersi. Kapı çıkışlarında güvenlik var.

Geziler başlamış bile motoru değiştirim gelicem bende bu yaz heryere :queen:

GKN

kemal,gökhan ve yandaşları sizvarya kesin bittiniz mahvoldunuz 16 şubatı bekleyin.......:p:p:pr::bounce::bounce:bunların acısı teker teker çıkacak merak etmeyin size nasılbir acı verebilirim 16 şubata kadar düşünmek için zamanım var.:king:::stretche::151::::cekic::::cekic::

eyvahh eyvaah...
abi biz kemalle yokuz 16 sında yandaşları alıp hollandaya uçuoruz, senin şovun orijinalini izlicez, hemcinslerimizle beraber:queen:

GKN

gülme lammm
16 sını bekklememizin tek sebebi sensin,
avukat 16sına kadar mahkeme anca biter dedi, doğal olarak sanada nikah düşücdek hollandana::winkwink
grup çalışmalarına bi yenisini daha ekleyelim de grup nikahımız olsun:queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar