[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

bu bir hastalık kardeş:)

27 senedir beslerim askerlik dahil,şuan kümeste 48 adet olması lazım:wiinkk:

bende besledim bir süre...Polis lojmanlarındaydık o dönem...BANGOM du...fena alıştık birbirimize...sonra bir bahçeli yere verdik...ordada kedi boğmuş...o gün bugündür kedilere ayar olurum...hepsi katil...:p

ne kornaydı be daaat daaaat daaat bende sandım arkada birisi biyere çarptı,ana bidebaktım içinde metehan

valla güzel güel yolunda gidiyodun abi kıyamadım seni sıkıştırmaya...küfür yemedende tadı olmazki bu şakaların...:pvalla nizami sürücüsün...yolunda hızın sabit...seni izlediğim sürede ben en az 5 şerit değiştirirdim...:cat:

selam arkadaslar ben geldım
nasıl olmus resımler delı mawılı tesekkurederım resımlerı ekledıgın ıcın

hoşgeldiiinnn :) ya şu resimlerin hepsini birden görebilecegimiz bi link varmı elinizde :p

Sende Hoşgeldin :bounce: o linki bulursan banada haber verirmisin :) bende sayfalarda debelenip duruyorum :queen:

Metehan Abey yaşıyonmu nasılsın. ama bunu saymayız dicem ama yaza az kaldı yaparız bişiler dimi :silent: bak kuyucadısı'da süpürgesiyle gelir :queen: ya kuyucadısı senin süpürge kaç cc km'de ne yakıyo gerçi uçak benzini biraz pahalı zannedersem.

tektek bakcaz abicim
30. sayfalaradan başlıo

harbimi ya :pale: vazgeçtim merak etmiyorum o zaman :queen:

Son düzenleme:
arkadaslar katılamadıgım ıcın cok uzgunum ama ufak bır kaza atlattım sag tarafı kaldırıma surttum ve sag ayaklıgım kırıldı bu yuzden gelemedım fotolar super emınım cok eylenmıssınızdır gelemedıım ıcın cok uzgunun

arkadaslar katılamadıgım ıcın cok uzgunum ama ufak bır kaza atlattım sag tarafı kaldırıma surttum ve sag ayaklıgım kırıldı bu yuzden gelemedım fotolar super emınım cok eylenmıssınızdır gelemedıım ıcın cok uzgunun

çok geçmiş olsun sende bişi yoktur umarım :pale:

ya sormayın çok yakıyo bu süpürge ondan artçı oluyom zatii :p

sen beni şilede izleseydin motoru nasıl kullandıgımı artçı olmamın cebimden çok insan sağlığı açısından faydalı oldugunu anlardın :pr: :)

geçmiş olsun bende gidemedim sıkma canını tekrarlarız inşallah ne bu ya tophane mophane ben bida gitmem öle bende diyodum adam akıllı bi gezi yapmıolarmı die yapıyolarmış ama bize kısmet olmadı inşallah bundan sonra bol bol geziler düzenlenir..

ya bu duyuruları yayınlayan MT Gazetesi veya dergisi yokmu aylık felan mod arkadaşlar durum değerlendirmesi bi açıklama lütfen aydınlatın bizi kardeşim..

sen beni şilede izleseydin motoru nasıl kullandıgımı artçı olmamın cebimden çok insan sağlığı açısından faydalı oldugunu anlardın :pr: :)

Malesef Şileye gelemedim. Gelseydimde sanırım pek ilgi alanım olmazdı motor kullanman. Ben arabada olduğu gibi motosiklettede karşıyım bayanlara :bounce: ama istisnaları saymassak :rendeer: Motosiklet süpürge kullanmaya benzemez insanların canını yakma sakın :p ama kendininde. Bence sen bi süre daha süpürgeye devam :wiinkk:

Son düzenleme:

GKN

ahanda geliyor büyük resim ümmet abi herşeye hazırlıklı oll
:) :queen::queen::queen:
senin sayende millet birazdan gülüp eğlenecek ....

ahanda beklenen resim işte burada merakla bekleyenler vardı
sanırım beklemelerine değdi :p:p:queen:
ümmet abi siprittiz şov yapıyor bu resmi çeken arkadaşa ayrıca teşekkürler
nasılda denke getirmiş bu kareyi ?

:queen::queen:ümmet abi nasılda mutlu :queen:
sevinçten havalarda sol bacagına dikkat edin
:queen::queen: ümmet abi sayende bizlerde extra çok eğlendik
saygılar ...

ümmet babaaaaaaaaa
bi dahaki buluşmada güzel bi fon müziği ve ışıklandırma gibi bi ortam ayarlicam sana
youtube a atarız, +18 videolara, herkes izler:queen:

o süpürge gelicek şimdi kafana :):):):):)

aslında arabayıda motoruda sizden daha iyi kullanırız amaaaaa size ayıp olur :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar